Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar merhabalar ben izmirde oturuyorum yeni üye oldum ilk başlarda araştırmaya başladığımda bu siteden baya bir yararlandım ve sonunda yaptırmaya karar verdim.kuaförüm hatay hıfsızsıhhada hair concept mahmut ve serkan adres tel vermek yasakmı bilmiyorum ama izmirde yaptırmak isteyen olursa kesinlikle ve şiddetle tavsiye ederim tel:2322852677.gelelim asıl konuya saçlarımda yanlızca kızılsiyah baya vardı ilk başta xtensomu yoksa strait therapy mi yaptırsam çok kararsız kaldım saçlarım çok aşırı kıwırcık gür we kabarıktı kuaförüm bana loreal in x tensosunu önerdi amacım dümdüz saç değildi yanlızca kabarıklıgı gitsin we tülermesin rahat şekil alsındı,ama şimdi inanılmaz güzel oldu baya bir düzleşti kabarma asla yok yıkayıp rahatlıkla kurutuyorum ve gayette düz fön gibi oluyor eğerki dümdüz istemiyorsanız size xtensoyu tavsiye ederim.sanırım yeterince bilgilendirici oldu ama eksik kalan warsa sorabilirisiniz.
ne kadara yaptrdın x tenso yu duygu? glat gibi defrizan kremi gibi mi oluyor?