Kitaplarmz deielim ...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
geçmiş sayfalarda bunları resimlemiştim Gerçi ben bakarsanız bulabilirsiniz internetten araştırarakda içeriğinide görebilirsiniz

Hımm bakim bi kardeşimde var mı? Yazar tanıdık geldi ama CADIARZUBelki daha önce okumuşumdur kitabını? geçen yaz bi kitap okudum ama çıkaramadım şimdi,çok tanıdık geldi bana

Muzu soymak da güzele benziyo değil mi?

Ya bende senin gibi olmasada sana benzerim :)) ben paylaşır hatta okumaları için verirdim bunuda severek yapardım.ama her arkadaşımda nerdeyse 1 kitabım kalınca,şimdi kitaplar konsolun içerisinde.sadece ben görüyorum.Görünüre koymak istemiyorum artık
Napim ama ya en basiti okuldan arkadaşım 2 kitabımı birden getirmiyo.Bir de hatırlattım,naptın okudun mu felan die güzel bi şekilde.ooo çoktan okudum,getircem de unutuyorum dio,sinir oldum alsanaalsanasmile gelmez artık onlarohaoldumsmile

Ejderha dövmeli kız ı okudun mu? netten bak istersen.
Ben okudum ve çok beğendim.Bilmem sende sever misin?
Dün kardeşim bunun 2. kitabını sipariş verdi.

Sonra açlık oyunları, ateşi yakalamak benim son zamanlarda çok beğenerek aldıklarım ve okuduklarım.

Bir de Elif şafak 'ın Aşk var...Bunlar favorilerim.Roman ama bunlar.

Kişisel gelişimde,kardeşimle kuantum düşünce tekniğine yoğunlaştık biz 2 senedir:)

deryacım bende bi ara konsolun içinde saklıyordum kitaplarımı ama hiç içime sinmedi tekrar kitaplığıma yerleştirdim.. açıkcası kitaplarımı sergilemeyi seviyorum. daha doğrsu gidip gelip bakmayı, ne kadar çok kitabım var demeyi seviyorum:)) evin havası değişiyo buram buram kültür kokuyo evim hahayyyyyy:))

kuantumla ilgili bir kitabım var. r.şanal diye biri yazarı. baya oluyo ama 4- 5 sen olmuştur alalı.. adamı bir tv programında görmüştüm anlattıklarından çok etkilenip almıştım kitabını. ama sonra kanal kanal dolaştığını görünce ve kitabında anlattıklarını tam olarak açmayıp, habire seminerinin reklamını yaptığını anlayınca yarım yamalak okudum.. madem iyi bişey diyosun bi kere daha okumayı deneyeyim:)

bahsettiğin kitaplarıda okumadım. netten araştırayım.. hımmm eğer takas yapmak istersen yaparız hahayy:))

evet r.şanal kardeşimin takıntısı :))) ve de eşi ışık elçi. face den bile yazışıyo ışık hanimla.Gitmiş seminere galiba kardeşim fotoları var beraber.

ama bu da güzel insanlara pozitif enerji veriyorlar.

Ya adamlar düşüne düşüne paraya para demiyo , o bi gerçek :))) Eee biz de inanalım bizimde hayalleimiz geçek olsun demi ama :)))

O dediğim kitaplar evimde kaldı canım.Okumak istersen gönderim ama elden çıkarmam geri yollarsın :)))
Aşk ı ben arkadaşımdan alıp okudum .ılk defa mevlenayla ilgili bi kitap okudum ve hayran kaldım ben sevdim o aşkı.

