• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri kıvır kıvır olur mu ? bi yardım edin

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

fstklcklt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2011
103
0
46
Muğla
kızlar ben 1 yıl önce saçlarıma biaform yaptırdm perma gibi bişi galiba ama şimdi saçlarımın dalgası çok garip hatta dalga bile denemez ben böle saçlarım kıvır kıvır olsun istiorum bunun için nasıl bişi yapabilirim sizce yani perma su dalgası fln yaptırsam böle doğal kıvır kıvır olur mu ? tavsiyelerinize çok ihtiyacım var kızlar 3 gün içinde bişey yaptırmam lazım çünkü :97: .lütfen cevap yazmadan geçmeyin :64:

bende yaptırdım biaformu dediğin gibi doğal kıvır kıvır olacak sandım ama olmadı ve saçlarımı kestirdim bulursan öyle doğal kıvır kıvır görünecek bişey bana da söyle :)

ben bundan 6 yıl önce böyle bahsettiğiniz şekilde doğal kıvırcık istemiştim ve kuaförüm bana perma yaptı. ilk bikaç gün dedim eyvah çünkü bonuslar halt etmiş yanımda ççünkü en inceye sarmıştı kuaför saçlarım kalın telli ve sert diye. sonra biraz açıldı ve ben o permayı çok güzel kullandım 1 yıl neredeyse. bukleler açıllınca da su dalgası niyetine kullandım. kıvırcık saç merakımı bir güzel gidermiştim. :)

ben bundan 6 yıl önce böyle bahsettiğiniz şekilde doğal kıvırcık istemiştim ve kuaförüm bana perma yaptı. ilk bikaç gün dedim eyvah çünkü bonuslar halt etmiş yanımda ççünkü en inceye sarmıştı kuaför saçlarım kalın telli ve sert diye. sonra biraz açıldı ve ben o permayı çok güzel kullandım 1 yıl neredeyse. bukleler açıllınca da su dalgası niyetine kullandım. kıvırcık saç merakımı bir güzel gidermiştim. :)

canım çok teşekkür ederim cevabın için bende perma düşündüm ama saçım çok ince telli ve az olduğu için senin gibi açılırmı acaba canım? seninki kalın telliymiş ya tatlım

Back