Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
TAKAS DÜŞÜNÜYORUM BAZI KİTAPLARI HEDİYE VEREBİLİRİM
anarşist bir kadının aşkları takas yapılmıştır:) listemden çıkarıyorum..
canım kitabı çok beğendim gerçekten. elime ilk aldığımda içimde şüphe vardı doğrusu.. ama okudukça o kadar yalın bir dille yazılmış, o kadar net ve güzel yollar göstermiş ki yazar hayran oldum. okuduğum kişisel gelişim kitaplarından en verimlisi bu oldu.. çok teşekkür ederim sana...
siyah süt ve aykırı aşkları istemişsin..listendeki diğer kitapları biraz netten araştırıp öyle karar vermek istiyorum.. yarın net bişey sölerim.. hoşçakal...
canım bak bunlar esklerden eklemiş olduklarım sen bi bak bunlara bunlardan beğendiklerini söyle bende akşama kütüphaneme bakarım hangileri duruyor die ama emin olarak söyliyim sonsuz hayat olan kitabım duruyor sonra doğru kişi kitabı siz bi bakın ben bakarım akşama
Tatlım;
Dostoyevski - Kumarbaz
Sherlock Holmes - Kızıl Soruşturma
var mı kitaplığında acaba? :hulya:
Hangi kitap canım o çok beğendiğin? Merak ettim..Ben de severim kişisel gelişim kitaplarını
maves cimm yarın kargoluyorum yiyemiceğin muzu soyma ile yüreğim seni çok sevdi isimli kitabı canım yarın grş.mek üzere
kitaplığıma bakıp cvplıcam canım