Mutfak Dekorasyonu kitchenaid mutfak robotu kullananlar ve almak istiyenler

Bu da resmi :)
Ha bu arada cafemarkt'ta daha ucuz olmasına rağmen sadece beyaz renk artı haznesinin kulpu ve sıçramaları önleyen oluklu dökülme kalkanı yok yani daha eski model

$image.webp

$image.webp

$image.webp

Kızlar ben dün Esse'den aldım, çok mutluyum! :) Üstelik peşin liste fiyatı 1699 tl iken ben 11 taksitle vade farklı 1471 tl ye aldım. Çünkü Esse'de şu an kampanya var. Üç ürün alana %20 indirim yapıyorlar üstelik aldığınız diğer ürünlerin büyük veya pahalı olmasına da gerek yok. Yanında iki adet plastik süs soğanı aldım ikişer liradan... 368 tl indirimli almış oldum yani soğanların tanesi 184 tl değerinde benim için :)
hayırlı olsun cnm güzel kekler pastalar yaparsın inş :) 184tl indirim kazandıran soğanlarının da kıymetini bil:9:

standlı mikser bende çok istiyorum.annemin var markası krups.
kitchenaid vs,bunlar bilmediğim markalar. sizce bilindik markalardan yok mu,philips,tefal,bosch,arçelik vs.
esse nin kiler çok profesyonel gözüküyor da...

standlı mikser bende çok istiyorum.annemin var markası krups.
kitchenaid vs,bunlar bilmediğim markalar. sizce bilindik markalardan yok mu,philips,tefal,bosch,arçelik vs.
esse nin kiler çok profesyonel gözüküyor da...

tefalin var şuan bizde aldık 2 aydır kullanıyoruz hemde kithchenaid ten daha fazla aparatı var fiyatıda yanlıs hatırlamıyosam 750 ye aldık indirimden tavsiye ederimm

Merhabalar,

Kitchen Aid Mutfak Robotu ve TEFAL Masterchef Gourmet Red Ruby Mutfak Robotu arasında kaldım. Kullanan var mı?

Ben pasta ve kurabiye işi ile uğraşmak istiyorum. Hangisi benim için en uygun olur? Watt ları çok farklı... Hamur yoğurmak hangisinde daha kolay olur?

offff yaa :18: hayallerimin mikseri ama malesef şimdilik alamıyorum çeyizime boschun normal mikserlerinden aldım onunda standı var ama böyle değil tabi ama bir gün mutlaka alacağım:43::43::43:

Ben bu makineyi aldim. ( stilea jh350a5l) Baska kullananlar var mi acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasil memnun musunuz? Bide sayfa linki acilmio hangi modeli acaba stilea nin

Evet ben memnunum.
herhangi bir sikinti yasamadim henuz.

Bu model bende var herhalde. Beyaz rengi.

Ama bilginiz olsun. Bu makina tamamen çin mali. Ben ilk aldigimda paketi actigimda çok sasirdim. Paketi ve verilen kullanma kilavuzu çok basit. Pahali bir makinenin yanina verilen birseye benzemiyor yani.

Ama dedigim gibi. Simdi'ye kadar herhangi bir sikinti yasamadim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım sen zaten çok detaylı araştırıyormuşsun, eminim en iyi seçenekleri bulursun. Dediğim gibi beyaz eşya biraz da şans işi, umarım senin de şansın yaver gider :)
Ben hamura elimi bile sürmüyorum, sadece makina yoğuruyor. Henüz 8-9 çeşit denedim ama cıvıkça mayalı hamuru da yoğurdu, hatta onları daha iyi yoğuruyor sert hamurdan.
Sorun olursa bana yazarsın gene :) Sana kolay gelsin canım :)

-----------------------------------

Merhaba siz Bosch un hangi modelini aldınız acaba bir de hala duruyorsa fotoğrafını da bana atabilir misiniz? Bir kaç haftada bende hamur yoğurma makinesi alacağım da Kitchen Aid malum çok uçuk rakamı bende isime para vermek yerine daha bütçeme uygun bir ürün arıyorum Russel Hobbs gördüm 200 Euro eşim onu alalım diyor ama bilemiyorum tanımıyorum markayı açıkçası... Cevabını en kısa sürede bekliyorum umarım hala kullanıyorsundur bu sayfayı :(

Arkadaşlar merhaba bende şuan tereddütte kaldım Moulinex, Russel Hobbs ve Bosch ürünleri arasında... güncel bilgisi olan varsa destek bekliyorum :( doğum günüm yaklaşıyor eşimden rica edeceğim kollarımda tendonit rahatsızlığı var maalesef. En ufak bir işte hemen ya şişiyor ya günlerce ağrıyor ve sürekli mutfakta olan biriyim çok seviyorum herşeyi yapmayı ama gücüm kalmıyor :( Ayrıca eğer iyi bir makine alabilirsem evimden satış yapmayı düşünüyorum... Tüm yorumları okudum herkes Kitchenaid den bahsetmiş ama herkesin bütçesi farklı sonuçta bana çok uçuk geliyor yurtdışında yaşamama rağmen o para günah geliyor yani (benim için)...

