Mutfak Dekorasyonu kitchenaid mutfak robotu kullananlar ve almak istiyenler

Umut, ben alali 1 yili gecti, ama bu kiyma aparatini subatta aldim, o zaman sordugumda bana kitchenaid alana ucretsiz veriyoruz dediler. Ben hatta bana bu kitap verilmedi, baska bir kitap verildi ama bu daha guzelmis deyince parayla satiliyor dediler. O zaman ve ben alirken de 80 liraydi, ben 40 liraya aldim yuzde elli indirimle. Bence de sen tatlicadynin dedigi gibi ya baska subelere sor ya da esse genel merkeziyle gorus. Cunku ya kitchenaid bloglarinda okudum ya da icinden cikan kullanma kilavuzunda yaziyordu tam hatirlamiyorum; ama yurtdisindaki kitchenaide makinenin seri numarasini yollarsan sana ucretsiz kitabi yolluyorlardi.

Tatlicady; galiba yine ayni kitabi alamamisim. Benimkinin adi (istanbulda degilim ama hatirladigim kadariyla) kitchenaid-mikserin kitabi. Bendeki ilk kitapta hem mikser hem de kitchenaid blender icin tarifler var ve dedigin gibi burada pek bulunmayan malzemelerle olan tarifler. Belki de benim ilk kitapla seninkinin kapaklari farkli ama icerikleri aynidir. Bunda daha miksere yonelik tarifler var gibi geldi bana. Ama tamamen bastan sona inceleyemedim henuz. İstanbula bir doneyim ben de mutfak icin kollari sivayacagim.:))

...mrb umut
şuan kitap veriyorlar mı bir bilgim yok. ben aldığımda bana da kitap vermemişlerdi. ben diğer esselerin kitap verdiğini ve burdan alan arkadaşlara da kitap verildiğini duydum ve aldığım yerden istedim. uzun bekleme sonucunda bana da kitabımı kargoyla gönderdiler. sende diğer esse şubelerine sor istersen

Umut, ben alali 1 yili gecti, ama bu kiyma aparatini subatta aldim, o zaman sordugumda bana kitchenaid alana ucretsiz veriyoruz dediler. Ben hatta bana bu kitap verilmedi, baska bir kitap verildi ama bu daha guzelmis deyince parayla satiliyor dediler. O zaman ve ben alirken de 80 liraydi, ben 40 liraya aldim yuzde elli indirimle. Bence de sen tatlicadynin dedigi gibi ya baska subelere sor ya da esse genel merkeziyle gorus. Cunku ya kitchenaid bloglarinda okudum ya da icinden cikan kullanma kilavuzunda yaziyordu tam hatirlamiyorum; ama yurtdisindaki kitchenaide makinenin seri numarasini yollarsan sana ucretsiz kitabi yolluyorlardi.
....

Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar :) Başka bir mağazayı daha aradım satış görevlisi beni bekleterek sordu, aynı şeyi söyledi. Artık verilmiyormuş. Müşteri hizmetlerini aradım, neden artık verilmediğini sordum. "Belli bir nedeni yok, sadece verilmiyor" şeklinde tatmin edici (!) bir açıklama yaptılar. "Yurtdışından gelmiyor artık, merkez böyle karar almış, baskı adedi yeterli değil" gibi göstermelik de olsa bir mazaret sunsalardı bari.

Ben de kitaptan çeşit çeşit yemekler yapacağımı sanmıyorum. Ama meraklı olduğumdan incelemek isterdim. Hem yapılabilecek farklı çeşitler hakkında çağrışım yaratabilirdi hem de marifetlerini görürdüm Kitchenaid'in :) Yurtdışına bir mail atarım uygun bir zamanda. Belki daha mantıklı cevap veren biri çıkar.:))

mrb biberon istanbula dönünce elimizdeki kitapları karşılaştırırız,en azından kafamız rahat etmiş olur

umuttt bence üzülme inan tarifler türk damak tadına pek uygun değil. ama yinede istiyorsan bulursun inş

kızlar buarada sizden orjinal bir muffin tarifi istiyorum. nette araştırdım, hiçbir tarifin normal kek tarifinden farkı yok. ben pastane tadında kabarık muffinlarım olsun istiyorum orjinal bi tarifiniz varsa paylaşırsanız sevinirim

bende almanyadan getirtmeye çalışıyorum, umarım herşey yolunda gider, bugün essede baktım çok pahalı, her rengine bayılıyorum umarım en kısa zamanda kavuşabilirim :1::1::1:

Perşembe, cyma, cumartesi ve pazar günü bütün etiketler yarıya düşecekmiş efendim arandım dün burada bildirmem gerektiğini düşündüm Esse ürünlerinin müptelalarına duyrulur, kitchenaid de indirime dahil bu arada (:

mrb biberon istanbula dönünce elimizdeki kitapları karşılaştırırız,en azından kafamız rahat etmiş olur

umuttt bence üzülme inan tarifler türk damak tadına pek uygun değil. ama yinede istiyorsan bulursun inş

kızlar buarada sizden orjinal bir muffin tarifi istiyorum. nette araştırdım, hiçbir tarifin normal kek tarifinden farkı yok. ben pastane tadında kabarık muffinlarım olsun istiyorum orjinal bi tarifiniz varsa paylaşırsanız sevinirim

orjinalden kasıt nedir bilemedim ama ben bu tarifle yapıyorum hep muffin kağıdına azıcık fazla koysam taşıp fırına dökülüyor tadı da çok güzel oluyor yumuş yumuş (:

