• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitapkurdu kızım

inekobasi

Guru
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2011
3.644
11.667
408
İstanbul
Merhabalar ücretsiz izinde bir öğretmenim. Kitapkurdu bir kızım var ve benim bütçem artık onun kitap paralarını karşılaşmamaya yetmiyor. Kağıda ve kitaplara her gün zam geliyor malesef Bugün online kitapevlerine bakarken sahan gibi 2. El kitap satışı olan siteler gördüm. Benim cahilliğim herhalde ilk kez karşılaşıyorum. Ama güvenilir mi bilemedim aranızda bu tarz sitelerden alışveriş yapan var mı? Güvenilir midir

Son düzenleme:
Merhabalar ücretsiz izinde bir öğretmenim. Kitapkurdu bir kızım var ve benim bütçem artık onun kitap paralarını karşılaşmamaya yetmiyor. Kapıda ve kitaplara her gün zam geliyor malesef Bugün online kitapevlerine bakarken sahan gibi 2. El kitap satışı olan siteler gördüm. Benim cahilliğim herhalde ilk kez karşılaşıyorum. Ama güvenilir mi bilemedim aranızda bu tarz sitelerden alışveriş yapan var mı? Güvenilir midir
Neden kütüphane kullanmıyorsunuz? Hem bedava hem derya deniz...

Bende aynı durumdayım. Aşırı şekilde kitap okuyor seviyor kızım almaya yetiştiremiyoruz. Kütüphaneler çok yetersiz. İkinci el sahalar var netten daha çok görerek alabilirsiniz. Çevrenizde kitap takası yapacak arkadaşlar bulması lazım. Nette güvenli siteler var ama bir Okdar dolandırıcılarda var. Dikkat etmek lazım.

Merhabalar ücretsiz izinde bir öğretmenim. Kitapkurdu bir kızım var ve benim bütçem artık onun kitap paralarını karşılaşmamaya yetmiyor. Kapıda ve kitaplara her gün zam geliyor malesef Bugün online kitapevlerine bakarken sahan gibi 2. El kitap satışı olan siteler gördüm. Benim cahilliğim herhalde ilk kez karşılaşıyorum. Ama güvenilir mi bilemedim aranızda bu tarz sitelerden alışveriş yapan var mı? Güvenilir midir
Ben bulamadığım bir kitap nadir kitaptan almıştım. Memnun kalmıştım. Ordan da bakabilirsiniz 2. El.

Kütüphaneyi kullanmalısınız

Yetersizler şehre göre değişir belki ama benim şehrimdeki kütüphanede kızımın okumadığı tek bir kitap yok
Konu sahibi istanbulda yaşıyor... Ki sizinki de çok inandırıcı değil, uşak kütüphanesinde bile şu yaşımda okumadığım binlerce kitap vardı bir kitap kurdu olarak. Ve gördüğüm en küçük kütüphane oydu.

Maşallah ne güzel.
Kütüphane tavsiye ediyorum.
Çocukluğumdan beri en favori mekanım.
Yakınlarda kütüphane hem yok hem de küçük bir bebeğim daha var. İkisiyle gitmek çok zor olur. Remzi kitabevine kütüphane gibi kullanıyoruz şu ara yakında kovulmaktan korkuyorum🤭 bu arada bilmeyenler varsa Üsküdar’da çok güzel bir çocuk kütüphanesi varmış

Kitapdostum uygulamasından takas yapabilirsiniz. PTT ile 5 liraydı kitap göndermek,o zamanlar kendi kutuphanesi de vardı sitenin. Ben evdeki beğenmedigim kitaplarımın yarısından kurtuldum o siteyle. Şimdi bir sürü okumadığım kitabım var:)
Onun dışında İstanbul'daysaniz tonlarca kütüphane var. Mesela Üsküdar sahil Nev mekan çok güzel. Para falan da yok, kimlikle üye oluyorsun. Aradığın çogu kitap da var. Ben ona gittim sadece ama İstanbul tam bir kütüphane şehri . Gerçekten coook fazla sayıda keyifli kütüphane var. Sizin sehriniz ne bilmiyorum ama bence bir arastirin. Hem kütüphane kültürü oluşturursunuz, bir ömür işine yarar kızınızın.

Back