Kitaplarmz deielim ...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi

hihoyyyt

kızlaaar hadi elimizde olan okuduğumuz we önerdiğimiz kitaplarımızı paylaşalııım...

takas yapaLıııım :):) kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Okumayı o kadar çok seviyorum ki 3 yılda eşim isyan eder oldu
2. el kitaplarımızı değiş-tokuş ya da satacağımız bir yer
Sabırsızlıkla bekliyorum kitapları

Bende bendeeeee deiştiririm kitaplarımı delikafadulden kaydirigubbakcemile5

ee hadi yok mu kitap yazın bakalım isimlerini vs..
evet evet değişelim diyip kalmış herkez.
konu çok güsel olmuş siyahmasal..
çok tuttum vala kaydirigubbakcemile2
ofisteyim şu an ..
akşam eve gidince ekleme yapıcam..

topik konusu mükemmel..kutlarım.

böyle bir konu başlığı açtıkları için bende çok sevindim kitaplarımı toplayıp ekleyaceğim süperrrr:teytey: :enbuyukkk:

böyle bir konu başlığı açtıkları için bende çok sevindim kitaplarımı toplayıp ekleyaceğim süperrrr:teytey: :enbuyukkk:

topik konusu mükemmel..kutlarım.

saoLun kızLaaar.. off hep istediim ßi topikti ßen açtım :Saruboceq: ayy ßi ton kitaßım war okuyup okuyup kaldırdığım..artık koycak yer bulamıorum ii oldu deişiriz artık..akşam koyarım isimleriniii :dance::dance::dance:

Ben kitaplarımı asla ama asla paylaşamam, başkasının kitabını da okuyamam, kütüphanden kitap alıp okuyamam.. Kitap benim olmalı, ve okuduktan sonra da kitaplığımda kalmalı ki ileride çocuklarım okuyabilsin...

bu başlık bence bir kampanya gibi olmalı yani ana sayfaya taşınabilir-100binden fazla üye var-mesela bulışma günleri yapıyoruz değilmi?buna kitap değiş tokuş günlerini de eklesek?izmirliler ayrı eskişehirliler ayrı buluşşa..hatta yurtdışında bookcrossing diye geçiyor bu..herkes metroda bankta buluyor okuyup tertemiz telefon klubesine bırakıyor-hatta halefine not bile bırakıyor:)

eweeT açılışı yapıyorum kızlar..kitaplarım tertemizdir..çoğunu okumadım.okuduğum tür dışı =) kenarda bekleyeceğine kaßı açılsın dedim.. kaydirigubbakcemile2
kitaplarımıza fiyatta koyalım ki takas veya satın alma şeklinde kişinin isteğine kalsın. =)

Türk klasikleri 100 temel eser

1- Ömer seyfettin / Seçme öyküler ( 279 syf) - 3 Lira

2 - yusuf has hacip / Kutadgu ßilig' den seçmeler (132 syf) - 3 lira

3- Mevlana / Mesnevi' den seçmeler (112 syf ) - 3 lira 1 TANE KALDI.

4- Faruk Nafiz ÇamlıbeL in ünlü şiir kitaßı HAN DUVARLARI 208 syf 8 Lira

5 - 207 sayfalık bir kitap... 'eserleriyle dünyanın en çok satan kitaplar listesine giren yazar '' KEVIN HOGAN ''
ıSTEDıĞıNıZ KıŞıYE 8 DAKıKADA NASIL EWET DEDEıRTıRSıNıZ???

4 Lira

6 - çOoOk eski fakat hiç yıpratılmamış çok değerli bir kitap..TÜRK ıMPARATORLUKLAR TARıHı ..

9 Lira

DıNı SERıııı :)
7 - ÖLÜM SON DEıLDıR 1 Lira
8 - ıNGıLıZ CASUSUN ıTıRAFLARI 3 Lira
9 - ıNSANLARDA KAYAR (EMıNE ŞENLıKOĞLU) 10 Lira
10-HERKESE LAZIM OLAN ıMAN 4 Lira
11 - ıSLAM AHLAKI 4 Lira

12 - CHRISTIAN JACQ - R A M S E S ışığın oğLu.
dünyada satış rekorları kıran tarihi roman.. SATTIM.
9 Lira

13 - mazeretim war büyüyorum..sema karabıyık ın kitabı..12 yaşındaki bir ergenin aklından gecenler...

