Saç Kesim Şekilleri Kıvırcık saçlardan anlayan kuaför

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

gulcan79

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2009
88
0
Arkadaşlar herkes saçlarından şikayetçi ama heralde benim saçlarım kadar kötüsü yoktur diye düşünüyorum. Kıvırcık, çok gür, kuru, kepekli, elektrikli. Bıktım bu saçlardan. Her gittiğim kuaförün saçların kuru, saçların kırık, saçların bakımsız, saçların kepekli demesinden bunaldım, kuaföre gidemez oldum, özgüvenim de kalmadı. Kepeklerim seboreik dermatit denen bir hastalıktan çarede bulamıyorum

ŞİMDİ BENİM ASIL SORUM
KIVIRCIK SAÇ KESİMİNDEN ANLAYAN, YANİ BU KONUDA UZMANLAŞMIŞ, SİZİN MEMNUN KALDIĞINIZ BİR KUAFÖR VAR MI.
PARASI NE OLURSA İSTANBUL İÇİ NERDE OLURSA OLSUN FARKETMİYCEK GİDİCEM (YURTDIŞINDA BÖYLE KUAFÖRLER VARMIŞ)

Nasıl bir cevap anlamadım şimdi, neden böyle bir cevap yazdınız. Böyle mi yardımcı olunuyor, kovar gibi. Kınıyorum sizi. Ayıp gerçekten. ımkanım olsa giderdim ayrıca ben burda var mı diye soruyorum, algılamanız mı zayıf? ılk defa bu sitede böyle saçma bir cevapla karşılaşıyorum, buraya yakışmadı

algılamam gayet iyidir Gülcan79 arkadaşım..ama senin yurt dışında böyle kuaförler varmış demen çok saçma olmuş.neyse...kepek sorunu için Dermotoloğa gittinmi hiç ne dediler belki doktorda yardımcı olabilir..kıvırcık saçlara maalesef çok fazla şekil olmuyor bende sadece katlı kestirebiliyorum..bu yüzdende sakın özgüvenini falan kaybetme çünkü saçların mükemmelde olsa kuaförler yine aynı şeyi söylerler saçların bakımsız bakım yapalım falan filan...onların seni üzmesine izin verme bence..benim ıstanbulda yaşayan bir arkadaşım var onada sorayım bakayım orada bildiği ii bir kuaför varmı...görüşmek üzere...

canım saçına uygun zeytinyağı özlü falan şampuanlardan kullan.saç kremi yerine bakım maskesi kullan.birde kuföre kabarmaması için güzel bi kesim yaptır.saçların aralarından falan kesiyolar o kabarıklık sönüyo.başkada bişe yapmana gerek yok bence.ha birde çok kafana takıp stres yaparsan problemlerin iyice artar.oluruna bırak emin ol düzelir.sevgiyle kal canım.

E.G.E, bana göre bi saçmalık yok, çünkü yurtdışında olduğunu duydum ıstanbulda var mı diye soruyorum, örneklendirme yapıyorum yani. Çünkü kıvırcık saçlara özel kuaför mü olur diye düşünülebilirsiniz. Sana saçma geliyosa da diyecek sözüm yok, herkes herkese hak verecek diye br şey yok, kimsenin kalbini kırmak da istemem, empati yaparım çünkü, bana bunu biri derse ben kırılır mıyım diye. Tavsiyeler için saol bu arada, arkadasından gelecek haberi de bekliyorum ayrıca
Ayselcik çok saol tavsiyeler için arkadaşım

gulcan79 arkadaşım benim de tam olarak bir bilgim yok ama internette gezerken görmüştüm ilker yavrutürk'ün sayfasına bak kıvırcık saçlar için diye bir bölümü var belki yardımcı olur sana.

canım saçların uzun sa arkasını veee olarak kestır sakın kat attırma sadece ön kısımlarına az kat yaptır ve aralarına biraz ara makas attırarak azaltıp gayet rahat bir şekilde kullanırsın veya kısaltarak tan favorileride azıcıkuzun ince ince birde ense kısmınıda favoriler gibi bıraz jöle veya köpükle çok rahat bir şekilde kullanırsn izmirde olsaydın bana gel derdim amaaa... bukadar kafana takma oldumu canım

Bende bu sorunu çok yaşadım yurtdışında bu konuda eğitim görmüş birini tavsiye ettiler sırf kıvırcık saçla ilgilenmiyor ama anlıyor derdinden gittim kuaföre Dedim hani size bırakıyorum saçlarımı tokasız açmak istiyorum arkası güzel olsun önleride saçlarımın dalgalarını korumak için seçiriyor saçı öyle yapıyorki buklelerin hoş dursun diye biraz pahalı ama saçlarımın kesimi şuan harika kabarması elektriklenmesi kesimden çok bakımlada alakalı şimdide bakımlar yapıyorum tam istediğim gibi oldu kıvırcık saçlarda en kötüsü benim için böyle şöleli yapış yapış aynı boy kesilmiş olan arkası kötü olur ya onlardan hiç hoşlanmazdım kuaför sayesinde kurtuldum...

