- 16 Şubat 2009
- 619
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de mi yaptırsam acaba ya güzel olur mu ki?Gerçi her hali bu halinden iyidir sanırım =( Benim saçıma yapılır mı acaba?Zencilerin saçı gibi benimkisi çok sık arap saçı gibi yapılır mı benım saça?
kızlar bende 2 yıl önce yaptırdım ama çok pişmanım tamam kıvırcık saçla uğraşmak çok zor ama emin olun bu haliyle uğraşmak daha zor saçım çok yıprandı kupkuru oldu.ayrıca 1 ay sonra da pırasa gibi olmuyo sadece dalgalı oluyo buna da razıyım derseniz süper bişey tabiki.
Ben brezilya fonu yaptmak istiyordum, cok arastırdım sonra vazgectim. saclarıma rofle yaptıralı 2 ay oldu, acaba staight threapy yaptırsam mı :) yaz gelıyor malum
arkadaşlar şuan okadar rahatım ki Allahıma şükürler olsun sonunda strait therapy yaptırdım.inanamıyorum benim saçlarım çok kıvırcıktı yıkayıp kuruduktan sonra çok kabarıyordu tarayamıyordum bile.4 gün oldu yaptıralı 3 yıkamamam gerektiğini söylediler ve dün yıkadım.sanki yıkadıktan sonra yine aynı olacak derken saçlarım dümdüz tel tel ve yumuşacıktı.sorularınız olursa yanıtlarım.bu arada istanbulda diba kuaförde yaptırdım.350 ytl.:sm_cool::teytey::dance:
Merhaba neden pişman oldunuz benim saçalrım da çooook kıvırcık ve tepeden havaya dikiliyo üstelik çok fazla yani 4 kat kadar kabarık normal saça göre . Yaptırmayı düşüniyordum ta ki bunu okuyana kadarArkadaşlar Yıllar Önce strait therapy yaptırmıştım bu konuyu açtığım ve tavsiye ettiğim için pişmanın yaptırmanızı kesinlikle tavsiye etmiyorum.