2 adet yumurta
2,5 su bardağı un
1 su bardağı toz şeker
1 su bardağı süt
1 su bardağından 1 parmak az sıvıyağ
1 paket şekerli vanilin
1 paket kabartma tozu

vanilin yerine aroma damlatıyorum ben genelde tatmin edici olur umarım

İlk heves takmıştım kitaba ama sonradan unuttum işin doğrusu :) Hatırlarsam yurtdışına bir mail atarım :) Çevremde de kitabı beğenen pek yok ama oradan aldıkları ilhamla farklı tarifler yapan arkadaşlarım var :)
Muffin benim nadir yaptığım bir çeşit, keki tercih ediyorum ben, o nedenle çok özel bir tarif gelmedi aklıma. Muffin olmasa da muffin kalıplarında pişen ve gerçekten çok lezzetli olan bir tarifi denemeni öneririm. Hindistan cevizini sevenlerin ayıla bayıla yedikleri bir tat :) İnternette "koko monika" diye aratırsan hem tarife hem yorumlara ulaşırsın ;)
Perşembe, cyma, cumartesi ve pazar günü bütün etiketler yarıya düşecekmiş efendim arandım dün burada bildirmem gerektiğini düşündüm Esse ürünlerinin müptelalarına duyrulur, kitchenaid de indirime dahil bu arada (:

Çok güzel bir paylaşım olmuş, keşke daha önce görseymişim bu mesajı, tüh. Aklıma sonradan gelen bir kaç ürün vardı, onları almak için giderdim mutlaka :)

Son düzenleme:
İlk heves takmıştım kitaba ama sonradan unuttum işin doğrusu :) Hatırlarsam yurtdışına bir mail atarım :) Çevremde de kitabı beğenen pek yok ama oradan aldıkları ilhamla farklı tarifler yapan arkadaşlarım var :)
Muffin benim nadir yaptığım bir çeşit, keki tercih ediyorum ben, o nedenle çok özel bir tarif gelmedi aklıma. Muffin olmasa da muffin kalıplarında pişen ve gerçekten çok lezzetli olan bir tarifi denemeni öneririm. Hindistan cevizini sevenlerin ayıla bayıla yedikleri bir tat :) İnternette "koko monika" diye aratırsan hem tarife hem yorumlara ulaşırsın ;)

Çok güzel bir paylaşım olmuş, keşke daha önce görseymişim bu mesajı, tüh. Aklıma sonradan gelen bir kaç ürün vardı, onları almak için giderdim mutlaka :)

koko monikayı merak ettim ama bir sürü tarif çıktı hangisi iyidir bilemedim kremalı ve kremasız tarifler var mesela..

koko monikayı merak ettim ama bir sürü tarif çıktı hangisi iyidir bilemedim kremalı ve kremasız tarifler var mesela..

Kremalı olan canım, "tarif defteri" isimli artık aktif olmayan forumda yer alan tarifi baz alabilirsin. Yapmak istersen o forumdaki yorumlara göz atabilirsin, orada püf noktaları da yer alıyor :)

kızlar ya bende mikser almak istiyorum çeyiz hazırlıyorum da :62: blenderim braun multiquick 7 yani şarjlı blender buz kırma aparatı vs var roobot işlevide görüyo yani aslında önceleri amacım sadce basit bi el mikseriydi ama bunları gördükçe amacımdan şaştım diyebilirim sizce maulinex nasıldır kullanan bilen varmı şuan 480 tl ye buldum doğrayıcısı vs de var napsam bilemedim fikrinize ihtiyacım var resmini ekliyorum ve yorumlarınızı beklyorum :23:

Eklentiler

• $moulinexmutfakrobotu-0-1-0-1-0-0.webp
    $moulinexmutfakrobotu-0-1-0-1-0-0.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 538
kızlar ya bende mikser almak istiyorum çeyiz hazırlıyorum da :62: blenderim braun multiquick 7 yani şarjlı blender buz kırma aparatı vs var roobot işlevide görüyo yani aslında önceleri amacım sadce basit bi el mikseriydi ama bunları gördükçe amacımdan şaştım diyebilirim sizce maulinex nasıldır kullanan bilen varmı şuan 480 tl ye buldum doğrayıcısı vs de var napsam bilemedim fikrinize ihtiyacım var resmini ekliyorum ve yorumlarınızı beklyorum :23:

resim bu kızlar

resim bu kızlar

bence çok güzel görünüyor ama garantisi kaç yıl? paslanmaz çelik mi? aparatları kolay bulunabiliyor mu? watt'ı kaç? bunlar da önemli.
bu arada ben bosh'un makinesini de beğendim :) ama ESSE'de bayram indirimi var müthiş aşağı düşmüş :16:

Arkadaşlar www.cafemarkt.com da şuanda sınırlı stokla 12 taksit imkanı ile 1243 TL ye Kitchenaid satıyorlar siz de bilirsiniz ki esse de 1700 civarında
almak isteyen bu fırsatı değerlendirsinderim.
$2012127121434_kitchenaid.webp

Kızlar ben dün Esse'den aldım, çok mutluyum! :) Üstelik peşin liste fiyatı 1699 tl iken ben 11 taksitle vade farklı 1471 tl ye aldım. Çünkü Esse'de şu an kampanya var. Üç ürün alana %20 indirim yapıyorlar üstelik aldığınız diğer ürünlerin büyük veya pahalı olmasına da gerek yok. Yanında iki adet plastik süs soğanı aldım ikişer liradan... 368 tl indirimli almış oldum yani soğanların tanesi 184 tl değerinde benim için :)

Back
X