• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Kıvırcık saçın geni bozulur mu?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

SmeeB

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2012
151
0
26
İstanbul
saçımı lise yıllarında hemen hemen her gun duzleştirdim yetmezmiş gibi bir de brezilya fonu yaptırdım, saçlarım artık eskisi kadar kıvırcık değil saçlarımın değerini anladıgımda geç olmuştu, saçlarımın geni bozulmuşmudur yoksa alttan yeni çıkacak saçlar eskisi gibi olurmu?

bence bozulur benimde bi arkadaşımın saçları kıvırcıktı yıllarca fön çeke çeke şimdi sadece düzelterek dümdüz oluyo ... bende hiç dokunmadım kıvır kıvır...

bozulmaz mı bende güzelim saçlarımı 7 yıl önce düzleştirmiştim o günden beri kaç kere perma yaptırdıysam da olmadı :(

benimde saçlarım kıvırcık düz saçı çok istiyorum kalıcı düzleştirme bende düşünüyorum tavsiye edermisiniz geri dönüşü olmasa bile düz saç normal düz saç gibi duruyor mu yoksa yapay görüntü varmı

lise yıllarımda lüle lüle olan ve gayet gür olan saçlarım şu anda bir tutam ve iğrenç bi dalgası var. kesinlikle hiçbi işlem yapmayın. saçlar küsüyo. inşallah kıvırcık çıkar ama eski güzelliğine dönmesi zaman alabilir eğer bozulmamişsa

Back