seni çok iyi anlıyorum eğer konuya cevap yazarsan kendi yaptıklarımı sanada anlatırım hem saçı uzatırsın hem güzelleşir

seni çok iyi anlıyorum eğer konuya cevap yazarsan kendi yaptıklarımı sanada anlatırım hem saçı uzatırsın hem güzelleşir

ay o kadar sevindim ki arkadasım mesajını görünce, merakle bekliyorum neler yaptığını.
umudumu yitirmek üzereydim, bu sefer denilenleri harfiyen uygulıycam, bu da işe yaramazsa artık küsüyorum bu saçlara

ha bi de bu kuafor, yurtdışında mi eğitim almış, yoksa yurtdışında mı yaşıyor tam anlayamadım, buralardaysa ona da gitmek isterim

yurtdışında sanırım eğitim almış tesadüfen karşılaştığm biri önderdi ...
istanbul-kartal da- EMRE HERGÜL KUAFÖR diye bir yer biraz masraflı ama söyliyim 25 tl
sakın reklam yapıyorum sanma rica ediyorum . eminim sana bir şeyler satmak isteyecektirde saçların yıpranmış falan pahalı 200 varan ürünler sunacaktır valla belki iyi gelir ama ben almadım kendim düzelttim saçlarımı şöyle anlatayım...

1 . ilk baş yağlar aldım karışık yağlardan içine vitaminler kırdım bepanten-e vitamini-bemiks onu saçımda 1-2 saat beklettim her hafta o sırada temizlik yap falan:)

2. saçım düzelene kadar hiç bir şey kullanmadım kötüydü ördüm balıksırtı sadece yıkadım o çok güzel toplanmasını sağladı.

3. kısa kabaran biçimsiz saçlarım vardı iğrençti bana göre... bakım iyi geldi onları düzelti ve sağlıklı olan saçta uzadı kıvırcık saçlarda geç gösterir uzadığını bilirsin sekilli olmaya başladığında anladım.

4. saçına kesinlikle 7/24 kullanma çok döküyor. ben taft 3 numarayı kullanıyorum belirgin bukleler erkek arkadaşım bile saçlarımın yumuşaklığını güzelliğini farketti bu sayede fazla kullanmamama rağmen kabarık ama çok hoş durdu.şampuan olarak valla o çok önemli onu hala bulabilmiş değilim açıkcası ama bitkisel alıcam icine buradan bilgi edindiğim şeyleri katıcam onlarda bal ve vitanimler ...

bilmiyorum öyle aklıma geleni yazdım merak ettiğin varsa sor yardımcı olmaya çalışırım canım elimden geldiğince yavaş yavaş düzeliyor saçlarım inşallah sende düzeltirsin...

şimdide buradan duyduğum bakımları yapıcam kuruysa mesela ananemin formülü diye bir başlık var daha uygulamadım ama aldım malzemeleri onu uygula kuru saçlara birebir diyorlar yada ben uygulayıp sana haber veririm bide ozatmak için sinameki aldım onuda deniyicem bakalım istersen sende al çok masraflı olmuyor ama çok işlem olmaz haftada bir kere bakım yeter her hafta birini yaparsın 1 ayda hangisi iyi geldiğini anlayıp devam edersin ama bakım şart kıvırcık saça ...
bu arada yağların içine yumurta sarısı kattım protein sağladı daha iyi oldu sende mutlaka yap...
bence ilk olarak hemen kuaföre git ver saçlarının kırıklarını aldır çok kısatma de bide açık kullanmak istiyorum arkası katlı olsun ama rahat kullanmak istiyorum dersin...sonrada eve git saçlarına bir güzel bakım yap ve hafif kendini toplayana kadarda kendine yakışan işlemsiz bir saç modeli bul ben örüyordum ve yukarıdan çok bol şekilde topluyordum mesela ... bide köpük al özel bir günün olduğunda onunla şekil verirsin günlük için hiç bir şey yapma inşallah iyi gelir ... bide benim saçım boyalı değil saçın boyalıysa inan o konuda bilmiyorum ama yaptıklarım iyi gelecektir eminim ...

bunuda söyliyim kesinlikle saçlarını emre beye kestir oranın sahibi yok o müsait değil bilmem ne derseler o olmadan kestirme randevu al öyle git emanet etme başkasına saçlarını kesinlikle o diye tuttur :))))))

sormak istediklerini bekliyorum herşeyi sorabilirsin cevaplarım anında çünkü bende çektim çok kötü saçlarım vardı şuan Allaha şükürki iyi durumdalar ve uzunlar daha uzatmak istiyorum bakalım görüşürüz...

çok çok teşekkürler, o kadar ayrıntılı güzel anlatmışsın ki
ben de dediklerini uygulıycam adım adım,
ben de tecrübelerimi paylaşıcam
öpüyorum, haberlerini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…