• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Kıvırcık saçım gerçekten çok mu kötüü :(

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Cnm saçların güzel ya..Benim saçım dalgalı-düz arası, bi düz kullanıyorum bi kıvırcıklaştırıyorum kremle, herkes kıvırcığı beğeniyo kaydirigubbakcemile5 Bence sende durulanmayan 7/24 kremlerden al (mesela ben panten kullanıyorm) Onunla şekil vermeye çalış,Kakül biraz sorun yaratır kıvırcıkta ama o da uzar sonuçta, uzayana kadar toka tak yada sadece kakülünü çok az düzleştir(benim bazı kıvırcık saçlı arkadaşlarım öyle yapıyor)..Ayrıca krem döküyor demişsin diplerine uygulamayınca dökmüyorki..a.s Çevrendekilerde düz haline alışınca tuhaf gelmiştir onlarda alışır merak etmeee..yerimsenibena.s.

önünü düzleştirince kadınsı oluyorum yaaa.. :( dalin le yıkıyorm krem fln kullanmıyorm saçımın önü uzasın hersey yoluna gircekkk:))) yavas yavas hem ben alsıyorm hemde arkdslarım
çok tesekkürederim canımmmŞeniz

aaa olur mu hiççç ne güzel sacların valla hele ilk resimde ne çok yakışmış toplu saç...onlar seni öyle görmeye alışkın degil diyedir...şimdi sürekli öyle gidersen hem daha dogal olur hemde kısa zamanda herkesin gözü alışır...bende kıvırcıgım bazen sinir oluyorum ama yinede boşşver kıvırcık ve dalgalı saclar inan havalı duruyor ve sana çok yakışıyor bence...ben düzleştirdigimde çogu kişi begenmiyor dogal halkin çok şirin diyorlar...bide birşey daha,hani o sana eski hali daha güzel diyenler varya halt etmişler...daha havalı görünce çekememişlerdirkaydirigubbakcemile3:oklava:

ya düz saç beni yasımdan cok cok büyük gosterıyomusss ayrıca bunuda öğrenmiş oldum:)))

kıvırcık daha şirin bi hava yaratıyomuşş..

sanırm alıştım tek sorun önmdeki kısa saçların uzaması..:)))

çok çok tesekkürederimmmmmmmmm:1hug:Şeniz

Artık saçlarım ilk sayfada koydugum gibi değil yada bana piskolojik olarak öyle geLiyo...

kıvırcığa daha çok alışmış ve saçlarının dilinden anlayan biri oldum birazda.. kaydirigubbakcemile3

saçıma öyle her duydugum bakımlar falan yapmıyorum artık... her gün jole ve köpük sürüyorum ama her gecede yıkıyorum.. dalin bebek sampuanı kullanıyorum kaydirigubbakcemile3

saç kremini vs ihtiyaç kalmıyo..

simdi saçlaırm istedigim durumda sanırım a.s öndeki kısa perçemlerim birazdaha uzasa çok güzel olucak.. bidahada saçımı kısaltmıcamm basa çıkılmıyo yoksa kıvırcıkken sırnaşık şey

saçıma kat da verdirmicem.. arkası V seklinde olucak önleri azcık kat olabılır.. analdımki saçıma enuygun saç kesimi bu sekil..:mymeka:

Saçımla mutluluk tabloooooooooooom kaydirigubbakcemile3

plnn.jpg

plnnn1.jpg

ne mutlu sana yarısı başıma:) harbi dalinlemi yıkıorsn yegenlerm bıze geldıklernde kalmaya bıtane burda bıraktılar dolapta duruor kullanayım bari :):jeyyar:

ne mutlu sana yarısı başıma:) harbi dalinlemi yıkıorsn yegenlerm bıze geldıklernde kalmaya bıtane burda bıraktılar dolapta duruor kullanayım bari :):jeyyar:

yıka kız valla ipek gibi oluyo saçı ınsanın a.s yıkayınca sonucu bildir :jeyyar:

