• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitaplık

ayzeze

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2012
1.252
342
123
Kızlar herkese iyi akşamlar. Ben kitaplık konususnda sizden fikir almak istiyorum. Şimdi arkası olmayan kitaplıklar çok moda. Normal rafları var ama klasik model olan arkası olmayan modellerden. Sizin aranızda kullanan var mı? Ben beğendiğim modellerin resimlerini atıcam fikir almak açısından.

:( $a.webp

Son düzenleme:
Kızlar herkese iyi akşamlar. Ben kitaplık konususnda sizden fikir almak istiyorum. Şimdi arkası olmayan kitaplıklar çok moda. Normal rafları var ama klasik model olan arkası olmayan modellerden. Sizin aranızda kullanan var mı? Ben beğendiğim modellerin resimlerini atıcam fikir almak açısından.

:(Eki Görüntüle 960568

maalesef bunlar cok dayanikli degil. sadece fotograftaki kadar kitap koyacaksan al ama eger kutuphane olarak kullanacaksan daha saglam birsey bak bence. agirliik binince ustune raflar yamuluyor

Evet haklısın ben ama onu kütüphane olarak kullanmayı düşünmüyorum. Zaten eski tarz kitaplıkları çok demode buluyorum. Bunlar dediğin gibi hem az kitap alıyo ama çok şıklar:)

Canım bende aldım bunlardan çok beğenerek ama maalesef hiç memnun değilim montajı doğru düzgün olmuyor duvara tam olarak monte edilmiyor hafif öne doğru eğriliyor birde üstüne kitap vs. koyunca kesinlikle taşımıyor duvarlarım boşu boşuna delinmiş oldu marangoz çağırdık hiçbir şekilde monte edemedi(internetten almıştım ben) şimdi marangoz destek parçaları falan yapıyor gelip takıcak bakalım nasıl olucak.

Kitaplık Konusunda Klasik Modellerden Şaşmayın Yamuk Yumuk Şeylere Anca Aksesuar Konulur Bunun İçin de Duvar Deldiğine Değmez

Canım bende aldım bunlardan çok beğenerek ama maalesef hiç memnun değilim montajı doğru düzgün olmuyor duvara tam olarak monte edilmiyor hafif öne doğru eğriliyor birde üstüne kitap vs. koyunca kesinlikle taşımıyor duvarlarım boşu boşuna delinmiş oldu marangoz çağırdık hiçbir şekilde monte edemedi(internetten almıştım ben) şimdi marangoz destek parçaları falan yapıyor gelip takıcak bakalım nasıl olucak.

Kızlar bunlar duvalı neden monte aeidliyo anlamadım. Direk olarak birbirine monteleyip koymuyo muyuz yere ?

Kitaplık Konusunda Klasik Modellerden Şaşmayın Yamuk Yumuk Şeylere Anca Aksesuar Konulur Bunun İçin de Duvar Deldiğine Değmez

Klasik kitaplıklarda kahlısısn evet ama yepyeni salonda da klasik kitaplık hoş durmuyo.Daha şık bi şey arıyom. Yeni perdeler yeni mobilyalar yanında eski dümdüz kitaplılar çok demode. Ya da ben en iyisimi beni çok yormucak sadece kitaplarım için değil aynı zaman da bir aksesuar olacak bir kitaplık gibi düşüneyim bunları:)

Kızlar bunlar duvalı neden monte aeidliyo anlamadım. Direk olarak birbirine monteleyip koymuyo muyuz yere ?

Canım onlar o kadar eğreti bir şeyki duvara monte etmeden hayatta durmaz öne doğru eğriliyor birde evde çocuk varsa kitaplığı ellemeye yada birşey almaya kalkarsa Allah korusun üstüne devrilir.Yani resimde göründükleri gibi durmuyorlar.

Duvara monte olmasi yer kaplamamasi acisindan cok iyi bence benim kuzenim de var bu model evi de kucuk cok hos duruyo bayads kitap doldurmus

:9: ben kullanıyorum canım bundan :) buraya da yuklemıstım actıgım konularda bulabılırsın ;) baktıgında goreceksın ustunde baya da kıtap var :53: duvara sabıtleyerek kullanıyorum ben tek kotu yanı ust kısımda herhangı bır destek olmadıgı ıcın bıraz sarkma yapıyor ama genel anlamda herhangı bır sıkayetım yok :):16::16::16:

Back
X