Cnm saçların güzel ya..Benim saçım dalgalı-düz arası, bi düz kullanıyorum bi kıvırcıklaştırıyorum kremle, herkes kıvırcığı beğeniyo kaydirigubbakcemile5 Bence sende durulanmayan 7/24 kremlerden al (mesela ben panten kullanıyorm) Onunla şekil vermeye çalış,Kakül biraz sorun yaratır kıvırcıkta ama o da uzar sonuçta, uzayana kadar toka tak yada sadece kakülünü çok az düzleştir(benim bazı kıvırcık saçlı arkadaşlarım öyle yapıyor)..Ayrıca krem döküyor demişsin diplerine uygulamayınca dökmüyorki..a.s Çevrendekilerde düz haline alışınca tuhaf gelmiştir onlarda alışır merak etmeee..yerimsenibena.s.
önünü düzleştirince kadınsı oluyorum yaaa.. dalin le yıkıyorm krem fln kullanmıyorm saçımın önü uzasın hersey yoluna gircekkk:))) yavas yavas hem ben alsıyorm hemde arkdslarım
çok tesekkürederim canımmmŞeniz
aaa olur mu hiççç ne güzel sacların valla hele ilk resimde ne çok yakışmış toplu saç...onlar seni öyle görmeye alışkın degil diyedir...şimdi sürekli öyle gidersen hem daha dogal olur hemde kısa zamanda herkesin gözü alışır...bende kıvırcıgım bazen sinir oluyorum ama yinede boşşver kıvırcık ve dalgalı saclar inan havalı duruyor ve sana çok yakışıyor bence...ben düzleştirdigimde çogu kişi begenmiyor dogal halkin çok şirin diyorlar...bide birşey daha,hani o sana eski hali daha güzel diyenler varya halt etmişler...daha havalı görünce çekememişlerdirkaydirigubbakcemile3klava:
ya düz saç beni yasımdan cok cok büyük gosterıyomusss ayrıca bunuda öğrenmiş oldum:)))
kıvırcık daha şirin bi hava yaratıyomuşş..
sanırm alıştım tek sorun önmdeki kısa saçların uzaması..:)))
çok çok tesekkürederimmmmmmmmm:1hug:Şeniz