- Konu Sahibi EU1
-
canım malesef vermişim be o kitapları şuan elimde olan kitapların fotolarını toplu şekilde cekip koyuyorum bir bak tekrardan istersen
Hımm bakim bi kardeşimde var mı? Yazar tanıdık geldi ama CADIARZUBelki daha önce okumuşumdur kitabını? geçen yaz bi kitap okudum ama çıkaramadım şimdi,çok tanıdık geldi banaderyacım cengiz erşahin'in kitabı. "kendini ateşle" kitabın adı... lafı dolandırmadan direk çözümler üretmiş.. arada verdiği bazı örnekler anlattığı konuyu tam olarak yansıtmıyor ama o bile kitaba eğlence katmış bence... ben çok beğendim...
tamam canım bir aksilik olmazsa Allahın izniyle bende yarın kargolarım. inşallah memnun kalırız ikimizde...
bende kitaplarımı kolay kolay elden çıkaran biri değilim.. hatta bir kaç sene öncesine kadar hastalıklı bi durumum vardı.. kitaplığıma gözünü dikip inceleyenler ödünç kitap isticek diye ödüm kopardı:) her şeyimi istesinler kitaplarımı kimse istemesin diye şakayla karışık söylediğim bile olmuştur.. bencil bir kitap okuyucusuydum. benim okuduğum kitapları kimse okumasın isterdim:)) ama biraz yumuşadım bu konuda.. kitaplarımı paylaşabiliyorum.. ama verdiklerim geri gelmeyince deliriyorum:)
yok canım başlayamadım daha. benim kız popomun üzerine otutturmuyo tahmin edersin:) bu gece uykuya dalmadan önce başlıcam bakalım. iyi okumalar sanada...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?