♥ Kitap Severlerin Geleneksel Kitap Günü Hediyeleri♥

Eveeet, dün son kargolarım ulaştı. Onları da hemen paylaşıyorum ve günü sevgili @__Dalida__ cığıma bırakıyorum.

İlk kargom tatlı Skosnob 'tandı. İçinden çıkanlar beni çok ama çok mutlu etti. Sayesinde Zweig kitaplarım tamamlanıyor, az kaldı. Bu günümde o kadar çok alındı ki, çok mutluyum. Agatha serisi yapmak istiyordum, onun için de güzel bir adım oldu. Sunay Akın favori yazarlarımdandır zaten, keyifli bir okuma yaşatacaksın bana kuzum. Çok teşekkür ederim. Notlarına hele bayıldım. Çok tatlısın. Yüzümü gülümsettin, sen beni üzmekten çok aşırı mutlu ettin, bunu her daim bil canım, çünkü ben hiç ama hiç unutmayacağım. Tekrardan çok teşekkür ederim.

Günümün son kargosu da canımcığım DonukPudra 'dan. Hep sona kaldığı için söylendi durdu ama hediyeleri görünce ben sanki ilk kargommuş gibi nasıl mutlu oldum anlatamam. 2 kitabı da çok merak ediyordum, sayende klasik okuma düzenim devam edecek, hey aya senin kitaplarını da sığdırmış olacağım. Çok keyifli olacak.
Bunlar dışında ekstra aldığın o Yeşil günlük var ya hani beni benden aldı resmen. Adı zaten beni kalbimden vurdu. Yeşilin her türlüsüne hastayım, sayende uzak kaldığım ağaç çeşitlerine aşina olacağım. Hep merak ederdim, başlamam için çok güzel fırsat oldu. Hem sana hem de prensime çok ama çok teşekkür ederim.

Eveeet kapanış konuşmamı yapayım, hiç istemesem de vakti geldi artık. Kitap kulemi görmeye hazır mısınız gençler ?
Göstermeden önce birkaç şey söylemek istiyorum. Kızlar geçen günümde de mutlu olmuştum ama bu sefer daha da mutlu oldum, sanırım artık sizinle sadece kitap değil sevgi de paylaştığım için böyle hissediyorum. Bu günde sizi daha yakından tanıma fırsatı buldum ve sizi taaa yanı başımda hissediyorum. Her anımız böyle sevgi dolu olsun, teletabiler gibi sımsıkı sarılalım. Her şey için çok ama çok teşekkür ediyorum, sizleri çok seviyorum.

_bloom_ çok çok özür dilerim halbuki fotoğraf çekmiştim ama ekleme yaparken atlamışım yazmayı.

Ne güzel Cengiz Aytmatov eksiğimi giderecek iki güzel kitap ve Harry Potter serisinin tek eksik kitabını almış bana. Beni çok çok mutlu etti Bundan sonra her ay bi Cengiz Aytmatov okuyacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…