Giz geri çekme butonu var mı çekelim kargoyu geri. Birbirimize yollayalım.
aaa ama olmaz ben Donukpudrayı pek sevmediğimden pintilik yaptım uyduruk ayraç aldım sana yollayamam onu. Neyse yine gitsin bari kargo.
Yaaa deme deme deme
Çok üzüldüm işte olamamana, demek ki kitaplarımıza ulaşman biraz zaman alacak. Göndermesem daha mı iyiydi ki ?
Giz geri çekme butonu var mı çekelim kargoyu geri. Birbirimize yollayalım.
aaa ama olmaz ben Donukpudrayı pek sevmediğimden pintilik yaptım uyduruk ayraç aldım sana yollayamam onu. Neyse yine gitsin bari kargo.
Ay aslında yapabilirdik ama benim aldığım kitap da adet yerini bulsun diye seçtiğim br şeydi. O yüzden sana yollayamam sevdicek. Sürekli istediği kitabı aldığımı düşünmesi de üzücü aslında, hayal kırıklığına uğrayacak haberi yok.
Saygı duyduğumuzdan uyduruktan seçtik işte. O da prensimizin hatrına..Sevmiyodunuz saygi duyaydiniz
Hunharca accam paketlerinizj
Benim onlar
Sevmiyodunuz saygi duyaydiniz
Hunharca accam paketlerinizj
Benim onlar
Belki akşam eve de gidemez kitaba dalıp. Ya da koşa koşa mı gider acebaaaaBence yetişemez sevdicek. Eşi kitabın ilk bölümünü bitirmiştir bile.
Belki akşam eve de gidemez kitaba dalıp. Ya da koşa koşa mı gider acebaaaa
Ben olmasaydim o prensin olmucaktiSaygı duyduğumuzdan uyduruktan seçtik işte. O da prensimizin hatrına..
YehhuuuiVala benimki iletilmiş, bence senden önce eşin açmış, hatta okuyor olabilir.
Zevkli bebelerim benim
Umutlandırmayalım şimdi, sonra üzülür. Senin ayracınla çok uyumlu olacak.
Allahimmm mutluluktan kitaplara bogulup yatabilirim
N-A-R _Lavin_ __giz__ kalinkaselin
Cok tesekkur ederimmm..
Cildirdimmmm tabir-i caizse
Iyi ki katilmisim gune
nerdeler acabaNeden benim kitaplarım hala gitmiyor ki acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?