• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitapkurdu kızım

Konu sahibi istanbulda yaşıyor... Ki sizinki de çok inandırıcı değil, uşak kütüphanesinde bile şu yaşımda okumadığım binlerce kitap vardı bir kitap kurdu olarak. Ve gördüğüm en küçük kütüphane oydu.
Yaş grubuyla alakalı söz konusu küçük yaşlar baya kısıtlı burasıda uşaktan hallice

Kitap alıp çıkacaksınız sadece, okumak için kalmayacaksınız ki. Siz bekleme salonunda beklersiniz kızınız gidip kitaplarını seçer alır gelir.
Ben niyeyse kalacakmış gibi düşündüm,haklısınız.Bi kitabevine bu şekilde kullanıyoruz resmen oğlan arabasındauyuyunca gidiyoruz ben kitapevinin çay kahve içme bölümündeyken kızım kitap okuyor. Günde 1-2 saat geçiriyor bu şekilde.

Konu sahibi istanbulda yaşıyor... Ki sizinki de çok inandırıcı değil, uşak kütüphanesinde bile şu yaşımda okumadığım binlerce kitap vardı bir kitap kurdu olarak. Ve gördüğüm en küçük kütüphane oydu.
İstanbul detayını görmedim kusura bakmayın orada imkanlar çok daha fazla

Ben niyeyse kalacakmış gibi düşündüm,haklısınız.Bi kitabevine bu şekilde kullanıyoruz resmen oğlan arabasındauyuyunca gidiyoruz ben kitapevinin çay kahve içme bölümündeyken kızım kitap okuyor. Günde 1-2 saat geçiriyor bu şekilde.
E tamam aynı şeyi kütüphanede de yapabilirsiniz. Hatta bazılarının çok güzel bahçesi falan da oluyor.

1 yaşında bir kuzum daha var. İkisiyle gitmem çok zor. Herhalde kovuluruz 🤭
Küçük bir ilcedeyim çocuk kütüphanesi ayrı. Genelde çocuklar oldugu için ses olaylarında herhangi bir sorun olmuyor. Çünkü gelenler hep çocuk. Çocuklar için küçük masalar ,kutu oyunları ,kuklalar dahi var. Bence siz bir uğrayın, belki sizin bulunduğunuz yerde de öyledir.

ben çok çocuklu bir ailenin büyük çocuğuyum ve çok kitap okurdum

9 yaşında ben kendim gidiyordum kütaphaneye, annem hayatında hiç gitmemiştir evde kaç çocuk daha olduğu için...
tamam siz tek yollamayın da ilk bi gidip kart filan çıkartırsınız
sonra siz bebekle oyalanırken o girip alıp kitapları çıkabilir, gelir evde okur kitabını

30 sene önce karadenizin bir ilçesinde kütüphanede binlerce kitap vardı. şimdi güncel kitap almıyor bile olsalar klasikler yine vardır. güncelleri kendiniz alırsınız.

Ben hep kütüphaneden alırdım bebeğim var onunla da gidiyorum alacağım kitap belli hemen hedefe gidiyorum alıp çıkıyorum çok pahalı napayım daha yeni malum bir yabancı site Hasan Ali Yücel klasiklerinde indirim yaptı 16 kitap aldım baya yeter kütüphane ile dönüşümlü okurum çakma hiç almıyorum

Merhabalar ücretsiz izinde bir öğretmenim. Kitapkurdu bir kızım var ve benim bütçem artık onun kitap paralarını karşılaşmamaya yetmiyor. Kapıda ve kitaplara her gün zam geliyor malesef Bugün online kitapevlerine bakarken sahan gibi 2. El kitap satışı olan siteler gördüm. Benim cahilliğim herhalde ilk kez karşılaşıyorum. Ama güvenilir mi bilemedim aranızda bu tarz sitelerden alışveriş yapan var mı? Güvenilir midir
Nadirkitaptan yapmıştım hatta altta kitabevi adı yazıyor onu google a yazıp yayınevini aramıştım baya ilgilenmişlerdi kargomda hızlı geldi ayrıca bir çok kitabın ilk baskısı imzalı kitaplar bulabilirsiniz

Nadirkitaptan yapmıştım hatta altta kitabevi adı yazıyor onu google a yazıp yayınevini aramıştım baya ilgilenmişlerdi kargomda hızlı geldi ayrıca bir çok kitabın ilk baskısı imzalı kitaplar bulabilirsiniz
Nadirkitap ti benim gördüğüm site de. İlk kez bugün gördüm. Benim cahilliğim. Güvenilir olmasına sevindim.

Nadirkitap ti benim gördüğüm site de. İlk kez bugün gördüm. Benim cahilliğim. Güvenilir olmasına sevindim.
Baya farklı satıcı var aynı kitabı çok farklı fiyata satan onu araştır bide toplu alımda aynı satıcıdan kitap almak çok daha avantajlı bir ara baktım almadım

Back