Saç Kesim Şekilleri Kıvırcık saçı kalıcı düzleştiren var mı aranızda?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

kıvırcık saçınızdan memnunmusunuz ?

• evet

OY: 44 22,6%
  • hayır

OY: 151 77,4%

• Ankete Katılan
    195
diddikçiğim senin yaptırdığın straight hair terapy değil.defrizedir.defrize saça daha çok zarar veriyor.dilerim saçların mahvolmaz.çok kurutuyormuş saçı defrize bende yaptırcaktım defrizeyi ama bu genç yaşımda saçımın mahvolmasını istemedim o yüzden straigh hair terapy yaptıracağım saçı besliyor falan diyorlar ama göreceğiz bakalım

benim saçlarımda kıvırcık..ben bazen özel günlerde fön çektirmekle yetiniyorum..yengeminde saçları kıvırcıktı..oda düzleştirici ilaçlar kullandı...şimdi saçları dümdüz ..oda maddiyata bağlı işte....

selam kizlar topigi gorunce hemen atladim :))) birseyler yazmak istedim... Yillarca saclarimdan neler cektigimi bir ben bir de Alllah bilir kivircik ile dalgali arasi igrenc bir sac tipim vardi hadi kivircikligindan vazgectim kabarmasi daha beterdi hicbir sekle sokamiyordum evden cikmadan fon cekmem en az 1 saatimi aliyordu.. neyse 3 hafta once bir arkadasimin tavsiyesi ile brasilian keratin tratment denen mucize ile karsilastim. Internetten 1 hafta kadar arastirma yaptim kullanan insanlarin yorumlarini okudum memnun kalmayan hemen hemen yok gibiydi . Neyse uzatmayayim gozumu kararttim gittim kuafore yaptiklari sey sac boyama gibi bir islem yaklasik 2,5 saat surdu sonra 3 gun sacta kalmasi gerekiyor 3. gun sacimi yikadim ...........Boyle birsey olamaz saclarin duzlesmesi bir yana ya nasil anlatayim yumusacik oldu saclarim hani o reklamlarda derler ya ahenkle dansediyor aynen oyle oldu . Yani yillarca bosu bosuna ugrasmisim saclarimla yikiyorum hafif kurutuyorum fon cekmis gibi duruyor . Okadar mutluyum ki sizlerle paylasmak istedim

tesekkurler

ben loreal xtenso yaptırmıştım.çok da memnundum.saçlarım yumuşacıktı hiçbir yan etkisini görmedim.ama dipten çıkınca büyüsü bozuluyor işte olayın:1no2:
artık sadece fönle yetiniyorum

bende demin baktım ürüne resimlerde çok güsel görünüo ama sorası nasıl acaba bide sen nerde ve nekadara yaptırdın ? benimde saçlarım kıvırcık fönden başka bişe yapamıorum fönüde sadece düz çektirebiliorum dalgalı falan çektirsem hemen bozuluo :)

canım straight terapy yi önerebilirim ben yaptırdım yumuşacık saçım ve dümdüz pırasa dediğiniz tabir varya aynen öyle oldu ve saçımda 1-2 santim uzadı çünkü düzleştiririken çekiyorlar ama acımıyor korkma.fiyatına gelirsek ben caddebostandaki diba kuaföründe yaptırdım 400 tl tuttu ama saçlarım dümdüz oldu.sana ufak bir öenride bulunayım eğer yüzün dolgunsa yaptırma çünkü yüzüne yapışacak akdar düz ve hiçbir şekilde kabarmıyor:1no2:

anladıım cnm çok saool verdiin bilgi için ama uzarken dipten kıvırcık gelirken kötü olmasın senin yaptıralı nekadar oldu ve uzadımı yaptırdıktan soora nasıl görünüyor? biraz fazla sordum sanırım ama idare edersin heralde teşekkür ederim

canım ben çarşamba yaptırdım bu çarşamba bugün yıkadım düz ama pırasa gibi değil bende çok şaşırdım ama düz ve yumuşak biraz kıvrılmalar hafif kabarmalar var ama çok hafif kıvırcık saçtan iyidir değil mi

geçen gün kuaföre sordum, düzleştirmeyi.
dümdüz yaptırmak baya pahalıymış, onu yaptırmıcam kararımı verdım.
Ama bide saçın kıvırcığını kıran varmış. O daha uygun. hem düm düz olmuyor. ona yapan varmı aranızda acaba :uhm:?