7 Lira

14 - Burcunuza qöre a ş k t a mutlu olmanın yolları... 3 Lira

15 - ÖZLEM KUMRULAR / KAÇILIN TÜRKLER
qELıYOR.. 4 Lira

16 - yanlız kalanlar!!! / fethi esendaL

5 Lira

17 - çekmeyi hak etmediğimiz acıların tedavisi olan BAĞIŞLAMA SANATI..(katolik yayın ) SATILDI.
3 Lira

çocuklarınız ingilizceyi disney ilekeşfetsin diye ..13 adet kitap =) tanesi 1,5 lira SATTIM.

emine şenlikoğlu. ıNSANLARDA KAYAR..hiç okumadım..çok ağır geldi..annayamadım daa doorusu =)ama deerli bi kitapmış 10 tl..

15 lira.

..ÇooK eski bi kitap..kalın kapaklı =) ' çaresizLer ' 12 lira..

yine epeskiden kalma titapım =) 12 lira.

psikoloji alanıyla ilgili yine güsel bir kitap..yukarıdakinin kısaltılmış hali. 20 lira
... a.s.a.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar bende bi dolu üniversite hazırlık ve çalışma kitaplerı var .isteyen olursa resimleyebilirim

bendede lise - öss çalışma kitapları yaprak testler (dershane) ve denem sınavları war.biiirsürü şeler war..

kızlar KPSS kitaplarınız war mııı

jean hristophe grange canlarım ben bu yazarın kitaplarını arıyorum..çoğunu okudum çok ünlü bir yazar.çoğu eseri filme çevrildi..flimlerinide seyrettim ama romanlarının tadını vermıyor...ne olur elinde olan varsa bana ulaşsın.değiş tokuş yapamam kitabım çok kütüphane yapmayı düşünürüyoruz.ama parayla alabilirim..

Elimdeki bu kitapları çıkartıp yeniden okuyabileceğim kitaplarla yeni bi kütüphane kurmak istiyoruum kızlar.

kızlar bende değiş tokuş ya da kitapları elden çıkartıp yenilerini almak istiyorum...
maeve binchy-italyanca aşk başkadır:5tl
steven pressfield -ateş geçitleri:5tl
duygu asena-aynada aşk vardı:5tl
reşat nuri güntekin-anadolu notları1-2:3tl

[/URL][/IMG]
[

albert camus-yabancı:2tl
füsun önal-sinirli vatandaş:3tl
iclal aydın-yaz bitmesin:2tl
birçalgıcının seyahati:2tl
sex and city:2tl
louise de bernieres-corellinin mandolini:5tl

resimlerinide eklicem en kısa zamanda daha çok var elimde eski aşk romanlarım da var 70-75 senesine ait isteyen olursa da değiş tokuş yapabilirim

Son düzenleme:
kızlar hepinizi tebrik ederim a.s.gerçek kültür ve zeki kadınların işidir okumak bence vitrinlerde tabak yada süs yerine birer kültür hazineleri olmalıdır bende çok var ve çok okurum e yazda geldi süper bu topik bu aralar çok yoğunum bende ekliyeceğim dergilerede bayılırım aynı zamanda dekarasyon dikiş örgü kadın dergileride yığılı bende aynı zamanda dergi fanatiğimdir her çeşit dergilerde kitaplarda mevcuttur elimde dini dergiler sızıntılar ailemler- arkadaşım çocuk dergileri semerkantlar evim dergileri örgü nakış hobi dergileri bunlar sadece aklıma gelenler bende olanlar sizde varsa ekleyin kaydirigubbakcemile3
karşılık bilgi alışverişi çok hoş :1hug:

yaa dergide ekleyin eweeeet alkisalkisalkis topiğimiz diğer topikler gibi fazla ilgi görmüyor maalesef :sinifsinif: ama benim gibi yaz geldi kitapsız olur Mu diyenler warmış demek ki! çok sevindim..daha resimlerini ekleyeceğim..kütüphanemi baştan düzücem burdan :lepi: diğer topiklerdeki arkadaslarada aşılayalım bu topiii vereliniortak

ne tür kitaplar istediğimizide yazsak..herkes aynı şeyden zevk almıyodur kesin..mesela ben polisiye-gerilim romanlarına bayılırm..eşim yakın tarıh kıtaplarını okumayı sever..kimi aşk romanları sever herkesde ona göre kitap ekler..

ben dergi serileri istioruum =) kitapta deneme türü sewiorum..ama çokk ayırt etmeden herşey okurum farkitmessss..

hadi resim ekleyinde baslayalım artıkopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…