• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Kıvırcık saçım gerçekten çok mu kötüü :(

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
benim saçımda böylee ve ben geçen yıl kıvrcktan nfret ettiğim için sürekli düzleştrci kullanıodum ama artk o kadr berbat oldularki, güzelim buklelerimden eser kalmadı şimdi gene kıvrcık ama köpükle falan yatışmasını sağlıyorum. sert köpükler hiç kabartmıo çok güzel tutuo saçı

Kıvırcık değil de dalgalıymış da sen jöle veya limon suyu ile falan şekil vererek dalgasını arttırmışsın gibi göründü bana..Çünkü ıslak ıslak görünüyor,doğal durmuyor..

saçların gerçekten çok hoş duruyor, hiç öyle abarttığın gibi bonus değil, buklelerin yakışmış sana bayanssulusmile kimsenin lafına bakma, herkes saçını böyle yapabilmek için ne kadar uğraşıyor, sürekli düzleştirerek çok yıpratırsın saçını, bırak kendi haline zemuszemus

mrB bayanLar sıZe tv'de gorDugum bıRının saCını nasıL yapTıqını soRmak ıstıoRum ..

yıLdız asyaLı'nın evcıLık oyununDa saCı dıkkaTımı cekTı sanıRım tepeDen topLuyoR ama baNa daha ayRıntıLı sekıLde anlaTAbıLcek var mı .. TşkrLer :) opuyorumnanaktan

ne var canım gayet ii benim saçlarımda böyle fönde çekip kullanıyorum ama sürekli düzleştirirsen yıpranır tabi arada jkendi haline bırak hem ben bu güne kadar bi kişi bile bilmiyorum saçlarımı beğenmeyen hep kuförden çıktım zannediyolar valla:teytey:ama benim dipten kıvırcık değil üst kısımlar dalgallı altlar kıvırcık seviyorum saçlarımı:nazar:

canım saçların gayet iyi
siz bide benimkini görün :D kabarık kıvırcık bonus oluyorum resmen :D

Back