arkadaşlar ben straigt terapi geçen h afta yaptırdım. Şu anda çok memnunum hiç yıpranmadı ve dümdüz. iki sene öncede yaptırmıştım. saçım incel telli ve hassas olduğu halde. yalnız dipden çıktığında çok kötü duruyor. 350tl ye yaptırdım. bahçelievler osman-bilal kuaförde. burda çok özen veriyorlar illede yaptırmak isteyenlere tavsiye ederim.

bence hiç gerek yok düzleştircide kullana bilirsiniz 350 lira az parada değil hani onunla iyisinden bi düzleştirici alıp kulanmak daha mantıklı benimde saçlarım kıvırcık aslında dalgalı ama düz şaçı yapmak kolay ama söylermisiniz hangi maşayla gayet doğal bi bukle veya dalga elde ede bilirsiniz kii !!!!
babyliss die bi marka var onu tavsiye ederimm ben onunla yapıyorum yıkayana kadar gayet de dayanı ki özende göstermiyorumm

sakın yapma ben yaptırdım ve 1 ay sonrası saçlarım kopmaya basladı ve dipten kıvırcıklar çıktı çok kötü oldu

merhabaa,saçınızın uzunluğu nedir acaba?sanırım uzunluğa göre fiyat değişiyormuş?..banyo falan yaptığınızda da gerçekten dümdüz kalıyor mu?bir de diplerden çıktığında,aynı dipboya gibi sadece diplere yaptırılabiliyormuş ve tabiki normalde yapılandan çok daha az fiyata yapılıyormuş diye duymuştum orda da öyle yapılıyor mu?

kızlar benimde saçlarım kıvırcıkla dalgalı arası bişey fönden bıktım bide heray boyuyorum mecburen beyaz saç var çünkü iyice yıpranmasından korkuyorum.... geçen sene brawn saç düzleştiricisini aldım. ama oda 1 saatimi alıyor. gerçekten saçları çok yıpratıyor mu bu işlemler? ve saç uzadıkça diplerden çıkan kıvırcık saç kötü mü duruyor ? kafam karıştı iyice yaaa fisfisfis

arkadaşım yengenin kullandığı ilaç nasıl bir ilaç biraz anlatırmısın?

sevgi burak kesınlıkle bende karsıyım benımde saclarım kıvırcık hatta telefon teli gibi kıvırcık-tatlicadiarzu-bende 2 sene once yaptırdım duzlestırme ıslemını bı gorsen delı gıbı sacımı savuruyodum sokaklarda sevıncımden . daha sonra uzadıkca dıbınden cıkanlar kıvırcık gerısı pırasa gıbı oldu yaa manyak bısey olmustu yaaaÇok üzgünüm çoook aklın varsa kıyma saçlarına...:1no2:

bende düzleştirmek istiyorum saçlarımı fön çekmeyince açık kulanamıyorum sürekli toplu oluyor ve eşimde açık bırakmamı istiyor sürekli fönde olmuyor saçlarım yıpranmış aslında yaptırabilirmiyimki izmirde yapan varmıdır bilen arkadaşlardan yardım istiyorum

lady selam bu bahsettiğin ürünü nerde bulabiliriz acaba yada sen hangi kuaförde yaptırdın?
maliyeti hakkında da bilgi verebilirmisin teşekkürlerrrrr

lady selam bu bahsettiğin ürünü nerde bulabiliriz acaba yada sen hangi kuaförde yaptırdın?
maliyeti hakkında da bilgi verebilirmisin teşekkürlerrrrr

evet bende maliyetini ve merak etim ayrıca izmirde yapılıyormudur acaba bilen varmıı kimse saçından değil pek heralde en az konular saç bölümlerinde sanırım:çok üzgünüm:senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…