Kitle lutfen fikirlerinizi soyleyin

SariCicek1907

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2023
34
7
33
Iyi geceler kizlar. Ben ve saglik konularim yine. Herseyi atlattm rahata erdim oh mis derken suan yatakta yatarken oyle tesadufen elim tam cenemin sol tarafina dokunurken icinde beze gibi yada yuvarlak diyim oyle bisey hissettim oynuyo surekli. Umarim onemli bisey degildir bilgisi olan var mi acaba?

Valla şimdi ne desek yalan olur.
Siz randevu alıp doktora gidin bir an önce. Geçmiş olsun.

O beze vucudunun sigortalarında biri.Lenfatik sisteminin bir parçası. Lenf bezi... Diğer tarafta da var. Kendisine seni hastalıklardan koruduğu için teşekkür et.

O beze vucudunun sigortalarında biri.Lenfatik sisteminin bir parçası. Lenf bezi... Diğer tarafta da var. Kendisine seni hastalıklardan koruduğu için teşekkür et.
Tesekkur ederim cvp verdiginiz icin. Ama anlayamadim, suan elime geliyo ve oynuyo zararsiz mi yani sizce? Diger tarafta yok sadece sol tarafta.

Agzinizda yara ya da disinizde apse var mi?
Yakin zamanda atesli bir rahatsizlik gecirdiniz mi?

Bahsettiginiz sey lenf bezleriniz aslinda, enfeksiyon sonrasi siserler, enfeksiyon tamamen gectiginde de sonerler.

Tesekkur ederim cvp verdiginiz icin. Ama anlayamadim, suan elime geliyo ve oynuyo zararsiz mi yani sizce? Diger tarafta yok sadece sol tarafta.
Hayatım, vucudumuzda bu lenf bezi/ lenf nodlarında 600-700 tane kadar var. Su an benim de soldaki elime geliyor mesela çünkü üşüttüm. Eğer üşüttüğüm halde şişmeseydi o zaöan sorun olurdu.Seninde böyle üşütme, alerji vs gibi bir durumun olabilir. Fotoğrafı incele, lenfatik sistemimizin istasyonları onlar. O noktaları süzgeç, filtre gibi düşün.

Eklentiler

• Screenshot_20240530_025901.jpg
    67,4 KB · Görüntüleme: 48

Bisey soracagim, fotograftaki lenf bezi noktalarindan enseye konulmus eldeki yer var ya hani, annemde gecen sene o noktada avuc ici büyüklüğünde yayvan bir sislik olusmustu, disardan belli oluyordu, ultrason ve mr (tomografide olabilir) cekilmisti, doktor anlam verememisti annemin ifadesine gore.

O bolgedeki sislikte lenf sisligi midir, lenf sisligiyse tam olarak neresinde enfeksiyon oldugu icin orasi sismis olabilir ki?

Tesekkur ederim cevabiniz icin. Rahatladim valla.

lenf bezinizi elliyor olabilir misiniz? kücükken ben de ilk kesfettiğimde sürekli ellerdim hoşuma giderdi.. sonra şişmeye ve ağrımaya başlayınca doktor bir daha elleme demisti yıllardır da ellemiyorum

Özel mesaj ile cevap versem olur mu?

Insallah ondan dolayidir. Zaten bildigim kadariyla oynadigi icin yerinden, zararsiz. Yanlis mi biliyorum? Tesekkur ederim bu arada
Evet evet, kitleler icin genel dusunce budur. Zaten bahsettiginiz lenf bezi sisince oynar, bastirinca saga sola kayar, biraz acir. Korkmayin, cok dogal, normal bir durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…