Kitle lutfen fikirlerinizi soyleyin

Evet evet, kitleler icin genel dusunce budur. Zaten bahsettiginiz lenf bezi sisince oynar, bastirinca saga sola kayar, biraz acir. Korkmayin, cok dogal, normal bir durum.
Aynen simdi tabi bir iki oynamaya baslayinca elimle, acimaya basladi. Yalniz bu boyunda degil, cenemin yaninda yani alt yanagimda. Ama anladigim kadariyla orda da lenf bezleri mevcut. Inanin asiri rahatladm. Allah razi olsun sizden

Aynen simdi tabi bir iki oynamaya baslayinca elimle, acimaya basladi. Yalniz bu boyunda degil, cenemin yaninda yani alt yanagimda. Ama anladigim kadariyla orda da lenf bezleri mevcut. Inanin asiri rahatladm. Allah razi olsun sizden
Sag ve sol cene kemiklerinin altindadir lenf bezleri, onlar hep oradalar zaten enfeksiyonla birlikte siserler, bazen boyna kadar iner o enfeksiyon sebepli sislik, bazen sadece cene altinda olur.

Gecmis olsun

Dönem dönem olabiliyorlar diye biliyorum. İllâ kötü olduğu anlamına grlmiyor ama yine de ihmal etmeyin.

Evet evet, kitleler icin genel dusunce budur. Zaten bahsettiginiz lenf bezi sisince oynar, bastirinca saga sola kayar, biraz acir. Korkmayin, cok dogal, normal bir durum.
Ben o fotoğraftaki kasıkların altındaki bacagın üst kısımdakileri elimle hissediyorum aylardır onlara kafa takmıs durumdayım, usg cektirdim radyolog bunlar normal dedi. Ama içim rahat etmiyor, bir şey olsa usg de belli olur muydu acaba

Radyologun raporunda ne oldugu yazar, usg isteyen doktorunuz ne dedi?

Raporunuzu e-nabiz'da gorebilirsiniz

Raporda boyut vs yazmıyor. Patolojik vs izlenmemiştir diyor. 2 doktora da gittim ikisi de muayene etmedi, cok zayıfsın o yüzden eline geliyor dendi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…