- 27 Mayıs 2010
- 956
- 2
- 158
- 30
- Konu Sahibi RaziyErkan
-
malesff benimde çok insana iii gelen şeyler bana gelmiyoo..aynen.. sımdıye kdar denedıgım hıc bısey sacımı ekstra uzatmadı
benimde aynı şekilde hiç bişey işe yaramıyo umarım artık birisi işe yarar :):) bakalım çam terebenten kullnıyorum 1 ayı geçti henüz bir işe yaramadı oda ama zamanla uzatıcak diye düşünüyorum.. çünük çok fazla olumlu yanıt alan varr (teki de bn olurum inş.) kaydirigubbakcemile3
evt kullandıgım sure ıcerısınde uzama elde etmıstım ama ben 2 gunde 1 yıkıyordum belkı bununda faydası vardır cunku 2 gunde 1 ve duzenlı yıkamak da uzatmaya yardımcı oluyormus dıe bılıyorum.. camterebentın dıger yaglara gore sactan daha cabuk arındırılabılen ve sacı agırlastırmayan bı yag.. umarım ıstedgn sonucu elde edersın .
yarın barcelino sac bakım yagını alıcam umarım kozmetıkcıde bıtmemıstır cunku tek kutu kalmıstı :)) cok taktır edılen bı yag umarım ısıme yarar kullandıktan 1 ay - 2 ay sonra sonucları paylaşıcam zemuszemus
umarım işe yarar.. :) fakat kullanmayı söylediğin yağ nasıl bişi etkileri neler işe yarayan bişeyse bende kullanırım. bakalım belki bu işe yarar da uzarlar.. :):) zemuszemus
arkadaşım kullanmıştı ve hiç memnun kalmadı saçlarını baya kuruttu bıraktı kullanmayı.. bilginiz olsun saçlarınızı mahvetmeyin...
eczaneden bu konuyla ılgılı blgıler alabılırsın meslegınde hemsıre yazıor ılac ıcerıklerını sen dha ıı anlarsn canm :) cıldıyede sana yardmcı olablr ...
camterebentın tek basına kullanılınca ve tek basına sacta uzun sure beklyınce sac derısını yakıyor dıger sekılde bı zararı olcagını sanmıorum forumda sac uzatma yontemlerınde sna yararlı olucak blgıler var ama 1 ayda en fazla 4 cm uzatablrsın suan sacın ne boyda?
ceşıtlı vıtamın hapları kullanablrsın
bu topıcler sana yardmcı olablr
bu arada saçlarım omuzlarımdan 3 parmak falan aşağıda :)eczaneden bu konuyla ılgılı blgıler alabılırsın meslegınde hemsıre yazıor ılac ıcerıklerını sen dha ıı anlarsn canm :) cıldıyede sana yardmcı olablr ...
camterebentın tek basına kullanılınca ve tek basına sacta uzun sure beklyınce sac derısını yakıyor dıger sekılde bı zararı olcagını sanmıorum forumda sac uzatma yontemlerınde sna yararlı olucak blgıler var ama 1 ayda en fazla 4 cm uzatablrsın suan sacın ne boyda?
ceşıtlı vıtamın hapları kullanablrsın
bu topıcler sana yardmcı olablr
benm saçlarım kıvrcık ve ince telli bi sene kullandım ama işe yaramdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?