Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kizlar topigi gorunce hemen atladim :))) birseyler yazmak istedim... Yillarca saclarimdan neler cektigimi bir ben bir de Alllah bilir kivircik ile dalgali arasi igrenc bir sac tipim vardi hadi kivircikligindan vazgectim kabarmasi daha beterdi hicbir sekle sokamiyordum evden cikmadan fon cekmem en az 1 saatimi aliyordu.. neyse 3 hafta once bir arkadasimin tavsiyesi ile brasilian keratin tratment denen mucize ile karsilastim. Internetten 1 hafta kadar arastirma yaptim kullanan insanlarin yorumlarini okudum memnun kalmayan hemen hemen yok gibiydi . Neyse uzatmayayim gozumu kararttim gittim kuafore yaptiklari sey sac boyama gibi bir islem yaklasik 2,5 saat surdu sonra 3 gun sacta kalmasi gerekiyor 3. gun sacimi yikadim ...........Boyle birsey olamaz saclarin duzlesmesi bir yana ya nasil anlatayim yumusacik oldu saclarim hani o reklamlarda derler ya ahenkle dansediyor aynen oyle oldu . Yani yillarca bosu bosuna ugrasmisim saclarimla yikiyorum hafif kurutuyorum fon cekmis gibi duruyor . Okadar mutluyum ki sizlerle paylasmak istedim
tesekkurler
benim saçlarımda kıvırcık..ben bazen özel günlerde fön çektirmekle yetiniyorum..yengeminde saçları kıvırcıktı..oda düzleştirici ilaçlar kullandı...şimdi saçları dümdüz ..oda maddiyata bağlı işte....
ben memnunum ve saçlarımı seviyorum :1rolleyes:
ben yurt dışındayım yaptırdım işlemi..saçllarım röfleli ve çok yıpranmıştı 210 dolar ödedim.2-3 gün sonra yıkadım normalde baya dalgalı kıvırcıpa yakın...dümdüz desem yalan olur ama yumuşacık oldu ve fönle iki sağ sol yaptım hemen dümdüz oldu:) şimdi emin olamayanlar için kuaförünüzün kullandığı ürüüne bakın global keratin juvexin marka olacak.iyi şanslar
tecrübenizi bizlerle paylaştığınız için size yüzlerce kez teşekkür ederim.tavsiyeniz üzerine bu markayı netten iyice araştırdım.sonunda ankarada tigi akademi de yaptırdım.mükemmel sonuç aldım.x tensoyla saçımı bir yıl öncede düzleştitmiştim.ancak yanmışdı.bende için kestirmek zorunda kalmışdım.şimdi global keratin juexil sayesinde omuz hizasında dümdüz parlak saçlarım.var. çok mutluyum.iyiki kadınlar kulübümüz var.