- 10 Kasım 2013
- 6.312
- 13.006
- 298
Oxxo dan aldığım kıyafetler tam bir aldatmacaydı hatta. Aklıma gelmişken yazayım da almaBende de ipekyolun 36 beden elbisesi bile var ama her elbise ayni olmuyor.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oxxo dan aldığım kıyafetler tam bir aldatmacaydı hatta. Aklıma gelmişken yazayım da almaBende de ipekyolun 36 beden elbisesi bile var ama her elbise ayni olmuyor.
Cocuk reyonundan bisey begenemiyorum ama aynen dedigin gibi ustler tamam pantolonda bulunuyor bi sekilde ama etek elbise cok kocaman yapiyorlar.
ama cogunluk biziz![]()
![]()
![]()
ya aslında eskiden daha münasip oluyordu çocuk reyonları şimdi bayağı çocuk şeyi gibi herşey.
valla etek sevdamdan vazgeçtim pes ettim o gün resmen.
elbisede de herry nin modelleri tam onu deneyebilirsin.
Herry de cok klasige kaciyor pek giril incelemedim ana genel gordugum oyle.
Ben daha boyle cocuksu degil ama hafif kisa ve sevimli elbiseler seviyorum.
Suan tek beden sorunu yasamadigim tek yer H&M bi cok elbisesi tak diye ustume oluyor.
ya aslında eskiden daha münasip oluyordu çocuk reyonları şimdi bayağı çocuk şeyi gibi herşey.
valla etek sevdamdan vazgeçtim pes ettim o gün resmen.
elbisede de herry nin modelleri tam onu deneyebilirsin.
morhipoya bak envai çeşit marka çıkıyor olmayanı geri gönder. ben geçen aldım üç tane hangisi olursa diye biri oldu allahtan:)
Çok eskiden garson boy reyonu vardı, orada daha uygun kıyafetler oluyordu, eteklerde her modelde olamıyor maalesef ama kloş eteklerde modeli çok beğendiysem belime bol gelse de alıyorum, bel kısmını basene indirip giyiyorum.
belleri lastikliydi zaten ama lastiği bile tutmuyor ki iniyor zaten aşağı e boy da yok nenem gibi oldum sinirim bozuldu:))
152 cm kadınım, her kıyafet olmuyor maalesef, ya boydan olmuyor ya bedenden olmuyor, yazın rahatım en azından çocuk reyonundan almak zorunda kalsam bile şort alıyorum üzerine de bir atlet tamam, etek elbise bana lüks, nadiren de olsa bedenime biraz uyanları alıp parçalanana kadar giyiyorum :)))
Elbise etek tarzi seyleri H&M den al. Ustune olmamasi mumkun degil 32 beden dahi var. Kendim tavsiye almaya geldim ama sanitim benim istegim sey yok.
Bazi markalarin bazi kiyafetleri de uyuyor hic yok degil ama her elini attigin sey olmuyor ya ona sinir oluyorum. Cok begendigim seyleri alamayinca...
Hemen kenara not alıyorum, kalıpların bir standardı yok sanırım ondan oluyor, aynı mağaza da aynı marka ürünün farklı model şortlarından 34 beden deniyorum, biri oluyorsa diğeri bol geliyor
152 cm kadınım, her kıyafet olmuyor maalesef, ya boydan olmuyor ya bedenden olmuyor, yazın rahatım en azından çocuk reyonundan almak zorunda kalsam bile şort alıyorum üzerine de bir atlet tamam, etek elbise bana lüks, nadiren de olsa bedenime biraz uyanları alıp parçalanana kadar giyiyorum :)))
Hemen kenara not alıyorum, kalıpların bir standardı yok sanırım ondan oluyor, aynı mağaza da aynı marka ürünün farklı model şortlarından 34 beden deniyorum, biri oluyorsa diğeri bol geliyor
Aynen bende ona sinir oluyorum. H&M de 34 olarak elime aldigim hicbisey buyuk gelmedi simdilik. Ama oradan pantolon ve sort almadim hic. Pantolon ve sort bershkada cok kucukler olabiliyor. Hatta bershkada bana bile dar gelen pantolon vardi![]()
34 beden ??
??![]()
Deniyorsun büyük geliyor ??![]()
Bu zalım feleğin çemberini belimde 365 gün çevirsem34 bize sadece plaka sayısıdır![]()
![]()
Dun alisverise cikmistim. Tabiki sinirlendim.
Allah askina kaliplari kucuk olan bildiginiz butun markalari bana yazar misiniz?
34 beden yaziyor deniyorum potluk yapiyor,beli bok geliyor. Halbuki alakasi yok. 34 beden biri o kiyafeti giyecek olculerde olmaz zaten.
Kucuk bedenleri kocaman yapiyorlar herhalde herkes 34 giyebilsin istiyorlarArtik o magazalara adim atmak dahi istemiyorum.
Bi tane marka var 34 bedeni gercekten 34 beden olan. Varsa bildikleriniz bir aydinlatin.
H&M favorim oldu zaten. Normalde internet uzerinden alisveris yapamam ama H&M den yapabiliyorum kesin oturuyor.34 beden değilim ama Stradivarius'takiler bana tam oturuyor. 34'leri de öyledir diye tahmin ediyorum, kotları çok şık öneririm. Zara öneren olmuş ama Zara bana asssla olmuyor muhakkak üzerimde bir potluk yapıyor. Tişört dışında bir şey alabilmişliğim yok. Düğüne davete gidecek olursan Forever New'daki elbiseler çok güzel ve bir bacağım sığacak ölçüdeMezuniyet elbisemi oradan almıştım, şu an kilo aldım eskisi gibi değilim ahh ahh. Mavi Jeans, Bershka, H&M onların kalıpları da fena değil.