• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Tavsiyeleri

Melissaoyku

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2011
28
0
36
Bursa
Kitap almak istiyorum. Kitap okumayı da çoooooooooooooooooook seviyorum. Ama bir türlü karar veremiyorum. Bana kitap önerebilir misiniz. Mümkünse kitabının isminin yanısıra yazarı ve kısaca konusunu yazarsanız çok sevinirim...:52::46::66:

ben şu an tanrılar okulu'nu okuyorum (stefano e. d'anna) ve hayatımda gördüğüm en güzel kitap diyebilirim! ilgi alanına ve ihtiyacına göre algı biçimi değişir tabi ama, yine de insanın kendisini ve geçmişini sorgulayarak yeni bir bakış açısı kazandıran, tüm takıntılarını, yargılarını, hislerini değiştirme yolunu gösteren, bir içsel yolculuk kitabı. felsefeden hoşlanmıyorsan bile zevkle okuyabileceğini düşünüyorum, eğer ki okumadıysan :)
bundan önce de iskender pala'dan katre-i matem okudum. o da osmanlı dönemi istanbul hayatı içinde bir lale macerasını anlatıyor. oldukça akıcı, heyecan verici ve öğretici. istanbulun romantik ve klasik havasına götürüyor okurken..

Back