• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitaplarmz deielim ...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tatlım ben içindeki devi uyandırın azarı antony robbins zannettim ama değilmiş.. şuan elinde olan kitaplar sadece en son eklediğin kitaplarmı? listen varsa görmek isterim...

26062009155.jpg

26062009156.jpg

26062009158.jpg

26062009159.jpg

26062009160.jpg

TAKAS DÜŞÜNÜYORUM BAZI KİTAPLARI HEDİYE VEREBİLİRİM

canım bak bunlar esklerden eklemiş olduklarım sen bi bak bunlara bunlardan beğendiklerini söyle bende akşama kütüphaneme bakarım hangileri duruyor die ama emin olarak söyliyim sonsuz hayat olan kitabım duruyor sonra doğru kişi kitabı siz bi bakın ben bakarım akşama

içindeki devi uyandır kitabı bende vr kızlar..

tatlım yeni koyduğun kitapları inceleyemedim kızım durmuyo akşama bakıp öyle cevap veririm..

Nezamandır girmiyordum, işten güçtür fırsat bulamayıp bilmiyorumkismile Başlığı görünce acayıp sevindim, hemen koşuyorum kütüphaneme, benimde değiş tokuş yapabileceğim kitaplarım var arkadaşlar, haberiniz olsun. zemuszemus

1-EMPATİ (Adam FAWER)
2- MOZART VE BALİNA (Jerry ve Marry NEWPORT)
3- BUZLARIN ÇÖZÜLÜŞÜ (İlya EHRENBURG)

canım kusura bakma biraz geç cevap verebildim kitaplar için.. canan tan ve yiyemiyeceğin muzu soyma kitaplarını istiyorum bende... sen onay verir vermez hemen göndericem...

anarşist bir kadının aşkları takas yapılmıştır:) listemden çıkarıyorum..

canım kitabı çok beğendim gerçekten. elime ilk aldığımda içimde şüphe vardı doğrusu.. ama okudukça o kadar yalın bir dille yazılmış, o kadar net ve güzel yollar göstermiş ki yazar hayran oldum. okuduğum kişisel gelişim kitaplarından en verimlisi bu oldu.. çok teşekkür ederim sana...

siyah süt ve aykırı aşkları istemişsin..listendeki diğer kitapları biraz netten araştırıp öyle karar vermek istiyorum.. yarın net bişey sölerim.. hoşçakal...

Hangi kitap canım o çok beğendiğin? Merak ettim..Ben de severim kişisel gelişim kitaplarını

canım bak bunlar esklerden eklemiş olduklarım sen bi bak bunlara bunlardan beğendiklerini söyle bende akşama kütüphaneme bakarım hangileri duruyor die ama emin olarak söyliyim sonsuz hayat olan kitabım duruyor sonra doğru kişi kitabı siz bi bakın ben bakarım akşama

Tatlım;

Dostoyevski - Kumarbaz
Sherlock Holmes - Kızıl Soruşturma

var mı kitaplığında acaba? :hulya:

kızlarr doğan cüceloğlunun mış gibi yaşamlar adlı kitabı olan var mı??

güler kazmacı: anarşist bir kadının aşkları

bu kitapta elimde mevcutturr çok güzeldi benım çok hoşuma gitti
6f78d928.jpg
[/URL][/IMG]

ANARŞıST BıR KADININ AŞKLARI

GÜLER KAZMACI

192 SAYFA 13*19 CM
NOKTA KıTAP YAYINLARI , ıSTANBUL 2004

Ölüm gibi "kalleş" olan aşkın insanı nerede ve nasıl vuracağını kim bilebilir?

Köhnemiş sisteme dair köklü eleştiriler içinde düşünceler üreten, çoğunluğun sorgulamadan yaşadığı. bütün kalıpları kırmayı isteyen ve aşkın her türlü kuralı ve oyununu ezbere bildiğinizi sanan bir "anarşist" olsanız bile, aşk aniden gelip sizi kıskıvrak bağlayabiliyor.
Tıpkı kitaptaki radikal kadın sosyologa yaptığı gibi...
Onu haklı ya da haksız bulabilirsiniz, bunun önemi yok. Önemli olan bu kadının düsüncelerinin "kafanızda açtığı pencereler"...

Ve belki şimdi bizlerin de aşk adına yaşadıklarımızı, hayattaki bütün vuruluşlarımızı, evlilik dahil insanlarla bağlantılarımızı ve sisteme ait bağlarımızı gözden geçirmenin zamanıdır.

elimdeki bu kitaplar yepyenidir ve çok harikalar bir çırpıda okudum mutlaka okunmalıdır bu kitapları takas düşünmüyorum
iki kişilik yalnızlık......7 TL bunu 10 tl ye almışdım
aşk meclisi 10 tl bunu 14 tl ye almıştım
beni sevmek zorunda değilsin ... 7 tl bunuda 10 tl ye almıştım
yenidir ve tertemizdir resim dede belli zaten yeni kitap alabilmek için elimdekileri çıkarmam gerekiyor
satamadığım takdirde kitaplığımda severek tutabiliceğim kitap türlerindenama yeni kitap alabilmem için gözden çıkarmak zorundayım

2c046023.jpg
[/URL][/IMG]

maves cimm yarın kargoluyorum yiyemiceğin muzu soyma ile yüreğim seni çok sevdi isimli kitabı canım yarın grş.mek üzere

Hangi kitap canım o çok beğendiğin? Merak ettim..Ben de severim kişisel gelişim kitaplarını

deryacım cengiz erşahin'in kitabı. "kendini ateşle" kitabın adı... lafı dolandırmadan direk çözümler üretmiş.. arada verdiği bazı örnekler anlattığı konuyu tam olarak yansıtmıyor ama o bile kitaba eğlence katmış bence... ben çok beğendim...

maves cimm yarın kargoluyorum yiyemiceğin muzu soyma ile yüreğim seni çok sevdi isimli kitabı canım yarın grş.mek üzere

tamam canım bir aksilik olmazsa Allahın izniyle bende yarın kargolarım. inşallah memnun kalırız ikimizde...

bende kitaplarımı kolay kolay elden çıkaran biri değilim.. hatta bir kaç sene öncesine kadar hastalıklı bi durumum vardı.. kitaplığıma gözünü dikip inceleyenler ödünç kitap isticek diye ödüm kopardı:) her şeyimi istesinler kitaplarımı kimse istemesin diye şakayla karışık söylediğim bile olmuştur.. bencil bir kitap okuyucusuydum. benim okuduğum kitapları kimse okumasın isterdim:)) ama biraz yumuşadım bu konuda.. kitaplarımı paylaşabiliyorum.. ama verdiklerim geri gelmeyince deliriyorum:)

mavescim umarım kitaplarımı beğenirsin yüreğim seni çok sevdi ile duygulanır yiyemiceğin muzu soyma ile gülümsersin canım görüşmek üzere tekrar yeni kitaplar takas yapmak dileğimle

makinemde sorun var resimleri koyamadım isimlerini yazıcam internetten bakarsın canım

elimde şuan olan kitaplar arkadaşlar bunlar

durun siz evlenemezsiniz.............zeki kayahan coşkun
türkce erkekce erkek türkce....gülşah özdemir
anarşist bir kadının aşkları........ güler kazmacı
içindeki devi uyandır artık........suzan kalena
aşkım ayağıı denk al ...........inci yeşilyurt
yaşanmış esrarengiz olaylar ....
aşk ve kıskançlık......ayala malach pines
kim olduğumu artık biliyorum ......emre caner

Back