Kitapçı Dükkanınız Olsaydı Ona Ne İsim Vermek İsterdiniz?

tanamera

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2013
522
466
Evet Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi Kitapçı Dükkanınız olsaydı adını ne koymak isterdiniz ve niçin?

Benim hayalim bi kitapçı ve butik pastahane acmak:)

İki tarafi kitaplarla çevrili geniş ferah bi dükkan kitaplar kesinlikle internet fiyatininda altında diğer köşede upuzun bir tezgah ve çeşit çeşit mini pastalar , kurabiyeler çok aşırı çeşitli diil potada simit vs yok sadece tatlı minik atisirmaliklar ve kahve:) diğer duvar tamamen cam ve kapı orda ortada ahşap masalar üstünde minik saksida çiçekler not kağıtları ve kalemlikler....
Ben kurabiyede yap cam ama agirlik kitapta olcak:)
Amaç para kazanmak diil sevdiğim şeyi yapmak:)

Ve adi da hazır'' Mutluluk Satan Kadın''

Ay hayali mi anlattım ama nedeni su diyelim biri benim yuvama gelmek istedi hadi mutluluk satan kadına gidelim diycekler:) yani Benim çok hoşuma gidiyo:)

hayaline ba-yıl-dım.. Ortak olalım mı

Hyaline bayıldım benimde tek hayalim pastahane açmak , beyaz masalar country tarzı olacak biraz çiçekler saksılarda pembe turkuaz lila her ay bir renkler değişecek ilk bahar , son bahar , kış , yaz mevsimlerine göre aksesuarlar panolar ççeklerle dzenlemek isterdim , yılbaşı dönemi kesinlikle kırmızı olurdu , nasıl gözümde canlandı şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…