Kitaplarım…

Teşekkür ederim öneri için.
O tarz bir sayfaya geçen sene part time eleman ilanı vermek istedim. Güzel de bir parası vardı, bir haftalık bir iş. Mesajımı sayfada yayınlamak için onlar da benden güzel bir rakam istedi😄 Bölüm adıyla aratmak mantıklı olabilir, 500lük kitabı 200e bırakırım 😂😂
Ohaa çakallar. Bende ne hayırlı insanlar hayır yapıyorlar ne güzel diyordum.ne safım be.

Üniversite yanlarındaki kırtasiyeciler alıyor genelde. Ben 1. Sınıfta kitaplarımı oradan almıştım 2.el olarak

Ohaa çakallar. Bende ne hayırlı insanlar hayır yapıyorlar ne güzel diyordum.ne safım be.
Şöyle söyleyeyim, ülkenin en çok bilinen yerli elektronik markası için yaklaşık 10 günlük bir eleman istendi. Hani işim olmasa ben giderim o kadar güzel bir rakam. Adamlar beni firma yetkilisi falan sandı herhalde, iş için teklif edilen ücretin yarısını da mesajı sayfada yayınlamak için istediler 😂😂
Herkes yolunu bulmaya bakıyor memlekette🙄

Belli ki pek satılacak bir şey değil. Nadir bulunan tarihi eser niteliğinde kitabım da var ama onu satacak değilim elbet 😄
Ben kitaplığımda yer de açılsın istiyorum ama kiloyla vermektense varsın yer kaplasın daha iyi. Sıfırı 400 lira ama bendeki de sıfırdan farksız, gidip de 10 liraya veremem elbet.
Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama tezgah usulü özellikle eğitim kitaplarının okul kitaplarının satıldığı pasajlar var.
Oralarda en azından ederine verebilirsiniz diye düşünüyorum.

Bizim uni zamanlarimizda, Kadıköy'de akmar pasaji vardi. 2'nci el kitap, alim satimi oluyordu. Halen var mi bilmiyorum ama rıhtıma yakin, sık sik gittigim yer ama buraya hic dikkat etmedim. Bir arastirin isterseniz halen acik olabilir

İyi akşamlar arkdaşlar.
Klasik dertlerden biraz daha farklı bir dertle buraya geldim. Dert değil, öneri almak diyelim öylesi daha doğru olur.
Ülkedeki pek çok vatandaş gibi karamsarım, kırgınım, kendimi dış dünyaya kapatasım var. Son zamanlarda yapmaktan tek keyif aldığım şey okumak. Tabi kitap fiyatları da malumunuz. Ödünç almayı, kiralamayı vs tercih etmiyorum. Kendi kütüphanemi oluşturmak bana büyük zevk veriyor.
Eğitimden de umudumu kesmiş durumdayım. Benim şartlarımda daha fazla eğitimle bir yerlere ulaşamayacağımı da fark ettim. Bu sebeple sadece bana keyif verecek kitaplara yöneleceğim artık.
Daha önce hiç kitap satmadım, nerde satılır nasıl değerlendirilir bilmiyorum. Kitaplığımda yüksek lisans eğitimimden kalma güzel ve pahalı kitaplar var. ( benim için pahalı diyeyim daha doğrusu) Ben artık akademik eğitim vs ile kendimi geliştirmek istemiyorum, geliştikçe hayat daha da çekilmez oluyor çünkü. Hayatımın bu sayfasını kapatıyorum. Bu kitapları nasıl elimden çıkarabilirim? Nerde satılır? Uygulama, web sitesi vs biliyor musunuz?
Yakınımda ikinci el kitap alan bir sahaf var yalnız onlar kilo hesabıyla geri dönüşüm için alıyorlar. Bunlar o şekilde verebileceğim kitaplar değil. Parasıyla kendime yenilerini almak istiyorum.
Birkaç yıl önce olsa maddi değerini asla düşünmezdim bir yerlere bağışlardım ama artık bir yerler falan umrumda değil, sadece kendimi düşünüyorum. Bilenler yazarsa sevinirim, sevgiler 🌷
Sahibinden ve dolap gibi uygulamalardan satabilirsiniz.
İnstada da satarsınız belki sayfa açsanız
Bilemedim.

Evet doğru kargo da çok yüksek.
Bir de roman vs değil ki bilmem taliplisi olur mu :/
Letgo dan satış yapabilirsiniz.

Yakın çevrenizden, elden satış olabilir.

Yada Yüksek lisans yaptığınız Üniversitenin bir sayfası varsa ordan satabilirsiniz. Numaranızı yazıp Üniversitede de satabilirsiniz. Aynı alani tercih edenler alabilir.

Satma kız bağışla, ihtiyacı olan yl öğrencileri yok mudur?
Vardır mutlaka da onları bulmak mesele. Benim yl yaptığım okulda bölüm kapandı dolayısıyla ordaki çevrem de bu anlamda bir işe yaramıyor. Başka üniversitelerle de benim bir bağlantım yok.
Ama belki bölümün açıldığı okulların öğrenci sayfalarına Eylül ayı gibi bakılabilir.

X