Kiwi marka ıpl kullanan varmı

Yok kesinlikle jilet değdirme ben direk kız kardeşimin bıyıklarına attım bir hafta oldu halen tertemiz. Olurda yüz kılların uzunsa makina vurulmali bence jilet veya tüy dökücü riskli.
Ozaman hiçbir şey yapmadan direkt atış yapıyorsun değil mi?

kiwi'nin hangi modeli pekii? 2 ayrı modeli var da :)
"6833" olan. Buz lazer olanı değil.
Çok büyük bekletiniz varsa almayın.
Zaten ev tipi lazerlerin hepsi uyutuyor. Azaltıyor inceltiyor ama bitirmiyor. Ben şimdilik evde başlangıç olarak almıştım. Yaza kadar beni kurtarsın diye. Tabi arada sırada düzenli ayda 1 yapmaya devam edin. Yoksa tekrar başa dönüyor, uyuyan tüyleri geri uyanıyor. Tüm ev tipi lazerlerin hepsi böyle. Acısız ağda gibi bir şey. İyi yanı inceltiyor azaltıyor oluşu.
Ben tamamen bitirmek istiyorum tüylerimi diyorsan direkt iğneli lazer tavsiye ediyorlar. Ağda gibi acımasın jilette tahriş etmesin diyorsan, ev tipi lazer günü kurtarır.

Jilet yerine tüy dökücü krem mantıklıymış aslında. Siz hangi modelini aldınız buz olan mı yoksa normalini mi?
"6833" normal olanı aldım. Tabi herkesin kıl şekline göre değişir. Çünkü ben jiletle aldıkça fark ettim ki lazer bir işe yaramıyor, jilet coğaltıyor ve tahriş oluyor. Mesela dudak üstü için ustura denedim ama çoğaldı ve karardı. Zaten ev tipi lazerler çok güçlü değil, jilet kullandıkça daha da artıyor.

"6833" normal olanı aldım. Tabi herkesin kıl şekline göre değişir. Çünkü ben jiletle aldıkça fark ettim ki lazer bir işe yaramıyor, jilet coğaltıyor ve tahriş oluyor. Mesela dudak üstü için ustura denedim ama çoğaldı ve karardı. Zaten ev tipi lazerler çok güçlü değil, jilet kullandıkça daha da artıyor.
Aynen bir de kızarıyor batık falan oluyor

Zaten ev tipi lazerlerin hepsi uyutuyor. Azaltıyor inceltiyor ama bitirmiyor. Ben şimdilik evde başlangıç olarak almıştım. Yaza kadar beni kurtarsın diye. Tabi arada sırada düzenli ayda 1 yapmaya devam edin. Yoksa tekrar başa dönüyor, uyuyan tüyleri geri uyanıyor. Tüm ev tipi lazerlerin hepsi böyle. Acısız ağda gibi bir şey. İyi yanı inceltiyor azaltıyor oluşu.
Ben tamamen bitirmek istiyorum tüylerimi diyorsan direkt iğneli lazer tavsiye ediyorlar. Ağda gibi acımasın jilette tahriş etmesin diyorsan, ev tipi lazer günü kurtarır.
yapış yapış ağdayla uğraşacağıma bunu kullanırım temiz temiz rahat rahat. düzenli de uygularım. çok teşekkür ederimm :)

O zaman kesin almalısın bende bi kaç aya şehir değişikliği yapcam ve gideceğim yerde hem iyi lazer bulmak zor hemde çok pahalı o sebeble şimdiden aldım:) ağda cidden çok yoruyor ve çok iğrenç çıkarıyor tüyleri en çok da yüz bölgesi kötü duruyor.
Fiyatlar yüksek olmasa Philips lumea fln mükemmel tabi ama çok pahalı işte bu kiviler uygun birşey kaybettirmez bence.
ağda çok kısa olanları çekmiyor, kötü görüntü oluşturuyor, bazıları kıl dönmesi yapıyor, yapış yapışlığına girmiyorum artık rahatsız etmeye başladı gözü kararttım alcam :KK70: reglim bitsin alacağımm teşekkürlerr :)

Benimkide kiwi normal olanı nasıl yapiyoruz yani her lazer öncesi jilet yapın diyende var yapmayın diyende hangisi doğrudur bilemedim bir de ne sıklıkla yapılmalı ayda mi onbeş günde mi haftada mi.tuylerim sari