Elif şafak ın baba ve piç de güzel.

ya ben açıkcası elik şafakın ifade ediş şeklini çok beğenmiyorum.. başarılı bir kadın evet ama bana pek hitap etmedi nedense... ama "aşk"ı herkes çok methediyo.. gerçi siyah sütte baya ses getirmişti.. ama beni çok heycanlandırmadı...

canımıniçi göndermiş kadar oldun bitanem saolasın... ama araştırıcam bahsettiğin kitapları..

ben de çekim gücü içerikli kitapları pek inandırıcı bulmuyorum. daha doğrusu mistik bir şey olduğuna inanmıyorum. ama olumlu düşünmenin, gülümsemenin, iyi niyetli olmanın geridönüşü olduğunu düşünüyorum. zaten bu kitabı yazanlarda bunu şiar edinerek olayı süsleyip, ambalajlayıp o şekilde sunuyolar. sihirli formüller insanlara hep çekici gelir. ama beni bu tarz kitaplar en fazla 1 saat motive ediyo malesef:)

bu arada siyah süt ve aykırı aşklar takas yapılmıştır. listemden çıkarıyorum.. listemde de pek kitap kalmadı yenilerini eklicem en kısa zamanda..

ben elif şafakın pinhanını ve mahremini de okudum ama beğenmedim.her kitabı güzel değil sanırım.

siyah sütünde içeriğine bakmıştım benide fazla sarmadı içeriği.ama okumadım onu.

aşk çok güzel.mesela bab-ı esrar (Ahmet Ümit) ondada aşktakiyle benzerlik gösteren şeyler var.o da çok kişi tarafından beğeniliyo.ama ben de onu beğenmedim.beklentiler ve zevkler değiiyor mutlaka.

araştır canım.yinede alma fırrsatın olmazsa,okumak istersen haber et.

cana tan ın en son yürekler ölürünü okumuştum yarıyılda ağla ağla ölmüştüm.beni bilirsin herşeye ağlak bi yapım var zati,çağan ırmağa bile ağlıyom DDD

benimde hala okumadığım kitaplarım var, hatta takası düşünebileceğim kitaplarımda vardır,eve gidince bakim

kitaplara ağladığım yaşı geçtim sanırım:) hafiye gibi büyüteçle okuyorum. ne demiş nasıl demişle daha çok ilgileniyorum... iç sıkıcı ağlak romanlar okumaktan pek hazetmem.. bahsettğin kitabı takas yaptığım arkadaş yolladı bugün yarın elime ulaşır.. inşallah dediğin kadar acıklı değildir.. haa ama sen çağan ırmağa da ağlamıştın evet:) kitap hakkındaki referansını çok ciddiye almayayım o zaman:))

gözden çıkarabileceğin kitapları takas yap bencede canım.. benimde vazgeçemediğim kitaplarım var asla onları paylaşamam senin gibi...

burayı kontrol edenlerin paylaşımı tekrar canlandırmaya calışanlara teşekürler yeni ekliceğin kitapları merakla bekliyorum mavies v denizzzzzzzz

kitapalrımm geldiiii maveess az önce yazdıktan hemen sonra :)::):):):):)aynı benım gönderdiğim kitaplar gibi tertemiz canım teşekürler

senınde eline geçmiş sanırım şu saatlede kitabın takipte teslim edildi yazıor ama

evet canım öğle saatleriydi tam kapıdan çıkıcaktım zil çaldı:) çok mutlu oluyorum kargo geldiği zaman hediye gelmiş gibi hissediyorum:) beğenerek okursun inşallah canım...

ben daha dün gönderdim kargoyu ptt çok hızlı çalışıyo gerçekten:)

okudunmu maviescim inş. beğenerek okursun bnde daha başlamadım gönderdiğin kitaba çünkü elimde okumakta olduğum kitabımı yeni bitirdim kararsız kaldım elif şafa mı okusam ilk yoksa dierinimi

yok canım başlayamadım daha. benim kız popomun üzerine otutturmuyo tahmin edersin:) bu gece uykuya dalmadan önce başlıcam bakalım. iyi okumalar sanada...

kızlar konunuzu bölmek istemem ama bişey sormak istiyorum.nasıl konu açılıyor?bende konu aç diye bir yazı görünmüyor.bazı bölümlerde açma yetkim var ama burda neden yok?bi bilgi verirmisiniz?kusura bakmayın teşekkürler

bu arada el emeklerim bölümüne konu açmak istiyorum.orayla ilgili bi problemmi acaba?moderatöre sordum cvp gelmedi

[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]

şuan elimde olan kitapların bizzat resimleri ancak resimleyebildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…