Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım valla benımde saçlarım kıvırcık hangi mağzaya girdiysem senin saçın düzleşmez bosa para verme dedıler :)) ama ben remington aldım sonunda hemde deneyerek süper hiç uğrasmana bile gerek yok 1 kerede hemen dümdüz yapıo valla tavsiye ederimm
saol tatlım ya bende remington almayı düşünüorum da karar da veremiorum aslında rowentayada gidio aklım.şu ıslakken kullanılan remington8102 modelide aklıma takılıo ama senin kullandığında güzel.
saol cnm yardımcı olduğun için bende senin modelinden alabilirim.araştırdım özellikleri güzel.saçlarım brz kabarık bnm gerçi ama güzel yapar gibi gelio :)
kıslar bende remingtonun düsleştiricisini almayı düşünorm. bıu ıslak kuru kullanılan 8203 modeli güsel gibi. bide onun ince plakalısı var aynı özelliklerde. saçlarım uzun sizce ince plakalılarmı daha ii yoksa kalın olanmı . 8203 kullananların yorumlarını bekliorm lütfeennn