- 16 Ağustos 2007
- 4.225
- 5
- 358
canım bence saçların çok güzel :1hug:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fotoğraftaki saçımda köpük yok çok az jöle var hemde uyduruk bir marka , tatilde old. için düzgün birşey bulamamıştım olanla yetinmek zorunda kalmıştım.
Eskiden daha da güzeldi buklelerim aynen seninkilerin old. gibi ama bende sevmediğim için o zamanlar kıvırcık saçı sürekli düzleştirmeye çalışırdım sonra boyaydı oydu buygu saç rengimi açmaktı falan derken saçlarım döküldü öneckinden 3 te 1 i kadar şu anda , dalgaları da bozuldu eskiden çok daha güzeldi buklelerim ne jöle ne köpük sürmezdim ama kıvır kıvır dururdu. Şimdi sürmezsem 2 satte bozuluyor , pamuk şekeri gibi oluyorlar. Sonra saçlarım küstü uzamıyor gibi..
Sende küstürmüşsün saçlarını , hangi saç o kadar işleme dayanır ki.
Düz olucak ama uçları ince , cılız , cansız durucak hoşuna gider mi böyle bi saç?
Bu sefer kestiriyim diyceksin uzamıycak aylarca..
Straight teraphy için evet bence de yazık edersin canım , belki geçici bir çözüm ama sonuçları pek iç açıcı olmayabilir dediğim gibi.
Kaç yaşındasın bilmiyorum ama ben 26 yaşındayım , 22 yaşından sonra saçlarmın uzaması yavaşladı , eskisi gibi canlılığı da kalmadı gürlüğü de , belli bir yaştan sonra da saçlar değişiyor bunu da unutma o yüzden saçlarını olduğu gibi kabul etmen en faydalısı , ara sıra fön çekersin değişiklik olsun diye ama hergün olmaz canım ya..
Eski buklelerin de yaşın gençse gelir geri , yağ bakımları falan uygula saçına , boyadan uzak dur , uygun ürünleri kullan düzelir diye düşünüyorum..
Ben saçımı arındırmak için önce sabun kullanıyorum , z.yağlı , ballı , papatya yada yosun özlü gibi doğal sabunlar var. Sonra dökülmeye karşı bioblast sanırım ismi , ardından da gliss sarı yada pembe rekli saçpuanı , haftada 1-2 kez de glissin saç kremi..
Elidor un hareketli buklelerini tavsiye ederim köpük olarak..
canım bence saçların çok güzel :1hug:
Tatlım arkadaşlarınınki düz saça alışkanlık o yüzden değişik bulmuşlardır.ŞenizŞenizŞenizŞeniz
keske reelde de böyle deseler :çok üzgünüm:
Tatlım arkadaşlarınınki düz saça alışkanlık o yüzden değişik bulmuşlardır.
Bu arada senin saçında perçem var , sanırım fönlü şekil veriyorsun diye kestirdin
Kıvırcık saçta perçem hoş durmuyor , şekil almıyor , biraz uzasın saçın perçemsiz kıvırcık kullanmaya başla bak görüceksin..
Ben teşekkür ederim çok öpüyorum , sakın saçlarını bozma a.s.
canım bence saçlarının dalgası çok güzel. hiç te bonus değilsin. inan seni teselli etmek için yazmadım. benimde kıvırcık saçlarım dalgası böyle değil. açık bırakmak için yarım saat uğraşmam gerekiyor. bende topluyorum. seninkiler güzel boş yere üzme kendini.:teselli:
ay arkadaslar cahilligime verin.kopuk dediginiz ne oluyor???
Bence saçların çok güzel.
Daha fazla düzleştirip yıpratma.
Elektriklenmesini önlemek için bence durulanmayan bakım kremlerinden kullan canım a.s.
niye bu kadar şikayetçisin...benim saçlarım o kadar düz ve ince telli ki...bende dalgalı yapacam diye mahvediyorum saçlarımı...hatta saatlerce fön çekiyorum yarım saat sonra dümdüz oluyor mısır püskülü gibi...insanoğlu niye hiçbirşeyden memnun olmaz ki...........bence saçların güzel.....
canım bence güzel saçların senı hep düz saçlı görmeye alışkın oldukları için öyle demişlerdir.
durulanmayan saç kremı kullan,köpük kullan canım.benımde sacım kıvırcık bende hala durulanmayan saç kremı ve köpük kullanıyorum başka ne yapacağımıda bılemıyorum.buklelerin güsel durması için bulamadım.sevgiler
kiz mis gibi saclarin sanada yakismis hic dert etme seni kiskananlar olmamis diyoarlardir okulda benimde düz saclarim bende isterdim kivircik olsun saclarim takma kafana canim.
bwnim saçlarımdakıvırcık eskiden begenmezdim ama şimdi okadar memnunumki yıka bi jole sür yada köpük birde tokalarla model ver bende kıymetini bil saçlarının benimki bide ince telli tararken çatır çatır kırılıyo yaşken elime bile geliyo ama ben genede saçlarımdan memnunum kendimce bişe buldum allah sevdigi kullarına özellikler veririmiş diyorum insanlar dünyanınparasını veriyo degilmi yani kıymetini billllllll
bence çok güzel bazı insanlar saçımız öyle olsun die tonlarca para harcıyoo
arkadaşlar artık kıvırcık ve bonus saç moda ve bizler artık özgürce saçlarımızı salabiliriz emin olun saçlarınız benimkinden daha iyi,jöleleyip veya köpük kulanarak artık rahat sokağa çıkabiliyorum...