• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Kıvırcık Bonus Saçlara Düzleştirici?

Gazerock

Guru
Kayıtlı Üye
17 Mart 2011
169
24
298
Ankara
selam:)
yeni bir düzleştirici almak istiyorum.eskiden sinbo kullanıyordum ve saçıma baya hasar verdi.Saçlarım kalın telli ve kıvırcık dolayısıyla çok zor şekil alıyor:( saçlarımı yakmadan en az zarar veren bir düzleştirici arıyorum,ve de güzel düzleştirmeli.herkes remingtonu öneriyor.sizler ne önerirsiniz lütfen cevaplayın^^
6172.jpg

Ben Philips kullanıyorum , ama saçlarım senden daha kıvırcık , çok inatçı , kalın telli :(
Hal böyle olunca pek işe yaramıyor düzleştiriciler..

HP4667_00-GAL-global

Philips i arastırdım pek önermediler:)
bu kıvırcık saçlarla uğrasmak çok zor :43: yorumun için teşekkürler:)

Babyliss Pro230 ST88E Nano Teknolojili Saç Düzleştirici çok güzel en kıvırcık saçları bile düzleştiriyor kuzenimin saçları seninkinin bin katı kıvırcıktı düzleştirdim kağıt gibi oldu canım çok güzel bir marka tavsiye ederim... İlk çıktığında almıştım biraz pahalıydı ama şimdi bilemem

Bu işte :64:

belki denemişsinizdir ama düzleştiricinin önünden fırçayla saçlarınızı tutarak ilerlerseniz düzleşmicek saç yoktur :34:
benim maşam remington düzleştiricisini kullanmadım ama maşamdan inanılmaz memnunum eminim düzleştiriciside iyidir kullananlardan yorum alın :71:

teşekkür ederim hepinize fikirlerniz için:)
sonunda kararımı verdm ve remington shine therapy düzleştiricisini aldım,inanılmaz gerçekten fönle bile tam düzleşmeyen saçlarım dümdüz oldu ve hiç zorlanmıyorum kayıp geliyo düzleştirici.çok memnn kaldım

teşekkür ederim hepinize fikirlerniz için:)
sonunda kararımı verdm ve remington shine therapy düzleştiricisini aldım,inanılmaz gerçekten fönle bile tam düzleşmeyen saçlarım dümdüz oldu ve hiç zorlanmıyorum kayıp geliyo düzleştirici.çok memnn kaldım

hala memnun musun düzleştiricinden? bende almak istiyorum ama saçlarım kalın telli ve dalgalı oldugu için kararsızım:59:

kesinlikle çok memnunum.düzleştirmesi harika ki benim saçım oldukça inatçıdır
fakat son günlerde garip bi koku geliyo düzleştirdiğimde artık saçım mı yandıı yoksa içindeki avakado yağının kokusu mu bilemiyorum:1:

Back