Saç Kesim Şekilleri Kıvırcık saçı kalıcı düzleştiren var mı aranızda?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

kıvırcık saçınızdan memnunmusunuz ?

• evet

OY: 44 22,6%
  • hayır

OY: 151 77,4%

• Ankete Katılan
    195
ben marmaris teyim. burdaki kuaföre geçen gün sordum.
dalgaları kırmak yani dalgayı azaltmak 60-80 ytl arası dedi.
dümdüz yapmayı sormamıştım. zaten dümdüz yapmayı düşünmüyorum. kuaför de dedi bana. sana dümdüz olmaz diye. yani olur ama sonradan dipler kıvırcık çıkacağı için rahatsız eder dedi. 6 ayda bir tekrarlanması gerekiyormuş bu işlemin ve sadece dipler yapılıyormuş 6 ay sonra.
Maliyeti iyi ama ben yazın çok denize gireceğim için tedirginim yıpranır diye. bilgisi olan varsa paylaşabilirmi. şimdiden teşekkürlera.s.

kaydirigubbakcemile5bak canım neden saçını değiştirmek istiyon bence uzun olduktan sonra düz yada dalgalı olması farketmez bence biz düz saçlılara göre daha şanslıyız hem düz hem kıvırcık kullanabiliriz sen etrafına sor bak senin saçların gibi olmasını isteyen çoktur eminim saçların çok güzeldir:lepi:

etrafımdaki insanlar hep diyor zaten. keşke benim saçımda seninki gibi kıvırcık olsaydı. çok havalı çok güzel duruyor diyorlar sürekli. ama napiyim, insan değişiklik istiyor arada kafamçokkarıştı hep kıvırcık kıvırcık bıkıyorsun. bakımı da çok zor yaaa :1ninca: . düzleşrici ci ilede düzleştirmek saçımı çok yıprıtıyor.
bide düz bana yakışıyor şakkıdı .o yüzdende düzleştirmek istiyorum aslında. sevgilimde kıvırcığı seviyor. ama düz saçı daha çok yakıştırıyor . oofff ne yapacağımı bende bilmiyorum yaaaa -tatlicadiarzu-

canım sence kalıcı olabilir mi ?
saç her ay 1 cm uzuyor
yani uzadıkça dipler kıvırcık,uçlar düz olur
o yüzden kalıcı olmasını istiyorsanda uzayan diplerine
defrize işlemini yaptırırırsın
bence sakın düzleştirici kimyasal şeylerden uzak dur canım
çünkü çok yıpratıyor ben defrize yaptırdım çok yıpranmıştı bir ara saçım
ama çok şükür şimdi saçım sağlıklı ve eskisi gibi kıvırcık.......

kaydirigubbakcemile3şekerim inan bende aynı durumdayım ama o güzelim saçlarınada kıyma lütfen çünkü yaş büyüdükçe uzamalarıda yavaşlıyor inan bana sakın düzleştiricidende uzak dur kökünden mahvolur :lepi:

kardeşim saçlarına düzleştirme işlemi yaptırdı. ilk yaptırdığında sorun çıkmadı ama dipten gelenler kıvırcık olduğu için tekrarlamak gerkiyoru. yaklaşık bir ay önce yeniden yaptırdı. şimdi nerdeyse kel kalmak üzere sürekli dökülüyor. dermatoloğu saçlarının ilacın etkisiyle yandığını söylemiş. kızın iki gözü iki çeşme sürekli ağlıyor. yapmadığı bakım kalmadı saçlarını kurtarabilmek için.inş kalan saçları dökülmezde idare eder yenileri uzayana kadar. tavsiyem kızlar. kimse düzleştirme yapmasın .saçlarımızın kıymetini bilelim elimizdekini kaybetmeden

selam kızlar benm saçlarım zaten duz ama kuznm bı urun kullanıyo difruze saçları acayıp yakıyo ve dokuyo eskı saglıgı kalmıyo soylıyım kızlar yaparsanız bıle bı defa yapın ıkıncısnde saçlarınızn yandıgını gorursnz malesef :çok üzgünüm: ama bı urun kullanıyo kuzenım dedgım gıbı onun saçları dalgalı urunun adı loreal elseve düzleştirici ve disiplin edici maske .saçlarını yıkamadan once surup beklıyo 5 dk fln sora yıkıyo.baya bı etkısını gordu o. umarım sızınde ısınıze yarar.normal kozmetık urunlerı satan yerden 12 ytl ye aldı bunuda soylym kzlar hdı hoşçkln umrm işe yarar :) kaydirigubbakcemile5

ben pek güzel duracaını sanmam !!
nede olsa yapay !!!
ayrca neden böyle bşseye ihtyac duyuyosnzkikafamçokkarıştı
bence bu buklelerimze haksızlık:enbuyukkk:
bu sekliyle kullanmayı deneyin kızlar daha rahat edersinz kanımcaa...
sevgiLeR

canim maskeyi kullandiktan sonra baya bi düzlesiyomu ne kadar dayaniyo kaydirigubbakcemile:enbuyukkk:

kızlar bir sorum olacak...

6 ay kalıcı denliliyor ya diplerden çıkan saçlar mı kastediliyor.. yoksa uçlarda da dalgalanma filan oluyor mu..

şu saç kalıcı saç düzleştirmeyi görünce yazmadan duramıyorum.. yaptırmayın yaptırmayın yaptırmayın(bence) ..şahsen ben çok pişmanım ilk 3-5 ay vay be ne rahat iyiki yaptırmışım diyorsunuz ama sonra.. eski saçınızı mumla ararsınız, 2 yıl oldu saçlarım hala kendine gelememedi

Düzlestirici ilaçlar derken? Hap seklinde agiz yoluyla alinan bi ilaç mi bu cnm biraz açarmisin?

hayat çimnto su saçı güçlendirmek için mi acaba ilk defa dydum ne işe yarıo bleniniz varmı :)

merhaba brasilian keratin tratment hakkında bilgi verirmisin.nerde yaptırdın?kaç para verdin?sonuç nasıl memnunmusun.para önemli değil çünkü benim saçımda kıvırcıkla düz arasında abuk sabuk bir saç.kabarıyor hemen özellikle banyodan sonra gıcık oldum.bana adres telefon nerdeyse bu yer hemen yaptırayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…