Yazılmıştır belki de n.d.r ktp i kullandım birkaç kez.Aynı alışveriş sitesi mantığında, satıcıların yorum ve puanları var. fiyatları da uygun.belli tutar üzerine kargo bedava olabiliyorMerhabalar ücretsiz izinde bir öğretmenim. Kitapkurdu bir kızım var ve benim bütçem artık onun kitap paralarını karşılaşmamaya yetmiyor. Kapıda ve kitaplara her gün zam geliyor malesef Bugün online kitapevlerine bakarken sahan gibi 2. El kitap satışı olan siteler gördüm. Benim cahilliğim herhalde ilk kez karşılaşıyorum. Ama güvenilir mi bilemedim aranızda bu tarz sitelerden alışveriş yapan var mı? Güvenilir midir
Nadir kitap var defalarca alışveriş yaptım 2-3 liraya bile kitap varMerhabalar ücretsiz izinde bir öğretmenim. Kitapkurdu bir kızım var ve benim bütçem artık onun kitap paralarını karşılaşmamaya yetmiyor. Kapıda ve kitaplara her gün zam geliyor malesef Bugün online kitapevlerine bakarken sahan gibi 2. El kitap satışı olan siteler gördüm. Benim cahilliğim herhalde ilk kez karşılaşıyorum. Ama güvenilir mi bilemedim aranızda bu tarz sitelerden alışveriş yapan var mı? Güvenilir midir
Yaaaa maşallah kuzuya ne güzel benim oğlum da bir kitap kurdu olur inşallah çok seviyor kitaplarıMerhabalar ücretsiz izinde bir öğretmenim. Kitapkurdu bir kızım var ve benim bütçem artık onun kitap paralarını karşılaşmamaya yetmiyor. Kapıda ve kitaplara her gün zam geliyor malesef Bugün online kitapevlerine bakarken sahan gibi 2. El kitap satışı olan siteler gördüm. Benim cahilliğim herhalde ilk kez karşılaşıyorum. Ama güvenilir mi bilemedim aranızda bu tarz sitelerden alışveriş yapan var mı? Güvenilir midir
Ben kullanmıyorum mesela çünkü o kitap kütüphanemde duracakNeden kütüphane kullanmıyorsunuz? Hem bedava hem derya deniz...
İzmirde nereleri tavsiye edersiniz?Yok maalesef izmirdeyim ben.
Bende de hafiften var o takıntı ama sadece sevdiğim kitapları kütüphaneme koyacağım şeklinde frenledim kendimi. Aksi halde iki kitap kurdunun evinde kitap koyacak yer kalmıyor, tecrübeyle sabitBen kullanmıyorum mesela çünkü o kitap kütüphanemde duracakveremem öyle geri...
Milli kütüphane çok güzel. Bana biraz uzak kalsa da tercihim o oluyor genelde. Karşıyaka halk kütüphanesini de kullanıyorum.İzmirde nereleri tavsiye edersiniz?
Ne cahilliği canım ihtiyacın olmamış hiç bilmemen normal güvenebilirsin iyi bir siteNadirkitap ti benim gördüğüm site de. İlk kez bugün gördüm. Benim cahilliğim. Güvenilir olmasına sevindim.
Malesef evet Turkiyedeki kitap fiyatları uçuk. İndirimli kitaplari takip edin. Guvenilir siteler var ve orda alanların yorumları. Ayrica 2. El sahaflar var ve oralara gidip bakıp önceki kullananların notlarını buluyordum bu harika birsey. Ayrica Kindle lar var ama asla bir kitabın yerini tutmuyor malesef.Merhabalar ücretsiz izinde bir öğretmenim. Kitapkurdu bir kızım var ve benim bütçem artık onun kitap paralarını karşılaşmamaya yetmiyor. Kağıda ve kitaplara her gün zam geliyor malesef Bugün online kitapevlerine bakarken sahan gibi 2. El kitap satışı olan siteler gördüm. Benim cahilliğim herhalde ilk kez karşılaşıyorum. Ama güvenilir mi bilemedim aranızda bu tarz sitelerden alışveriş yapan var mı? Güvenilir midir
Aynı durumdayız. Depoda bizimde. Su bastı depoyu ıslandı çoğu küflenmiş falan. Zor iş kitap sevmekBende de hafiften var o takıntı ama sadece sevdiğim kitapları kütüphaneme koyacağım şeklinde frenledim kendimi. Aksi halde iki kitap kurdunun evinde kitap koyacak yer kalmıyor, tecrübeyle sabittavana kadar üç kitaplık dolu kilerde de koliler var
Bkm sitesinden bakarsaniz orasi cok uygun kitaplar var ben genelde ordan alirim avm‘de 250tl verecegime gider bkm‘de 105tl veririm 2 hafta beklerim o derece :)Merhabalar ücretsiz izinde bir öğretmenim. Kitapkurdu bir kızım var ve benim bütçem artık onun kitap paralarını karşılaşmamaya yetmiyor. Kağıda ve kitaplara her gün zam geliyor malesef Bugün online kitapevlerine bakarken sahan gibi 2. El kitap satışı olan siteler gördüm. Benim cahilliğim herhalde ilk kez karşılaşıyorum. Ama güvenilir mi bilemedim aranızda bu tarz sitelerden alışveriş yapan var mı? Güvenilir midir
Merhabalar ücretsiz izinde bir öğretmenim. Kitapkurdu bir kızım var ve benim bütçem artık onun kitap paralarını karşılaşmamaya yetmiyor. Kağıda ve kitaplara her gün zam geliyor malesef Bugün online kitapevlerine bakarken sahan gibi 2. El kitap satışı olan siteler gördüm. Benim cahilliğim herhalde ilk kez karşılaşıyorum. Ama güvenilir mi bilemedim aranızda bu tarz sitelerden alışveriş yapan var mı? Güvenilir midir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?