• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥ Kitap Severlerin Geleneksel Kitap Günü Etkinliği ♥

• Konu Sahibi Konu Sahibi N-A-R
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım güle güle oku
Benim en sevdiğim kitaplardan puslu kıtalar, ciltli kapak da çok yakışmış
Çizgi romanım da var ama ben bundan da mı alsam diye düşündüm
Seni ben de kıskanıyorum sanırım:KK45:

Bu kitabı çok seven bir arkadaşımı da fena kıskandırdım zaten lolişim :-)
Zevkine sağlık, kocam da çok sevindi o kitaba, ailecek çok mutluyuz şuan :-):KK37:

Bugün haftasonu, gelen giden kargo olmaz. Ben biraz kitap okuyayım bari :kahve:

Günaydın :KK200:
Gün sahibi nasıl bugün ? Yarım iş günü nasıl geçiyor ? Bir uğrayayım dedim. :110:

Hoşgeldin canım, mutlu ettin beni :KK73::KK73:
Genelde pek iş olmuyor cumartesi günleri, bazen toplantı oluyor o kadar. Bugün şimdilik toplantı da yok, sakince kitabımı okuyorum :kahve:
Senin nasıl geçiyor tatilin :KK15: Çay var içer misin :KK50:
54ecefa061361f205c734345.jpg

Hoşgeldin canım, mutlu ettin beni :KK73::KK73:
Genelde pek iş olmuyor cumartesi günleri, bazen toplantı oluyor o kadar. Bugün şimdilik toplantı da yok, sakince kitabımı okuyorum :kahve:
Senin nasıl geçiyor tatilin :KK15: Çay var içer misin :KK50:
Eki Görüntüle 1942606

İçmem mi ? Keyifle içerim hem de. :KK50:
Benim de güzel geçiyor kuzum, evdeyim, kahvaltımı yaptım, şimdi senin çayınla kitap keyfi yapmayı düşünüyorum 1 saat kadar.

Günaydın
Rüyamda hepinizi gördüm.Buluşmuştuk:)
Bir de xyzt-5544 xyzt-5544 sana kitap göndermiştim ama kargocu adını yanlış yazmıştı.Adreste seni bulamamışlardı bana geri gelmişti:) Eyvah kıza erken göndercem dedim en son benimki gitcek şimdi diye düşünüyodum:))))

Benim de güzel geçiyor kuzum, evdeyim, kahvaltımı yaptım, şimdi senin çayınla kitap keyfi yapmayı düşünüyorum 1 saat kadar.

Sen niye erken kalkıyosun kuzu

Ohhh afiyet olsun :KK15:
Ama bizim toplantı varmış 10 dk sonra. Kitap keyfi yapamayacağım ben :mad:

Günaydın
Rüyamda hepinizi gördüm.Buluşmuştuk:)
Bir de xyzt-5544 xyzt-5544 sana kitap göndermiştim ama kargocu adını yanlış yazmıştı.Adreste seni bulamamışlardı bana geri gelmişti:) Eyvah kıza erken göndercem dedim en son benimki gitcek şimdi diye düşünüyodum:))))

:-):-):-)
Bu gün olayları hepimizi etkiledi demek :-):-)

Sen niye erken kalkıyosun kuzu

Geç yatmıyorum canım, uykumu alıyorum, bir de ben uyuyunca başım ağrıyor o gün sersem gibi oluyorum, böyle dinç daha iyi oluyor benim için. :)

Ohhh afiyet olsun :KK15:
Ama bizim toplantı varmış 10 dk sonra. Kitap keyfi yapamayacağım ben :mad:

Oyy, kıyamam kuzum sana, hemencecik bitsin toplantın inşallah. Evinde kahvaltı keyfini düşün, çok az kaldı. :KK200:

herkese günaydın :KK200:
vampir akademisi bitti, sineklerin tanrısına başladım 50 sayfa okudum
bugün bitirmek istiyorum ama kitap karınca yazısıyla yazıldığı için bi yerden sonra satırlar birbirine giriyo
gözlerim ağrıyo, bakalım ama şimdiden çok sevdim

ps: bildirimi yanlış topiğe yapmışım kusura bakmayın

Son düzenleme:
Back