• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥ Kitap Severlerin Geleneksel Kitap Günü Etkinliği ♥

• Konu Sahibi Konu Sahibi N-A-R
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay kaçırdım ikramları :KK57:
iyi olmuş canım çeker bi taraflarım şişerdi :KK53:

ya ben listeme 45754 kitap ekledim, günümden önce bi eleme yapsam iyi olcak :KK53:

ay kaçırdım ikramları :KK57:
iyi olmuş canım çeker bi taraflarım şişerdi :KK53:

ya ben listeme 45754 kitap ekledim, günümden önce bi eleme yapsam iyi olcak :KK53:

Ele bence de, sonra az istediğin kitaplar almayalım :KK53:
Benim tüm listem en çok istediklerimdendi, her kitaba çok sevindim bu sebeple :-) Okumak istediklerim kitap sayısı da 90a düşmüş oldu böylece :KK49:

Ele bence de, sonra az istediğin kitaplar almayalım :KK53:
Benim tüm listem en çok istediklerimdendi, her kitaba çok sevindim bu sebeple :-) Okumak istediklerim kitap sayısı da 90a düşmüş oldu böylece :KK49:
ben belki güne özel en çok istediklerim listesi yaparım
çünkü silmeye kıyamıyorum, hepsini okumak istiyorum
ama zamanla :KK53:

270 kitap var şuan :skandal:

günaydın bende her gördüğümü ekliyorum listeme 180 kitabı geçtim heralde:confused:

ben belki güne özel en çok istediklerim listesi yaparım
çünkü silmeye kıyamıyorum, hepsini okumak istiyorum
ama zamanla :KK53:

270 kitap var şuan :skandal:

günaydın bende her gördüğümü ekliyorum listeme 180 kitabı geçtim heralde:confused:

Bende sürekli ekleme ve eleme yapıyorum :D Bugün ekliyorum yarında siliyorum bunu kendimde alabilirim diyorum :D Sizlerin alacakları en çok istediğim kitaplar olmasını istiyorum :KK200::KK200::KK200:

Günaydin kizlar bu gün olayini çok sevdim ben ya:)

Bu arada benim mayisin ikinci yarisi kasim aralikta olup değişmek isteyen varsa değisebilirim okunmayan çok kitabim var

Günaydın :KK200:
Günaydin kizlar bu gün olayini çok sevdim ben ya:)

Bu arada benim mayisin ikinci yarisi kasim aralikta olup değişmek isteyen varsa değisebilirim okunmayan çok kitabim var
benim ekim ben değişebilirim senin için uygunsa

Benim liste en az, çünkü siz neredeyse hepsini aldınız :p:p

Günaydınlar
Listesi benim kadar kalabalık olan var mı acaba? Tam 270 kitap var. Ama üzülmeyin günüm gelmeden biraz sadeleştirme yaparm sizin için.

Kalabalık listelerden seçim yapmak daha keyifli bence:ıslık:

Günaydınlar
Listesi benim kadar kalabalık olan var mı acaba? Tam 270 kitap var. Ama üzülmeyin günüm gelmeden biraz sadeleştirme yaparm sizin için.

Kalabalık listelerden seçim yapmak daha keyifli bence:ıslık:

Back