bende demin baktım ürüne resimlerde çok güsel görünüo ama sorası nasıl acaba bide sen nerde ve nekadara yaptırdın ? benimde saçlarım kıvırcık fönden başka bişe yapamıorum fönüde sadece düz çektirebiliorum dalgalı falan çektirsem hemen bozuluo :)selam kizlar topigi gorunce hemen atladim :))) birseyler yazmak istedim... Yillarca saclarimdan neler cektigimi bir ben bir de Alllah bilirkivircik ile dalgali arasi igrenc bir sac tipim vardi hadi kivircikligindan vazgectim kabarmasi daha beterdi hicbir sekle sokamiyordum evden cikmadan fon cekmem en az 1 saatimi aliyordu.. neyse 3 hafta once bir arkadasimin tavsiyesi ile brasilian keratin tratment denen mucize ile karsilastim. Internetten 1 hafta kadar arastirma yaptim kullanan insanlarin yorumlarini okudum memnun kalmayan hemen hemen yok gibiydi . Neyse uzatmayayim gozumu kararttim gittim kuafore yaptiklari sey sac boyama gibi bir islem yaklasik 2,5 saat surdu sonra 3 gun sacta kalmasi gerekiyor 3. gun sacimi yikadim ...........Boyle birsey olamaz saclarin duzlesmesi bir yana ya nasil anlatayim yumusacik oldu saclarim hani o reklamlarda derler ya ahenkle dansediyor aynen oyle oldu . Yani yillarca bosu bosuna ugrasmisim saclarimla yikiyorum hafif kurutuyorum fon cekmis gibi duruyor . Okadar mutluyum ki sizlerle paylasmak istedim
tesekkurler
bende demin baktım ürüne resimlerde çok güsel görünüo ama sorası nasıl acaba bide sen nerde ve nekadara yaptırdın ? benimde saçlarım kıvırcık fönden başka bişe yapamıorum fönüde sadece düz çektirebiliorum dalgalı falan çektirsem hemen bozuluo :)
canım straight terapy yi önerebilirim ben yaptırdım yumuşacık saçım ve dümdüz pırasa dediğiniz tabir varya aynen öyle oldu ve saçımda 1-2 santim uzadı çünkü düzleştiririken çekiyorlar ama acımıyor korkma.fiyatına gelirsek ben caddebostandaki diba kuaföründe yaptırdım 400 tl tuttu ama saçlarım dümdüz oldu.sana ufak bir öenride bulunayım eğer yüzün dolgunsa yaptırma çünkü yüzüne yapışacak akdar düz ve hiçbir şekilde kabarmıyor:1no2:
merhabaa,saçınızın uzunluğu nedir acaba?sanırım uzunluğa göre fiyat değişiyormuş?..banyo falan yaptığınızda da gerçekten dümdüz kalıyor mu?bir de diplerden çıktığında,aynı dipboya gibi sadece diplere yaptırılabiliyormuş ve tabiki normalde yapılandan çok daha az fiyata yapılıyormuş diye duymuştum orda da öyle yapılıyor mu?arkadaşlar ben straigt terapi geçen h afta yaptırdım. Şu anda çok memnunum hiç yıpranmadı ve dümdüz. iki sene öncede yaptırmıştım. saçım incel telli ve hassas olduğu halde. yalnız dipden çıktığında çok kötü duruyor. 350tl ye yaptırdım. bahçelievler osman-bilal kuaförde. burda çok özen veriyorlar illede yaptırmak isteyenlere tavsiye ederim.
benim saçlarımda kıvırcık..ben bazen özel günlerde fön çektirmekle yetiniyorum..yengeminde saçları kıvırcıktı..oda düzleştirici ilaçlar kullandı...şimdi saçları dümdüz ..oda maddiyata bağlı işte....
selam kizlar topigi gorunce hemen atladim :))) birseyler yazmak istedim... Yillarca saclarimdan neler cektigimi bir ben bir de Alllah bilirkivircik ile dalgali arasi igrenc bir sac tipim vardi hadi kivircikligindan vazgectim kabarmasi daha beterdi hicbir sekle sokamiyordum evden cikmadan fon cekmem en az 1 saatimi aliyordu.. neyse 3 hafta once bir arkadasimin tavsiyesi ile brasilian keratin tratment denen mucize ile karsilastim. Internetten 1 hafta kadar arastirma yaptim kullanan insanlarin yorumlarini okudum memnun kalmayan hemen hemen yok gibiydi . Neyse uzatmayayim gozumu kararttim gittim kuafore yaptiklari sey sac boyama gibi bir islem yaklasik 2,5 saat surdu sonra 3 gun sacta kalmasi gerekiyor 3. gun sacimi yikadim ...........Boyle birsey olamaz saclarin duzlesmesi bir yana ya nasil anlatayim yumusacik oldu saclarim hani o reklamlarda derler ya ahenkle dansediyor aynen oyle oldu . Yani yillarca bosu bosuna ugrasmisim saclarimla yikiyorum hafif kurutuyorum fon cekmis gibi duruyor . Okadar mutluyum ki sizlerle paylasmak istedim
tesekkurler
lady selam bu bahsettiğin ürünü nerde bulabiliriz acaba yada sen hangi kuaförde yaptırdın?
maliyeti hakkında da bilgi verebilirmisin teşekkürlerrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?