• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri kıvırcığım ve saçlarımı çoooooooook seviyorum:D

• Konu Sahibi Konu Sahibi nermincik
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
bende kıvırcık sayılmam ama çok güzel dalgalı saçlarım vardır maşallah. her gören ay saçlara bak yaaa der çok memnumum eskiden bende düzleştirirdim hep artık yapmıyorum hatta bilerek kabartıyortum:=)

Benim saçlarım kıvırcık ne çok seyrek nede çok kabarık tam kıvamında çok seviyorum ben saçlarımı ama her zaman aynı şekilde olmuyolar bazen 2 3 kez tekrar tekrar yıkayıp kuruladığım oluyor istediim hali alsınlar diye ama bu beni zorlamıyor uğraşmayı seviyorum sonuç muhteşem oluyor çünkü :) onun dışında ne jöle nede biryantin nede sprey nede köpükler :p kullanmıyorum hiç birşey sevmiyorumda zaten Jöleliyken dışarı çık bir rüzgar çıksın bütün kafandaki saçlar bir kalıp halinde savrulsun böüü çok yapayy bana göre değil .. şuanda omuzlarımdan 6-7 parmak daha aşşada saçlarım. çok zor uzuyorlar tek problemim o.

ha birde saçlarım asla dümdüz durmuyor. kuaförde fön çektiriyorum adamlar saatlerce ugraşıyolar çünkü çok zor düzleşio ve dier bukleyi düzleştiriken diğeri hemen buzluyor tam oldu diyorlar bitiriyolar işlemi sokaga çıkıyorum eve gidene kadar dalgalanıyo bu beni sinir ediyor. hiç fönümü doyasıya kullanamadım hep böyle oldu bu.

Son düzenleyen: Moderatör:
slm kızlar bende iyiki kıvırcığım dienlerdenim her gören bayılır saçlarıma ama çok uğaşıyorum malum kıvırcıklar kuru oluyorlar mutlaka haftada 2 gün yağ sürerim susam yağı müthiç bukleleriçok güzelleştiriyo elseve arı sütlü şampuan ve dove krem kullanıyorum sadece kremliyken tarıyorum saçımı öne atıp perma tarağıyla tarıyorum akan suyun altında tekrar perma tarağıyla tarayıp çıkıyorum asla taramıyorum bunu dışında öne atıp havluyla suyunu alıyorum ve mutlaka düşük ayarda vigo ile kurutuyorum glissin durulanmayan saç kremini avucuma döküp saçımı öne atıp avuçluyorum bukleleri başkada bişi yapmıyorum tavsiye ederim ....

selam kivirciklarim bende kivircik sacli ayni karnibahar gibi sacliyim hicte sevmedim kivircik saclarimi kucukkken hem cok sari hemde cok kivircik saclarimla herkezin hayran oldugu bir kucuk kizdim
buyudukce saclarim hem koyulasti rengi hemde degisik sampuanlar kremler kullana kullana mahvettik saclari

3 kizim 1 oglum var en buyuk kizmin saclari duz iyi sevindim ikinci kizinkiler biraz dalgali iyi dedim hadi biraz dalgali guzel ama en kucuk kizimin saclari acayip bukleli kivir kivir
gorumceminde oyle hatta size soyle soyliyim kayinvalidem bu fransaya ilk geldigi yillarda iki oglu oldugu icin ilerde gelinlerim olursa saclarini kivirirlar diye gitmis yeni acilmis bir magazadan iki tane elektrikli sac kivirma ma$asi almis sonra bir kizi olmus saclari cok kivircik gorumcem olur kendisi neyse aradan gecen 20 yil sonra ben gelin olup geldim saclarim kivircik sonra eltim geldi onunki benimkinden daha kivircik kayin validem hep $oyle der tuh bo$a gitti aldigim ma$alar kizim kivircik gelinlerim kivircik en kucuk torunum kivircik derken eltimin kizi oldu anam o hepten iyice ince kivirciklardan tarak gecmiyo sacina bizde bir araya geldigimizde bonuslar toplandi diye dalga geceriz kendimizle aboovvv pek cok yazmisim yahuu okurlarim okurken bikacaklar benden neyse
bende sunu yaparim hep dugun gibi bir yere gideceksek ben gorumceminkileri utulerim oda benimkileri baya su bildigimiz utuylen hemde pirasa gibi dumduz oluyo ne makinalar ne ma$alar ne kremler kullnadik en son utuden memnun kaldik hem cabuk hem pratik cokuyoz utu masasinin dibine sag sol bide arkayi utuledikmi oluyo ama tabi uzunsa oluyo kisalari bilmiyoz iste botle arkadaslar

hehe:) bende kıvırcığım ve çok seviyorum benimkiler heralde her cm' ye 100 bukle falan düşüyodur okadar kıvrcık düşünün :) denizde suya girip çıktığında dahada kabarıyo uçuşuyo çok hoşuma gidiyo o :) saymayı çok istiyorum onları ne kadar bukle var çok merak ediyorum ya bu konuda fikirleri paylaşabilirim :P

benim saçlarım da kıvırcık :):):) ama parlak da. herkes yaptırdınmı der bana :D yooo kendi saçım diyom bende. banyodan banyoya tarıyorum aksi mümkün değil zaten. pantene kullanıyorum.aynı seri şampuan ve krem.bukleler için olandan.ama uzun yıllardır.bi kere sık değişmeyin şampuanlarınızı.

