kitap tavsiye

hayat777

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2017
474
76
Arkadaslar kitap okuma alışkanlığım fazla yoktur, bu yönümü pek sevmiyorum artık okumaya başlamak istiyorum. kitap okurken çabuk sıkılıyorum genelde duygusal kitaplar tercihimdir.
ağır gelmicek ve kesinlikle sürükleyiciliği olan bir kitap önerir misiniz ?

Ayrıca bu önereceğiniz kitap bana okumayı sevdirebilmeli.

Acımak - Reşat Nuri Güntekin

Hem duygusal , hem sürükleyici , hem de kısa olduğu için seni sıkmayacak bir kitap. Üstelik okunmasa olmazlardan

H hayat777 Khalid Huseyin Uçurtma Avcısı ve Bin Muhteşem Güneş kitaplarını öneririm. Hem sürükleyici hem de uzun değil.

Çalı kuşu nu henüz okumadiysan mutlaka okumalisin

Huzursuzluk_ Zülfü Livaneli
Erken Kaybedenler- Emrah Serbes
Dedemin Bakkalı- ŞerminÇarkacı

Filmini izlemediysen Senden Önce Ben- Jojo Moyes

Arkadaslar kitap okuma alışkanlığım fazla yoktur, bu yönümü pek sevmiyorum artık okumaya başlamak istiyorum. kitap okurken çabuk sıkılıyorum genelde duygusal kitaplar tercihimdir.
ağır gelmicek ve kesinlikle sürükleyiciliği olan bir kitap önerir misiniz ?

Ayrıca bu önereceğiniz kitap bana okumayı sevdirebilmeli.

Jane austen in aşk ve gururu sıkıcı gelmez duygusallık arıyorsan ingiliz edebiyatı ile başlayabilirsin... okuduktan sonra sinema filmini izleyerekte destekleyebilirsin. Daha hafif dil arıyosan popüler kültürden sarah jio kitapları okumaya heveslendirebilir. Bana çok yeşilçam havasında geliyor ama ilk okuyan çok kişi beğenir kitaplarını

tanrı daima tebdili kıyafet gezer benim için görüp görülebilicek en iyi kısısel gelişim romanı bir ınsan anca bu kadar alttan alta mesajlar verebilir eger tamamen odaklanırsan emin ol bakıs acındakı değişimlere sen bile inanamıycaksın

X