Neden kütüphane kullanmıyorsunuz? Hem bedava hem derya deniz...Merhabalar ücretsiz izinde bir öğretmenim. Kitapkurdu bir kızım var ve benim bütçem artık onun kitap paralarını karşılaşmamaya yetmiyor. Kapıda ve kitaplara her gün zam geliyor malesef Bugün online kitapevlerine bakarken sahan gibi 2. El kitap satışı olan siteler gördüm. Benim cahilliğim herhalde ilk kez karşılaşıyorum. Ama güvenilir mi bilemedim aranızda bu tarz sitelerden alışveriş yapan var mı? Güvenilir midir
Ben bulamadığım bir kitap nadir kitaptan almıştım. Memnun kalmıştım. Ordan da bakabilirsiniz 2. El.Merhabalar ücretsiz izinde bir öğretmenim. Kitapkurdu bir kızım var ve benim bütçem artık onun kitap paralarını karşılaşmamaya yetmiyor. Kapıda ve kitaplara her gün zam geliyor malesef Bugün online kitapevlerine bakarken sahan gibi 2. El kitap satışı olan siteler gördüm. Benim cahilliğim herhalde ilk kez karşılaşıyorum. Ama güvenilir mi bilemedim aranızda bu tarz sitelerden alışveriş yapan var mı? Güvenilir midir
Yetersizler şehre göre değişir belki ama benim şehrimdeki kütüphanede kızımın okumadığı tek bir kitap yokNeden kütüphane kullanmıyorsunuz? Hem bedava hem derya deniz...
Yetersizler şehre göre değişir belki ama benim şehrimdeki kütüphanede kızımın okumadığı tek bir kitapNeden kütüphane kullanmıyorsunuz? Hem bedava hem derya deniz...
Kütüphaneyi kullanmalısınızMerhabalar ücretsiz izinde bir öğretmenim. Kitapkurdu bir kızım var ve benim bütçem artık onun kitap paralarını karşılaşmamaya yetmiyor. Kapıda ve kitaplara her gün zam geliyor malesef Bugün online kitapevlerine bakarken sahan gibi 2. El kitap satışı olan siteler gördüm. Benim cahilliğim herhalde ilk kez karşılaşıyorum. Ama güvenilir mi bilemedim aranızda bu tarz sitelerden alışveriş yapan var mı? Güvenilir midir
Konu sahibi istanbulda yaşıyor... Ki sizinki de çok inandırıcı değil, uşak kütüphanesinde bile şu yaşımda okumadığım binlerce kitap vardı bir kitap kurdu olarak. Ve gördüğüm en küçük kütüphane oydu.Yetersizler şehre göre değişir belki ama benim şehrimdeki kütüphanede kızımın okumadığı tek bir kitap yok
1 yaşında bir kuzum daha var. İkisiyle gitmem çok zor. Herhalde kovuluruzNeden kütüphane kullanmıyorsunuz? Hem bedava hem derya deniz...
9Bu arada kaç yaşında
Neden kovulasınız ki? Alıp döneceksiniz sonuçta, eğer dediğiniz kadar hızlı okuyorsa zaten iade süresi hayli hayli yeter1 yaşında bir kuzum daha var. İkisiyle gitmem çok zor. Herhalde kovuluruz
Kitap alıp çıkacaksınız sadece, okumak için kalmayacaksınız ki. Siz bekleme salonunda beklersiniz kızınız gidip kitaplarını seçer alır gelir.1 yaşında bir kuzum daha var. İkisiyle gitmem çok zor. Herhalde kovuluruz
Yakınlarda kütüphane hem yok hem de küçük bir bebeğim daha var. İkisiyle gitmek çok zor olur. Remzi kitabevine kütüphane gibi kullanıyoruz şu ara yakında kovulmaktan korkuyorumMaşallah ne güzel.
Kütüphane tavsiye ediyorum.
Çocukluğumdan beri en favori mekanım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?