selam kizlar topigi gorunce hemen atladim :))) birseyler yazmak istedim... Yillarca saclarimdan neler cektigimi bir ben bir de Alllah bilir
kivircik ile dalgali arasi igrenc bir sac tipim vardi hadi kivircikligindan vazgectim kabarmasi daha beterdi hicbir sekle sokamiyordum evden cikmadan fon cekmem en az 1 saatimi aliyordu.. neyse 3 hafta once bir arkadasimin tavsiyesi ile brasilian keratin tratment denen mucize ile karsilastim. Internetten 1 hafta kadar arastirma yaptim kullanan insanlarin yorumlarini okudum memnun kalmayan hemen hemen yok gibiydi . Neyse uzatmayayim gozumu kararttim gittim kuafore yaptiklari sey sac boyama gibi bir islem yaklasik 2,5 saat surdu sonra 3 gun sacta kalmasi gerekiyor 3. gun sacimi yikadim ...........Boyle birsey olamaz saclarin duzlesmesi bir yana ya nasil anlatayim yumusacik oldu saclarim hani o reklamlarda derler ya ahenkle dansediyor aynen oyle oldu . Yani yillarca bosu bosuna ugrasmisim saclarimla yikiyorum hafif kurutuyorum fon cekmis gibi duruyor . Okadar mutluyum ki sizlerle paylasmak istedim
tesekkurler