• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥ Kitap Severlerin Geleneksel Kitap Günü Etkinliği ♥

• Konu Sahibi Konu Sahibi N-A-R
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Giz geri çekme butonu var mı çekelim kargoyu geri. Birbirimize yollayalım.:eğlence:
aaa ama olmaz ben Donukpudrayı pek sevmediğimden pintilik yaptım uyduruk ayraç aldım sana yollayamam onu. Neyse yine gitsin bari kargo.

Ay aslında yapabilirdik ama benim aldığım kitap da adet yerini bulsun diye seçtiğim br şeydi. O yüzden sana yollayamam sevdicek. Sürekli istediği kitabı aldığımı düşünmesi de üzücü aslında, hayal kırıklığına uğrayacak haberi yok. :110:

Yaaa deme deme deme:skandal:

Çok üzüldüm işte olamamana, demek ki kitaplarımıza ulaşman biraz zaman alacak. Göndermesem daha mı iyiydi ki ? :işsiz:

Giz geri çekme butonu var mı çekelim kargoyu geri. Birbirimize yollayalım.:eğlence:
aaa ama olmaz ben Donukpudrayı pek sevmediğimden pintilik yaptım uyduruk ayraç aldım sana yollayamam onu. Neyse yine gitsin bari kargo.

Ay aslında yapabilirdik ama benim aldığım kitap da adet yerini bulsun diye seçtiğim br şeydi. O yüzden sana yollayamam sevdicek. Sürekli istediği kitabı aldığımı düşünmesi de üzücü aslında, hayal kırıklığına uğrayacak haberi yok. :110:

Sevmiyodunuz saygi duyaydiniz :KK12:
Hunharca accam paketlerinizj:rapci::rapci::KK60:
Benim onlar:KK60:
:KK8:

Keyifle oku kuzum, kızlar kesenize bereket, çok güzeller hepsi.

Prensimi öpmelere doyama benim yerime de. :KK200:

Neden benim kitaplarım hala gitmiyor ki acaba?

Back