pLnLp cnm sn saclarını öpte basının üstüne koy valla bnm saclar yün gbi:( 6 ay önce defrize yaptm çk faydasını gördm tavsiye ederm:teselli:

doğru söylüüosun herkes kendinde olmayan bişyi beğeniyor bende öle saçalrm dalgalı düz saça bayılıyorumm hep dzleştirmek istiorm

canım saçların kötü durmuyor bence saçının kırıklarını kestir ve daha sonra bir müddet fön çektirme, şimdi aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum saçlarım kıvırcık fakat yaklaşık 2 aydır fön çektiriyorum ve saçlarım eski kıvırcıklığını yitirmeye başladı çok canım sıkılıyor:çok üzgünüm:

saçların bir arkadaşımın saçlarına çok benzior..banyo sonrası bakım kremleri kullanıp eliyle şekil veriyor o, sana da bunu yapmanı tavsiye ederm cnm düzleştirip yakmaktan çok çok daha iyidir..hem kıvırcık saç kullanmasını bilirsen çok güzeldir..

benim saclarım da kıvırcık bundan 1 sene oncesine kadar surekli fönlü geziyordum fön cektirmedigim zamanlar kendimi cok cirkin hissediyordum. 1 sene once schwarzkopf un sıvı sac kremlerinden kullanmaya basladım banyodan sonra ve saclarım tam anlamıyla kendini buldu. bence mutlaka denemelisin su an sacıma hicbirşey surmeden salıp cıkabiliyorum

herkes kendinde olmayanı istiyo böyle doğal kıvırcık saçlarım olmasını çok isterdim one ya pırasa gibi biri bi tarafa gidiyo biri öbür tarafa...
kıvırcık saç çok görünüyo aynı zamanda benimkide kedi kuyruğu gibi...
kıymetini bil bence bakımını güzeş yaparsan süper olur canım....

bence çook ii sacLarın cnm . topLadıqın haLi daa bi hos...bence bi sure böyLe kuLLan emin ol zamanla alısırsın dalqalı saca we doqal halini kullandıqın için kendini çok daha rahat hissedersin eminim((:

benim saçlarım da aynı böyleydi, senin yaşlarındayken bunalım yapardım düzleştirirdim hep. şimdi yine öyle olsunlar diye takla atıyorum.. :roflol:

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. benim de saçlarım kıvırcık ve şekil almasını saglayamıyorum bir türlü..ve benim bir sorunum var.saçımın ense kısmı az ,sag-sol kısmı fazla . hepsi aynı hizada değil deli olacam.. kestiriyoum yine bu şekilde uzuyor.yıllarca okula giderken topladım ondan mı aacaba :s bu aralar salayım diyoum ama saçımı düzleştrmeden dışarı çıkamıyorum düzleştirsem bile 10 dk sonra bozuluyor .. ( braun kullanıyorum) iilla şekil vermem grekiyor..ben istiyorumki banyodan sonra kurutayım kendi halinde kalsın ama yok ..

kıvırcık sacları sekıllendırmek ıcın bıtkısel sekıllendırıcıler var mesela onlarda kullan sac derısıne masaj yapılarak kullanılıo ve sac dokulmesıne bırebır...bıde saclarını bence sık sık duzlestırme fon cektırme benım saclarım yandı ve 2 senede eskı halıne getırdım ustelık belıme kadar gelıodu ama sımdı omzlarımda yemın edıyorum cok kotu yapıyo makınalar ya bnmkı phılıpstı 180derecede yapıodum belkıde ondan oldu benımkısı

ne güzel saçın vaaaarrrrrrrr :( benım pırasa gibi dümdüz kafama yapışıyo.
maşa kullanıyorum kıvırcık olsun diye...

7-24 mükemmel buklelerden kullan. tek tek lülelerini elinle bu kremden sür. çok güzel olur kabarmaz da. ya senın gıbı saçı olsun ısteyen kaç kişi varrrr :)))

Back