Kiyafet beden ölcüleri

CiRiLLA

Pro Üye
10 Ekim 2014
32.340
145.367
798
Dun alisverise cikmistim. Tabiki sinirlendim.
Allah askina kaliplari kucuk olan bildiginiz butun markalari bana yazar misiniz?
34 beden yaziyor deniyorum potluk yapiyor,beli bok geliyor. Halbuki alakasi yok. 34 beden biri o kiyafeti giyecek olculerde olmaz zaten.
Kucuk bedenleri kocaman yapiyorlar herhalde herkes 34 giyebilsin istiyorlar :D Artik o magazalara adim atmak dahi istemiyorum.
Bi tane marka var 34 bedeni gercekten 34 beden olan. Varsa bildikleriniz bir aydinlatin.

Allah askina kaliplari kucuk olan bildiginiz butun markalari bana yazar misiniz?
34 beden yaziyor deniyorum potluk yapiyor,beli bok geliyor. Halbuki alakasi yok. 34 beden biri o kiyafeti giyecek olculerde olmaz zaten.
Kucuk bedenleri kocaman yapiyorlar herhalde herkes 34 giyebilsin istiyorlar :KK70: Artik o magazalara adim atmak dahi istemiyorum.
Bi tane marka var 34 bedeni gercekten 34 beden olan. Varsa bildikleriniz bir aydinlatin.
Niye toplumun yarasına parmak basıyorsun ki.
Onlar sayesinde ben bile 36 giyebiliyorum, ıyiki varlar :KK70:

Şaka bir yana da ipekyol ve fabrika-network bence tam bedeni. Kaç defa aldım 40 a zor giriyorum :KK43:

Şaka bir yana da ipekyol ve fabrika bence tam bedeni. Kaç defa aldım 40 a zor giriyorum :KK43:

Fabrikayi sevmiyorum. Ipekyolda da yasadim ayni durumu ama her kiyafetinde degil bazilari. Ama cidden 34 bedenin bol gelecegi durumda degilim. Olculerim 34 bedene uygun hatta 2-3 cm fazla bile ama bu kiyafetleri oldugundan buyuk yapip kucuk beden diye koyuyorlar cidden. 34 beden kalmadi,o modelimizin 34 bedeni yok... bunlarda biktirdi

Fabrikayi sevmiyorum. Ipekyolda da yasadim ayni durumu ama her kiyafetinde degil bazilari. Ama cidden 34 bedenin bol gelecegi durumda degilim. Olculerim 34 bedene uygun hatta 2-3 cm fazla bile ama bu kiyafetleri oldugundan buyuk yapip kucuk beden diye koyuyorlar cidden. 34 beden kalmadi,o modelimizin 34 bedeni yok... bunlarda biktirdi
35 diye beden mi varmış?
34-36-40-42 bu şekilde çifter çifter gitmiyor mu ben mi cahilim ya.

Kucuk bedenleri kocaman yapiyorlar herhalde herkes 34 giyebilsin istiyorlar :KK70: Artik o magazalara adim atmak dahi istemiyorum.
Berskada 32 beden bulunuyor
Onları dene

Derdiniz bu olsun :) Zara ve mango nun 34 u 34 tür genelde. Pantolonlar özellikle kalıpları tam.
Bazı bluz, elbiseler dökümlü oluyor, acaba vücut şeklinize uygun değil de mi almaya çalışıyorsunuz :)

Şaka bir yana da ipekyol ve fabrika-network bence tam bedeni. Kaç defa aldım 40 a zor giriyorum :KK43:
Ben İpekyol dan aldığım 34 bedenlere tadilat yaptırıyorum. Modelden modele fark galiba.

Derdiniz bu olsun :) Zara ve mango nun 34 u 34 tür genelde. Pantolonlar özellikle kalıpları tam.
Bazı bluz, elbiseler dökümlü oluyor, acaba vücut şeklinize uygun değil de mi almaya çalışıyorsunuz :)

Vucut sekilimde bisey yok gayet duzgun kac yildir spor yapan bir insanim. Pantolon ve ust kiyafette pek sorun yasamiyorum elbiselerde sorun yasiyorum. Beli bol geliyor, askisi uzun oluyor,sirti bol oluyor vs. Zara mangoda buyuk bence

modelist olarak söylüyorum kalıp bizim işimiz :D zara nın kalıpları cidden büyük oluyor coğu salaş tarzda oluyor. mangoda öyle. mesela şuan lcw gömlek yapan bi firmada calışıyorum onunda kalıpları baya büyük. sanırım insanlar mutlu olsun diye :D bizim için iyi oluyor. 40 42 beden arasıyım. ama 38 bdenbirşey alnca cok mutlu olyrm :D ADL de öle meselA kalıbı büyüktür

ne alacağınıza bağlı. her markanın her ürünüde olmuyor. üstler genelde tamam ama altları ve elbiseleri 34 beden tutturamıyorlar. 34 beden etek giydim geçen benden bir tane daha girerdi içine..
çocuk reyonlarını deneyebilirsiniz. ben zaradan kaban almıştım kışın kendime 12 yaş.

Bende geldim ama bilgilerinizden yararlanmaya :)))

modelist olarak söylüyorum kalıp bizim işimiz :KK70: zara nın kalıpları cidden büyük oluyor coğu salaş tarzda oluyor. mangoda öyle. mesela şuan lcw gömlek yapan bi firmada calışıyorum onunda kalıpları baya büyük. sanırım insanlar mutlu olsun diye :KK70: bizim için iyi oluyor. 40 42 beden arasıyım. ama 38 bdenbirşey alnca cok mutlu olyrm :KK70: ADL de öle meselA kalıbı büyüktür

Insanlar mutlu oluyorda o bedenin asil sahipleri cok uzuluyor :D

Vucut sekilimde bisey yok gayet duzgun kac yildir spor yapan bir insanim. Pantolon ve ust kiyafette pek sorun yasamiyorum elbiselerde sorun yasiyorum. Beli bol geliyor, askisi uzun oluyor,sirti bol oluyor vs. Zara mangoda buyuk bence

ya elbisenin 34 bedeni kotonda tam ama orda da güzel birşey yok:)

ne alacağınıza bağlı. her markanın her ürünüde olmuyor. üstler genelde tamam ama altları ve elbiseleri 34 beden tutturamıyorlar. 34 beden etek giydim geçen benden bir tane daha girerdi içine..
çocuk reyonlarını deneyebilirsiniz. ben zaradan kaban almıştım kışın kendime 12 yaş.

Cocuk reyonundan bisey begenemiyorum ama aynen dedigin gibi ustler tamam pantolonda bulunuyor bi sekilde ama etek elbise cok kocaman yapiyorlar.

Ben de bir markanın 15 yaş bluejean'ini almıştım, hem beden hem boy olmayınca zorlanıyor insan :KK70:

Back
X