Ben kitaplarımı hep oradan TEM'in ederim gayet normal bir süreç merak etmeyinkızlar günaydın,
İlk defa kitP yurdun dan alışveriş yaptım.
2 farklı yayın evinden aldığım kitaplar, biri TEM'in edildi yazıyor. Diğer yayın evinde hala bekliyor yazıyor. 04/12/2016 verdim bu arada siparişleri.
Dağa önce alış veriş yapan varsa aranız da ne yapmalıyım. Kredi kartı ile ödeme yaptım!!! Bu süreç normal mi??? Tedarik süreci 4 gün diyor!!!
Normal ben de oradan kitap almıştım temin edip gönderiyorlar şuan ellerinde olmamış olabilir.kızlar günaydın,
2 farklı yayın evinden aldığım kitaplar, biri TEM'in edildi yazıyor. Diğer yayın evinde hala bekliyor yazıyor. 04/12/2016 verdim bu arada siparişleri.
Dağa önce alış veriş yapan varsa aranız da ne yapmalıyım. Kredi kartı ile ödeme yaptım!!! Bu süreç normal mi??? Tedarik süreci 4 gün diyor!!!
Temin suresine hafta sonunu katmiyorlar is gunu icerisinde temin suresi maalesef son 2 alisverisimde benide beklettiler elimizde yok diye onceki Alisverislerimde cok daha titizlerdi yoksada hemen getirtiyorlardi biraz hizmet kalitesi dusmus ancak gondermeme gibi bir durum soz konusu olmadi bekleyin kitabi bulamazlarsa arayip olani gonderelim digerinin ucretini iade edelim derlerkızlar günaydın,
Bu yorum içine su serpti teşekkürlerYillardir ordan alisveris yaparim hic sorun yasamadim.. Hatta bir kere aldigim siparisten eksik kitap geldi hemen mail attim özür dileyip ertesi gün ekspres kargo ile gonderdiler..
İlk kez alıyorum Temin süresi 4 gündü hafta sonunu saymazsam bugun 6. GünTemin suresine hafta sonunu katmiyorlar is gunu icerisinde temin suresi maalesef son 2 alisverisimde benide beklettiler elimizde yok diye onceki Alisverislerimde cok daha titizlerdi yoksada hemen getirtiyorlardi biraz hizmet kalitesi dusmus ancak gondermeme gibi bir durum soz konusu olmadi bekleyin kitabi bulamazlarsa arayip olani gonderelim digerinin ucretini iade edelim derler