• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Kıvırcık saçlı arkadaşlar,hangi saç düzleştiricisini alayım?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arcelık dıjıtal duzlestırıcı- uc farklı sıcaklık ayarı var..anında dumduz oluoo ...phılıps rowenta da kullandım ama en cok arcelıkten memnun kaldım..

benimkiler kivircik degil ama fazlasiyla dalgali umarim yorum yapmamin bir sakincasi olmaz
Philips SalonStraight Pro XL kullaniorum gayette memnunum

cok kıvırcık bnm saclarımda canım philipsın düzleştgrıcısını kullanıorum yıllardır ınanılmaz memnunum tavsıye edıorum canım:)

canım valla benımde saçlarım kıvırcık hangi mağzaya girdiysem senin saçın düzleşmez bosa para verme dedıler :)) ama ben remington aldım sonunda hemde deneyerek süper hiç uğrasmana bile gerek yok 1 kerede hemen dümdüz yapıo valla tavsiye ederimm ;)

cnm bnmde saçlarım kıvırcık bayada remington ın hangi modelini kullanıyorsun?

saol tatlım ya bende remington almayı düşünüorum da karar da veremiorum aslında rowentayada gidio aklım.şu ıslakken kullanılan remington8102 modelide aklıma takılıo ama senin kullandığında güzel.

saol cnm yardımcı olduğun için bende senin modelinden alabilirim.araştırdım özellikleri güzel.saçlarım brz kabarık bnm gerçi ama güzel yapar gibi gelio :)

kıslar bende remingtonun düsleştiricisini almayı düşünorm. bıu ıslak kuru kullanılan 8203 modeli güsel gibi. bide onun ince plakalısı var aynı özelliklerde. saçlarım uzun sizce ince plakalılarmı daha ii yoksa kalın olanmı . 8203 kullananların yorumlarını bekliorm lütfeennn

Back