• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitapkurdu kızım

Nadir kitap şahanedir. Ayrıca iş bankasının yayınları da ucuzdur hele de gidip kendi satış yerinden alırsanız ekstra indirimi olur. Yaşadığınız şehirde milli eğitim bakanlığının kitap satış noktası varsa mutlaka gidin. Bütün klasikler üç lira beş lira gibi fiyatlarladır. Ben hangi şehre gitsem milli eğiiim bakanlığı kitap satış noktasına bi bakarım başka yerlerde biten kitapları için. Bunun dışında sahafa gitme alışkanlığı edinin kızınız da eğlenir bilmediği Kitaplar önüne çıkar ,içine yazılmış notlar hatta sayfalar arasında kalan kurutulmuş bi çiçek gibi detaylar da kendi hikayesini oluşturur

Merhabalar ücretsiz izinde bir öğretmenim. Kitapkurdu bir kızım var ve benim bütçem artık onun kitap paralarını karşılaşmamaya yetmiyor. Kapıda ve kitaplara her gün zam geliyor malesef Bugün online kitapevlerine bakarken sahan gibi 2. El kitap satışı olan siteler gördüm. Benim cahilliğim herhalde ilk kez karşılaşıyorum. Ama güvenilir mi bilemedim aranızda bu tarz sitelerden alışveriş yapan var mı? Güvenilir midir
Yazılmıştır belki de n.d.r ktp i kullandım birkaç kez.Aynı alışveriş sitesi mantığında, satıcıların yorum ve puanları var. fiyatları da uygun.belli tutar üzerine kargo bedava olabiliyor

İkinci el hiç almadım ama İş bankası ve Yapı kredi yayınlarının satış noktalarına bakabilirsiniz. Her daim bir kampanyaları oluyor ve çok kaliteli kitaplar çıkarıyorlar. Benim yaşadığım şehirde yok ama Ankaraya gittiğimde mutlaka uğrayıp vurgun yapıp çıkıyorum 😄

Merhabalar ücretsiz izinde bir öğretmenim. Kitapkurdu bir kızım var ve benim bütçem artık onun kitap paralarını karşılaşmamaya yetmiyor. Kapıda ve kitaplara her gün zam geliyor malesef Bugün online kitapevlerine bakarken sahan gibi 2. El kitap satışı olan siteler gördüm. Benim cahilliğim herhalde ilk kez karşılaşıyorum. Ama güvenilir mi bilemedim aranızda bu tarz sitelerden alışveriş yapan var mı? Güvenilir midir
Nadir kitap var defalarca alışveriş yaptım 2-3 liraya bile kitap var

Yaaaa maşallah kuzuya ne güzel benim oğlum da bir kitap kurdu olur inşallah çok seviyor kitapları 🤩🤲

İnternette çok güvenilir kitap siteleri var ben tavsiye ederim. Ki ben 2.eli destekliyorum. Her anlamda.

Ben kullanmıyorum mesela çünkü o kitap kütüphanemde duracak 🤣 veremem öyle geri...
Bende de hafiften var o takıntı ama sadece sevdiğim kitapları kütüphaneme koyacağım şeklinde frenledim kendimi. Aksi halde iki kitap kurdunun evinde kitap koyacak yer kalmıyor, tecrübeyle sabit 😂 tavana kadar üç kitaplık dolu kilerde de koliler var 🙄

Sebebini yazdınız mı görmedim niye kütüphane kullanmiyorsunuz. Her okuyacağı kitabı alanları hiç anlamadım. Gereksiz, hatta israf bence.
Kütüphane seçeneği dışında çocuk madem okumayı seviyor paraya kıyıp kindle ya da muadili bir şey alın bence. Büyük rahatlık.

Bizim buradaki çocuk kütüphanesi küçük, içeride pek kimse olmuyor hatta hep tek oluyoruz sanki gittiğimizde.
Gürültü problem olmuyor yani.
15 gün için 4 kitap, kardeşe de üyelik açarsak 8 kitap alabiliriz.
Uzak da olsa 2 haftada bir göze alabilirsiniz belki, en azından gidip ortamı görün.

Merhabalar ücretsiz izinde bir öğretmenim. Kitapkurdu bir kızım var ve benim bütçem artık onun kitap paralarını karşılaşmamaya yetmiyor. Kağıda ve kitaplara her gün zam geliyor malesef Bugün online kitapevlerine bakarken sahan gibi 2. El kitap satışı olan siteler gördüm. Benim cahilliğim herhalde ilk kez karşılaşıyorum. Ama güvenilir mi bilemedim aranızda bu tarz sitelerden alışveriş yapan var mı? Güvenilir midir
Malesef evet Turkiyedeki kitap fiyatları uçuk. İndirimli kitaplari takip edin. Guvenilir siteler var ve orda alanların yorumları. Ayrica 2. El sahaflar var ve oralara gidip bakıp önceki kullananların notlarını buluyordum bu harika birsey. Ayrica Kindle lar var ama asla bir kitabın yerini tutmuyor malesef.

Bende de hafiften var o takıntı ama sadece sevdiğim kitapları kütüphaneme koyacağım şeklinde frenledim kendimi. Aksi halde iki kitap kurdunun evinde kitap koyacak yer kalmıyor, tecrübeyle sabit 😂 tavana kadar üç kitaplık dolu kilerde de koliler var 🙄
Aynı durumdayız. Depoda bizimde. Su bastı depoyu ıslandı çoğu küflenmiş falan. Zor iş kitap sevmek 🤣

Merhabalar ücretsiz izinde bir öğretmenim. Kitapkurdu bir kızım var ve benim bütçem artık onun kitap paralarını karşılaşmamaya yetmiyor. Kağıda ve kitaplara her gün zam geliyor malesef Bugün online kitapevlerine bakarken sahan gibi 2. El kitap satışı olan siteler gördüm. Benim cahilliğim herhalde ilk kez karşılaşıyorum. Ama güvenilir mi bilemedim aranızda bu tarz sitelerden alışveriş yapan var mı? Güvenilir midir
Bkm sitesinden bakarsaniz orasi cok uygun kitaplar var ben genelde ordan alirim avm‘de 250tl verecegime gider bkm‘de 105tl veririm 2 hafta beklerim o derece :)

Dolap, gardrops gibi uygulamalarda çok uygun fiyata ikinci el kitaplar var. Güvenilir uygulamalar ve detaylı fotoğraflar falan isteyebilirsiniz. Siz de bu uygulamalarda satış yaparak dönüşüm sağlayabilirsiniz. Ayrıca instagramda güvenilir "nadirkitap" gibi sahaflar var. Biraz araştırabilirsiniz

Back