Arkadaşlar merhaba bende şuan tereddütte kaldım Moulinex, Russel Hobbs ve Bosch ürünleri arasında... güncel bilgisi olan varsa destek bekliyorum :KK43: doğum günüm yaklaşıyor eşimden rica edeceğim kollarımda tendonit rahatsızlığı var maalesef. En ufak bir işte hemen ya şişiyor ya günlerce ağrıyor ve sürekli mutfakta olan biriyim çok seviyorum herşeyi yapmayı ama gücüm kalmıyor :KK43: Ayrıca eğer iyi bir makine alabilirsem evimden satış yapmayı düşünüyorum... Tüm yorumları okudum herkes Kitchenaid den bahsetmiş ama herkesin bütçesi farklı sonuçta bana çok uçuk geliyor yurtdışında yaşamama rağmen o para günah geliyor yani (benim için)...
ilk once fakir aldim, iade ettim. Cok gurultulu ve plastk kokuyodu, malesef bu tarz islerde kalite onemli. Heleki satis yapacaksaniz. Kenwood kullaniyorum cok memnunum. Kitchenaidden bi tik uygun bulabilmeniz mumkun, sevgiler

Arkadaşlar merhaba bende şuan tereddütte kaldım Moulinex, Russel Hobbs ve Bosch ürünleri arasında... güncel bilgisi olan varsa destek bekliyorum :KK43: doğum günüm yaklaşıyor eşimden rica edeceğim kollarımda tendonit rahatsızlığı var maalesef. En ufak bir işte hemen ya şişiyor ya günlerce ağrıyor ve sürekli mutfakta olan biriyim çok seviyorum herşeyi yapmayı ama gücüm kalmıyor :KK43: Ayrıca eğer iyi bir makine alabilirsem evimden satış yapmayı düşünüyorum... Tüm yorumları okudum herkes Kitchenaid den bahsetmiş ama herkesin bütçesi farklı sonuçta bana çok uçuk geliyor yurtdışında yaşamama rağmen o para günah geliyor yani (benim için)...

Merhaba. Bende baya zamandır araştırıyorumm en iyisi esse de gördüğüm kitchenaid en iyi profesyonel olduğunu dediler. Çok pahalı amma kalitesi iyidir.

Merhaba, biberon'un mesajlarını görünce ben de bir hatırlatma yapmak istedim. (Bu arada güle güle kullanın) Daha önce yazmıştım ben kampanyadan önce Optimum Esse'de 1.000 TL'ye hem de taksitle alma fırsatı bulmuştum. Yalnız bana bu fırsatı sunan mağaza müdürü olduğunu düşündüğüm takım elbiseli bir beydi, sadece kendi yetkisini kullandığını ve 2 gün içinde alırsam bu fiyattan verebileceğini belirtti. Eğer karar verirsen; oraya gidip, mağaza müdürünü isteyip "1.000 TL'ye verirseniz hemen alacağım" demen yeterli olur bence. Hafta içi gitmeni tavsiye ederim, şunu da belirteyim o zaman sadece kırmızısı vardı, bu renkler yeni gelen bir parti galiba..

Amerika konusunda da biliyorsun, oradaki satış fiyatı 300 TL (beyazı)-450 TL (renkli artisan serisi) ortalamalarında. Fiyat çok iyi de voltaj farkı var, adaptörle kullanabilirsin ama üretici firma bunu hiç tavsiye etmiyormuş. Eşim "kaliteli bir adaptörle hiç birşey olmaz" dediği halde ben internetten ısmarlamaya cesaret edemedim. Eşim Ağustos'ta fuar için ABD'ye gidecek galiba o zaman getirteceğim. Kargo vb. hiçbir ek masraf ödemeyeceğim için adaptörle sorun yaşasam da sineye çekeceğim artık :)) Çünkü aparatlarını da istiyorum, hepsi bir arada 1.000 TL bile tutmayacak.

Bu arada standlı mikserim iş görüyor zaten. Bosch marka çok sessiz çalışıyor, kenarlarda da kalmıyor ama sonuçta bildiğimiz mikserin çok daha kullanışlı hali. Oysa kitchenaid çok amaçlı bir mutfak yardımcısı, çok iyi bir tasarım. Mutfakla sıkı fıkı olan birçok kişinin rüyasıymış ben de araştırınca öğrenmiştim :))
Merhaba
Uzun süredir kitchenaid hayali kuruyordum eşime lafın arasında amerikadan getirtiyorlarmış demiştim oda bana hediye olarak getirtmiş ben woltaj meselesinden bi haber hemen uç takıp çalıştırmak istedim makina bozuldu yaptırmak istiyorum garantisi yok siz getirdiyseniz hiç servis ihtiyacınız oldu mu nasıl bir yol izleyebilirim güvenilir bir servise ihtiyacım var şimdiden teşekkürler

Back
X