Saç Kesim Şekilleri Kıvırcık saçlardan anlayan kuaför

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Elbette artık her alanda uzmanlaşma olduğu gibi kuaförler için de aynı şey geçerli....Kuaförlerde kıvırcık saç ,düz saç vb gibi alanlarda uzmanlaşma içindeler hatta ABD de kıvırcık saçlardan anlayan kuaför Ouidad var ve dükkanında düz saçlı bayanlara kesim yapılmıyor...
Bu arada "git yurtdışında kestir" gibi sert söylemler içinde bulunan arkadaşlar sanırım yaşca küçük ve sanal ortamda sözlerinin amacını aşan anlamlarda anlaşılabileceğini tahmin edemeyen arkadaşlarımız.Durum tesbitini düzgün yaparak hoşgörmek lazım .

Kısa ve öz olarak şunu söylemek isterim ki tıp alanındadahi eğer bilinçli bir hasta değil isen ne doğru dr a ulaşabiliyor ne de doğru tedaviye erişebiliyorsun.Bu nedenle saç işinde de iş biraz kendimize bakıyor.Önce şunu söylemek isterim ki envai çeşit saç bakımları ister ev ister kuaför yapımı olsun geçici şeyler.Kırılmış yıpranmış saçlara makastan başka hiç bir şey fayda etmez...Tek çare ;
1-Gür ise V normal gür ise U şeklinde kestirmek.
2-Saçı sadece banyoda taramak,
3-Her gün saçı taramamak,(taramayıca ölmezsiniz aksine tülermez bukleler belirginleşir)
4-İyi ve saçınıza uyumlu bir yıkama sonrası ürünü kullanmak(krem ya da serum olabilir)

benim saçlarım kıvırcık ve seyrek banyoda tarayıp parmaklarımla hacım verıyorum ve parmağımla buklelerini düzeltiyorum hakıra oluyor

bu konu şiddetle benlik..kalın,gür ve kıvırck saçlarım ve kuru :)
kuruyan saça yağlı ürün cildini mahvediyor,arındırıcı kurutup kepek yapıyor..hepten sıkıntılı mevzu.
yapman gereken
- şampuanı olabildiğince az kullanmak.kurumasını önler.
sa kremi kullan,banyoda tara ve sonrasına önerim yok.çünkü bende hala hala ve hala jöle ve binbir çeşit ünle şekiller veriyorum.bıkmamak ele değil..

valla inanmıycaksınız ama kıvırcık sacları yola gettirmek icin tamamen tesadufi olarak arkonun yeşil kapaklı kuru ciltler icin yogun formul yazan kremini denedim lole kopuk hepsinden daha güzel oldu bukleler, sacı kasındır mıyor da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…