Benimkide kiwi normal olanı nasıl yapiyoruz yani her lazer öncesi jilet yapın diyende var yapmayın diyende hangisi doğrudur bilemedim bir de ne sıklıkla yapılmalı ayda mi onbeş günde mi haftada mi.tuylerim sari
Her lazerden önce jilet kullanın, ben önceden tüy dökücü kullanıyordum alerji yaptı.
İlk 4 seans iki hafta da 1 oluyor. Bu sırada tüyler biraz azalmış oluyor ama son rötuş yapmak gerekiyor. Artık ayda iki kez yapıyoruz. Eğer bu aşama da tüyler hâlâ azalmamişsa tekrar 4 seans iki hafta da bir yapın.
Tabi kiwi lazer o kadar güçlü değil. Benimki gittikçe zayıfladı ben de Philips Lumea almak zorunda kaldım.
Benim tüylerim çok olduğu için çok kullandım herhalde çabuk bozuldu
Sizinki azsa işinize yarar

Her lazerden önce jilet kullanın, ben önceden tüy dökücü kullanıyordum alerji yaptı.
İlk 4 seans iki hafta da 1 oluyor. Bu sırada tüyler biraz azalmış oluyor ama son rötuş yapmak gerekiyor. Artık ayda iki kez yapıyoruz. Eğer bu aşama da tüyler hâlâ azalmamişsa tekrar 4 seans iki hafta da bir yapın.
Tabi kiwi lazer o kadar güçlü değil. Benimki gittikçe zayıfladı ben de Philips Lumea almak zorunda kaldım.
Teşekkür ederim

Peki jilet yaptığımız aynı gün mu kullaniyim yoksa ne kadar beklemem gerek

Peki jilet yaptığımız aynı gün mu kullaniyim yoksa ne kadar beklemem gerek
Jilet yaptığınız gün hemen lazer yapmalısınız. Eğer lazer yaptığınız da yanık kokusu geliyorsa, kılı yakar sadece ama kökünü yakamaz. Lazer kökü görmesi gerekiyor. Bu yüzden kıllar uzun asla olmamalı, mutlaka jiletle iyice kısaltilmis olmalı. Yoksa yanık kıllar lazere yapışıyor ve çıkmıyor.
Lazerden önce vücut iyice yıkanmış olmalı. Yoksa lazere yağ yapışıyor. Lazeri kullandıktan sonra hafif nemli bezle mutlaka temizleyin.

Jilet yaptığınız gün hemen lazer yapmalısınız. Eğer lazer yaptığınız da yanık kokusu geliyorsa, kılı yakar sadece ama kökünü yakamaz. Lazer kökü görmesi gerekiyor. Bu yüzden kıllar uzun asla olmamalı, mutlaka jiletle iyice kısaltilmis olmalı. Yoksa yanık kıllar lazere yapışıyor ve çıkmıyor.
Lazerden önce vücut iyice yıkanmış olmalı. Yoksa lazere yağ yapışıyor. Lazeri kullandıktan sonra hafif nemli bezle mutlaka temizleyin.
Çok teşekkür ederim valla tam da bunu soracaktım içimi okudunuz.o yanık kokusu gelmiyorsa yakmıyor müdür diye soracaktim

Çok teşekkür ederim valla tam da bunu soracaktım içimi okudunuz.o yanık kokusu gelmiyorsa yakmıyor müdür diye soraca
Kiwi lazer vücudu çok kurutuyor mutlaka lazer yaptıktan sonra gece uyumadan nemlendirici sürmelisiniz yoksa çatlıyor vücut kupkuru oluyor
Makine temizliği yapıyorum ama hiç krem kullanmamistim şuan evde vazelin var o olurmu

Çok teşekkür ederim valla tam da bunu soracaktım içimi okudunuz.o yanık kokusu gelmiyorsa yakmıyor müdür diye soracaktim
Normalde yanık kokusunun gelmemesi lazım. Çünkü yanık kokusu geliyorsa, kıllar kısaltılmamıştır. Yani lazer kılı yakmış ama kökünü yakamadiği için yanık kokusu geliyordur. Kılın değil kökün yanması lazım.

Çok teşekkür ederim valla tam da bunu soracaktım içimi okudunuz.o yanık kokusu gelmiyorsa yakmıyor müdür diye soraca

Makine temizliği yapıyorum ama hiç krem kullanmamistim şuan evde vazelin var o olurmu
Vazelin de olur ama eğer vazelinin kılları beslediğini görürseniz kullanmayı bırakın.
Bir de mutlaka lazerin 3.seansindan sonra kılların hızlı dökülmesi için kese kullanırsanız, lazer işleminiz artık daha kısa sürer.
Hem ölü deriyi de atmış olursunuz çünkü lazer düzenli kullanımda çok kötü kokutuyor vücudu

X