Saç Kesim Şekilleri Kıvırcık saçlardan anlayan kuaför

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Arkadaşlar benim saçlarım çok kötü ya nefret ediyorum:KK43:
Bu ilk resimdeki saça benziyor benim saçım da daha bile kötü hatta:KK43:
Ben de ıstanbul'a geldiğimde oraya gitsem bu saçı da güzel bir hale getirebilir mi acaba?
Sizin saçınız nasılki benim saçım gibi mi?
Bir de bu resmini koyduğum kızın saçı eskiden böyleymiş ama şuanda bu halde.
Keşke benim de böyle olsa ne kadar güzel ya..

Eklentiler

• $n14318751165_474681_5688.jpg
    $n14318751165_474681_5688.jpg
    9 KB · Görüntüleme: 162
  • $rby-hair-jessicas-helpme-2007-de.jpg
    $rby-hair-jessicas-helpme-2007-de.jpg
    9,7 KB · Görüntüleme: 114
Son düzenleme:
bende aynıyım. kuzu kıvırcığı. birde çom gür. 2 -3 kişiye saç çıkar yani o kadar gür ve sıkı..
ben yılda bir defreze yaptırıyorum. 1 ay oldu yine yaptırdım. yoksa kafayı yiyorum. ilaçla tarıyorlar. yaklaşık 3-4 saatlik bir işlem.yapılyor.oooh sonra çok hafif dalgalı bir saç oluveriyor.bu şekilde diplerden kıvırcık saç gelene kadar hemen hemen 7-8 ay rahat kullanıyorum.

70 tl yapılyor ama ben yıllardır yaptırdığım için 50 tl yaptı bu kez.

ben düzleştirme düşünmüyorum çünkü fön çekince de saç çok gür olduğu için gene kabarık duruyor. ne biliyim en iyisi uzatmak olabildiğinc galiba

papatya kusura bakma bu ara derslerden pek giremiyorum,kestirmedim çünkü saçımdaki boyanın akmasını bekliyorum, sabunla yıkıyorum kızıl aksın diye sonra boya ve kesime gidicem insallah

Arkadaşlar benim saçlarım çok kötü ya nefret ediyorum:KK43:
Bu ilk resimdeki saça benziyor benim saçım da daha bile kötü hatta:KK43:
Ben de İstanbul'a geldiğimde oraya gitsem bu saçı da güzel bir hale getirebilir mi acaba?
Sizin saçınız nasılki benim saçım gibi mi?
Bir de bu resmini koyduğum kızın saçı eskiden böyleymiş ama şuanda bu halde.
Keşke benim de böyle olsa ne kadar güzel ya..

canım benim saçlarım hani bukle bukle olur ama kabarık ve elektrikli kalın tellidir öyle kuzu kıvırcığı değil ne yazıkki onu yapabilirmi bilmiyorum ama istersen ara telle de kıvırcık saçlarım böyle böyle yapabilirmisiniz gibilerinden ama çok kötü hissediyorsan arkadaşın dediği gibide yapabilirsin ama şunuda unutma o işlemler saça çok zarar veriyor sonra ben eski hale dönecem dediğinde saçların yıprana bilir diplerden çıkıncada hep fön gerekebilir ama rahatta olabilirsin kusura bakma çok yardımcı olamadım:sm_confused:

ben düzleştirme düşünmüyorum çünkü fön çekince de saç çok gür olduğu için gene kabarık duruyor. ne biliyim en iyisi uzatmak olabildiğinc galiba

evet uzun olduğunda bile kuzu kıvırcığı çok havalı ve farklı duruyor herkez düz kötüde olsa ayrıcalıklı olmak güzellllhihoyyytzemuszemus

papatya kusura bakma bu ara derslerden pek giremiyorum,kestirmedim çünkü saçımdaki boyanın akmasını bekliyorum, sabunla yıkıyorum kızıl aksın diye sonra boya ve kesime gidicem insallah

anladım canım merak ettin bende neler yaptığını bilgilendir beni tamam merak ettimkaydirigubbakcemile2

tabi tabi bilgilendiricem, tavsiye ettiğin kuaför bana çok uzak ama başkasına da gitsem bilgilendiricem
ben bakırköydeyim malesef, öpüyorum senin haberlerini de bekliyorum

yurt dışına git ozaman

burda insanlar dertlerine sorunlarına çare arıolar bu n biçim tarz böyle. yurt dışında var demesinde herhangi bi sorun yok burda olmamasının sorumlusu gulcan79 diil ters çıkışınızın nedenini anlayamadm resmen çatmak için yer aramşsnz. şimdi de bana çatarsınız hemen söliim burda ben birçok sorunuma çözüm buldm sizin gibi insanlar(!)ın gem vurmasıyla da deişicek bişe diil bu. sadece sinir bozucu. yazdığınız şey bi çözüm içermiyor ve size söliebiliceim en kötü şey umarım çok büyük bi derdnz olduunda burda paylaşım yaptıınzda aynı tepkiyi alırsınız. :eek:klava:

Cansoo, ne güzel ifade etmişssin, kendi adıma teşekkürler, biliyorum ki sadece bana destek için değil bu sözler, ben kadınlar kulübünü herkes birbirine saygılı ve yardım etmeye çalışıyor diye seviyorum, böyle tavırlar buraya yakışmıyor..

rica ederim gerçekten burda herkes seviyeli bi paylaşım içinde ve bu tarz şeyleri görünce çok sinirim bozuluo. destek olmasını da geçtim ters cvp vermek de n demek?!
umarım sorununa çözüm bulmşsndr, bulmamşsan da en kısa süre de bulursun inş cnm. kolay gelsn..

kuaförler nedense kıvırcık saçlara daha nazik olmaları gerekn yerde düz saç muamelesi yappıolar

ben de kıvırcık saçtan anlayan bir kuaföre gitmek istiyorum. uzun zamandır yakınlardaki bir mahalle kuaförüne uçlarını aldırıyordum, güzel de yapıyor adam valla, düdük gibi yapıp bırakıyorlar normalde. sonrasında uğraş dur. ama şimdi farklı bir model denemek istiyorum, o yüzden iyi bir kuaför arıyorum. erdem kıramer'i bütün yakınlarıma tavsiye ederdim önceden, ancak onlar da akademi. kafalarına göre davranabiliyorlar keserken. 35 liraydı sanırım çok pahalı değil ama akademi işte.

nişantaşı'ndaki hairmafia'ya gideceğim ben. orası çok güzel görünüyor. gidip bir konuşacağım ama bakın saçımı istediğim model yapma garantisi veriyorsanız kestireceğim diyeceğim. perişan olmayayım sonra. 50 lira saç kesimi burda. biraz pahalı ama olsun, vereceğim artık.

emre hergül'e de baktım ama sitesi yok sanırım.

saçlarına straight traphy uygulanablr.. saclrn dümdz yumusak ve parlak olur üstelk uzayana kadar.. düplerden kıwrcık cıukana kadar rahat edersn ki bu 5 6 aydr en az fiyat 200 400 arası değişmekte fakat kesin sonuç.. dümdüz fönlü gbi.. izmit aysel kuaförr kocaeli tıp merkezi üstü
2. kat dündar rauf iş hanının içinde.. beklerizz

X