• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Kıvırcık saç aşığı ben..

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

rihannaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2012
634
85
118
İstanbul
Kızlar bazılarınızın da bildiği gibi kıvırcık saç aşığıyım ve nasıl yapıldığı hakkında hiçbir fikri ve el becerisi omayanlar kervanında yol almaktayım :1: Özellikle Meryem Uzerli'nin Elidor reklamındaki saç şekline bittiiim :16: Nasıl yapıldığı hakkında bir fikriniz var mııı? :52:

$meryemuzerli.jpg $tumblr_lpxig8QSzZ1r1w21fo1_500_large.jpg $tumblr_mfmcvaS9Oj1rio6sro1_500_large.jpg

bugidi dene ince yapılı olanlardan, benim arkadaşım göğüs hizasındaki saçını boydan kısalmamış yani açılmamış kursun kaleme sarıp düzleştirici tutuyodu doğal saçıymış gibi tam kıvırcık oluyodu saçları ama saçının artık ısı tutmaması sorun olabilir ,bugidi ne kadar işe yarar bilmem, bence saçına bakım yap maşa tutcak kıvama gelsin perma derdim ekstra ama düzleştirmek gibi 200 küsür ısı işlemlerinden bin kat beter bir şeymiş duyduğum kadarıyla perma düşünme o yüzden istersen

bugidi dene ince yapılı olanlardan, benim arkadaşım göğüs hizasındaki saçını boydan kısalmamış yani açılmamış kursun kaleme sarıp düzleştirici tutuyodu doğal saçıymış gibi tam kıvırcık oluyodu saçları ama saçının artık ısı tutmaması sorun olabilir ,bugidi ne kadar işe yarar bilmem, bence saçına bakım yap maşa tutcak kıvama gelsin perma derdim ekstra ama düzleştirmek gibi 200 küsür ısı işlemlerinden bin kat beter bir şeymiş duyduğum kadarıyla perma düşünme o yüzden istersen

İşte ben de saçlarımı bu kaleme sarıp düzleştiriciye tutma işlemiyle tamamen yaktım. Son zamanlarda o kadar kötü olmuştu ki saçım artık kaleme yapışıyordu :14: Şimdi de kırıkları hiç geçmedi saçım eski parlaklığını kaybetti arada düzleştirince bile maksimum yarım saat sonra saçımdaki kırıklar (zamanında dipten sardığım için) diplerinden çıkıyor havada kirpi gibi duruyorlar. Saçımı kestirsem de farketmiyor çünkü kırıklar taa dipten başlıyor. Bir diğer sorun da saçım şuan belimde ve kestirmeye kıyamıyorum ne yapacağım konusunda hiçbir fikrim yok :14:

Back