- 15 Mart 2012
- 1.252
- 342
- 123
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar herkese iyi akşamlar. Ben kitaplık konususnda sizden fikir almak istiyorum. Şimdi arkası olmayan kitaplıklar çok moda. Normal rafları var ama klasik model olan arkası olmayan modellerden. Sizin aranızda kullanan var mı? Ben beğendiğim modellerin resimlerini atıcam fikir almak açısından.
Eki Görüntüle 960568
Ben kullanmadım ama sağlam olursa bişey olmaz diye düşünüyorum
Canım bende aldım bunlardan çok beğenerek ama maalesef hiç memnun değilim montajı doğru düzgün olmuyor duvara tam olarak monte edilmiyor hafif öne doğru eğriliyor birde üstüne kitap vs. koyunca kesinlikle taşımıyor duvarlarım boşu boşuna delinmiş oldu marangoz çağırdık hiçbir şekilde monte edemedi(internetten almıştım ben) şimdi marangoz destek parçaları falan yapıyor gelip takıcak bakalım nasıl olucak.
Kitaplık Konusunda Klasik Modellerden Şaşmayın Yamuk Yumuk Şeylere Anca Aksesuar Konulur Bunun İçin de Duvar Deldiğine Değmez
Kızlar bunlar duvalı neden monte aeidliyo anlamadım. Direk olarak birbirine monteleyip koymuyo muyuz yere ?