fön çektiriyorum bazen 4 ayda bir; sonra aynanın karşısına geçiyom evde,saçlarımı 2ye ayırıyorum sağdan soldan alt taraftan kesiyorum alın size uçları temizlenmiş veya model verilmiş saç :D kendi saçımı kendim kesiyorum.ama tabiii tekrar kıvrıldığı zamanı hesabakatmak zorundasınız aksi takdirde bonus reklamlarında siz oynarsınız:D alttan kestiğim gibi önlerimide düzeltip uçlarını temizliyebiliyorum. tekrar kıvırcıklaştığı zaman da kimse anlamıyor çünkü zaten kıvrılıyor :D düz saçlılar kendileri kesemezler kolay kolay belli olur yamukluklar. ama bizde olmaz :D
kısacası kıvırcık saçlarımı seviyorum zemuszemus :asigim:

aynen bende banyodan banyoya tarıyorum başka zaman hiç taramam yataktan kalkınca bile taramam çünkü aynı şekilde duruyo zaten:)) benimde çok kıvırcık ve kabarık ama bayılıyorum saçlarıma herkeste beğeniyo kısa ve kahkülüm var kıvırcık kullanıyorum onuda
ben hiç istemezdim düz saçlı olmak

Benim saçlarda çok kıvırcık sayılmaz ama bukle bukledir kendiliğinden opuyorumnanaktanrahatlıkla saçımı yıkayıp çıkabiliyorum.Ama saçımın düz olmasını da isterdim.Çünkü bu sıcaklarda zor düzleştiriliyooşakkıdı

bnde saclarımı seviorm yazın da bal rengi gbi oluo nazar deqmesin ama cooook hos duruo bnce=)))
bitek krem sürmeden saqlıklı qörnmüo nedense buna bulabilceginiz bi cözum varmıııı?:))

Kıvırcık saç ayrıcalıktır Farktır. ;) En güzel saç.
Her ne kadar sabah kalktığımda hepsi tepeme toplansada =/

bende saçlarımı cok sewiyorum:hulya:
düz saclılar ne kadar uğraşıolar o bukleleri yapabilmek icnsositososito
ama sonuuc :1ninca:
hüsraaaaannnn:lepi:
ben kıwırcık olduğumuz içn şükredilmesi gerektiğine inananlardanım sengözlerimebaksanab
yaşasııınnn bukkleeeeleeeeerrrrrrrr:sm_cool:

bakıyorum bazı arkadaşlar kabarmasında şikayetçi ama ben kabarmasına bayılıyorum... ayrıca kim demiş kıvırcık saç parlak olmaz diye... baya da olur yani...

ıyi ki kıvırcık saçlıyız arkadaşlar, ben saçlarıma kabarsalar da kabarmasalar da bayılıyorum.
Kötü kıvırcık saç yoktur, bakılmayan kıvırcık saç vardır. a.s
Sadece biraz narin hepsi bu, ona da dikkat edeceğiz artık her güzelliğin bir cefası vardır ne de olsa a.s.

çocukken saçlarımdan nefret ederdim çünkü annem saçlarımı kısacık kestirirdi ve haliyle saç kabarırdı..her kuaför maceramız benim ağlama krizlerimle sonlanırdı..(çocukluğumdan kalma olsa gerek hala saçlarımı kestireceğimde ağlamaklı olurum) sonuç olarak anneme inat saçlarım yıllardır uzun zemuszemus saçlarımı seviyoruuuummm... alkisalkisalkis

Ben de yıllarca saçımla kıvırcık olduğundan dolayı kavga edip, dudak büküp durdum yahu...
Cidden haklısınız.Halbuki hiç banyo harici tarama derdi yok. Güzel ve kıvamında jöleleyip doğru yöntemle kurutunca mükemmel ötesi oluyor.

Kıvırcığım ve saçlarımdan nefret ediyorum!!! :( :'( :'( :'(

bende kıvırcıklarımı seviyorum eşim hep düz isterdi aylardır düz kullanıyordum dün kıvırcık yaptım bayıldı ve bugün yine kıvırcığım onları özlemişim ve galiba eşimde özlemiş bakıp bakıp gülümsüyokaydirigubbakcemile5

Back
X