eda_ssin_ersz Guru Kayıtlı Üye 12 Haziran 2011 226 0 12 Eylül 2011 Konu Sahibi eda_ssin_ersz #1 elimde kullanılmamış veya az kullanılmış üniversiteye hazırlık kitapları var...ankarada oturanlar almak isterse irtibata geçebiliriz tanesi 4 liradan satıyorum...gönül karşılıksız vermek isterdi ama üniversiteye gitcem benimde ihtiyaçlarım var...
elimde kullanılmamış veya az kullanılmış üniversiteye hazırlık kitapları var...ankarada oturanlar almak isterse irtibata geçebiliriz tanesi 4 liradan satıyorum...gönül karşılıksız vermek isterdi ama üniversiteye gitcem benimde ihtiyaçlarım var...
secccil Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Kasım 2009 725 32 12 Eylül 2011 Konu Sahibi eda_ssin_ersz #2 iyi düşünmüşsün ben ankarada oturmuyorum ama sana faydası olması açısından kitapların isimlerini yazmanı öneririm
iyi düşünmüşsün ben ankarada oturmuyorum ama sana faydası olması açısından kitapların isimlerini yazmanı öneririm
eda_ssin_ersz Guru Kayıtlı Üye 12 Haziran 2011 226 0 12 Eylül 2011 Konu Sahibi eda_ssin_ersz #3 secccil10 .!.: iyi düşünmüşsün ben ankarada oturmuyorum ama sana faydası olması açısından kitapların isimlerini yazmanı öneririm Genişletmek için tıkla... istersen resimleriniçekip koyabilirimm. 180 e yaklaşık kitabım var oyüzden isimleri uzun sürer
secccil10 .!.: iyi düşünmüşsün ben ankarada oturmuyorum ama sana faydası olması açısından kitapların isimlerini yazmanı öneririm Genişletmek için tıkla... istersen resimleriniçekip koyabilirimm. 180 e yaklaşık kitabım var oyüzden isimleri uzun sürer
G glgmz Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Mart 2011 31 0 13 Eylül 2011 Konu Sahibi eda_ssin_ersz #4 resmini çekersen iyi olur bizde bakarız kitaplara.
eda_ssin_ersz Guru Kayıtlı Üye 12 Haziran 2011 226 0 14 Eylül 2011 Konu Sahibi eda_ssin_ersz #5 glgmz .!.: resmini çekersen iyi olur bizde bakarız kitaplara. Genişletmek için tıkla... tam canm çekerim resimleri
glgmz .!.: resmini çekersen iyi olur bizde bakarız kitaplara. Genişletmek için tıkla... tam canm çekerim resimleri