- 6 Ekim 2016
- 660
- 959
- Konu Sahibi derin_elvinnn
Kitaplarımın hepsi orijinal ve çok temiz durumdalar. Toplu alım tercihimdir.
TANE 3 TL
TANE 4 TL
TANE 5 TL
TANE 3 TL
TANE 4 TL
TANE 5 TL
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabiki. Akşam foto çekip yollarım size özelden.Merhaba...
funda mentaloglu-amk asklar
Orhan pamuk-kirmizi sacli kadin
Livaneli-elia ile yolculuk
Jesica knoll-Dunyanin en sansli kizi
Ve trendeki kiz kitaplsrini almak istiyorum. Ama bana oncesinde arka kapaklarini da cekip yollayabilir misiniz? Bu konuda cok basim agridi orjinal diyip korsan yollayan cok oldu da.
Merhaba size özel msj atamıyorum. Burdan atayım resimleriTeşekkür ederim :)
Merhaba. Trendeki kız satıldı maalesef.Trendeki kız satılmazsa almak istiyorum .
Merhaba. Trendeki kız satıldı maalesef.
Mükemmel annelikten vazgeçtim,başlarım şimdi anneliğe,derle topla rahatla kitapları duruyor mu?Kitaplarımın hepsi orijinal ve çok temiz durumdalar. Toplu alım tercihimdir.
TANE 3 TLEki Görüntüle 2145167
TANE 4 TL
Eki Görüntüle 2145168
TANE 5 TL
Eki Görüntüle 2145169
Merhaba burdaki kitaplarımın hepsi, satıldı. Ancak başka kitaplar var elimde. Okudukça satışa çıkarıyorum. Akşam onları yükleyeyim bir bakın isterseniz.Selam canım komple bir fiyat verebilirmisin indirimin varsa
Tamam yükleyin siz müsait olduğunuzda bakiyim ben canımMerhaba burdaki kitaplarımın hepsi, satıldı. Ancak başka kitaplar var elimde. Okudukça satışa çıkarıyorum. Akşam onları yükleyeyim bir bakın isterseniz.
Merhaba ekledim kitapları bakabilirsinizTamam yükleyin siz müsait olduğunuzda bakiyim ben canım
Tamam canım inceliyip yazıyım sanaMerhaba ekledim kitapları bakabilirsiniz
Bunları 55 yaparım toplu alıma. Başka var mı bakayım varsa eklerim.Güzel gözükenler var canım inceledim kitapları, başka varsa elinde onları da ekle tek kargo yaparız bide bunlara ne kadar demiştin
Canım kusura bakma anca yazabildim taşınmadan dolayı adres değişikliği olduğundan kargolamada sorun olur diye toplu olarak 55 tl demişsin 50 yap aliyim hepsiniBunları 55 yaparım toplu alıma. Başka var mı bakayım varsa eklerim.