• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥ Kitap Severlerin Geleneksel Kitap Günü Etkinliği ♥

• Konu Sahibi Konu Sahibi N-A-R
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yarına ne kaldı şunun şurasında :işsiz:
Belki seni yokluyorum. Kitabı bile seçmedim belki de . Anladım ki Livaneli gelse mutlu olacakmışsın. Seçebilirim demek ki.
Kim bilir ne zaman tedarik edilir ama....

Belki seni yokluyorum. Kitabı bile seçmedim belki de . Anladım ki Livaneli gelse mutlu olacakmışsın. Seçebilirim demek ki.
Kim bilir ne zaman tedarik edilir ama....

Anladım ben, sen benimle dalga geçiyorsun :KK62:
Eğer kitabım yarın gelmezse, senin kitabın ayın son gününde gelir haberin olsun :KK62:

Gunaydinn. Epeydir gecmis biriktirmisim ben ya anca okudum geldim simdi takipteyim tekrar:KK48:

Herkes doğum gününü yazsa keşke :dondurma:

Hala doğum gününü söylemeyenler var :sinirli:
Aslinda sormanin uzerinden cok vakit gecmis ama sonrasinda kizmissin. Aslinda kizmanin da uzerinden vakit gecmis ama soylicem:KK53::KK48:
Benim de 15 eylul. Genel olarak sizlerin dogum gunu birbirine yakin:KK200:
İpucu aldım biraz bazı arkadaşlardan kim olduğunu bulmak için :-)
Geçen gün de en son kitabı göndererek sürpriz yapmıştın bana bu sene ilk senin ki geldi :KK37:
Çok teşekkür ederim canım, zevkine sağlık. Bu kitabı çok merak ediyordum çok da güzel oldu. Okuyacağım mutlaka ve seni anacağım :KK6:
Yeni okuyabildim canim tahmin seruvenlerini. Cok eglendim gercekten :KK48: bi ara devrelerin yandi ama vazgecmedin:KK48:

Aklinda kalmisim gecen gunden de ne guzel cok sevindim:KK200:
Ne güzel kitaplar gelmeye başlamış keyifle oku xyzt-5544 xyzt-5544 canım, kesene bereket @The Black Pearl :KK200:

Keyifli okumalarrr:KK200::KK200:

Acilis oldu :halay:

@The Black Pearl kesene bereket.:KK200:

xyzt-5544 xyzt-5544 güle güle oku canım, @The Black Pearl kesene bereket
Tesekkurler. Sizlerin de kesenize bereket :KK200::KK36:
Bu arada 2 hediyem daha geldii :rolleyes::rolleyes:
canımcım _Cassandra_ _Cassandra_ ve canımcım @minerva1988 e teşekkür ederekten hediye topiğine yollanıyorum fotoğrafları eklemeye :KK55::KK55:
Keyifle okuu. :KK200:
xyzt-5544 xyzt-5544 'ım keyifle oku her kitabı, her biri ayrı ayrı çok güzeller. Senin için gün daha da heyecanlı olmaya başladı şimdi. Bakalım yarın neler gelecek ? :KK60:
@The Black Pearl @minerva1988 _Cassandra_ _Cassandra_ kızlar kesenize bereket sizin de. :KK200:
Senin de kesene bereket canim :KK200:
Gunaydin :KK45::KK45:
Sabahin körunde arsizca kahveye gelen komşuya benzedim o_O :KK53::KK53:
:KK53::KK53::KK48:
ortak okunacak bir kitap dahaaaa :rolleyes:
Kendime de alayim da ortak okumaya katilayim beni de bekleyiin. Cok heves ettim su an. :spor:
Ben bilmiyorken hepsi için çok heyecanlanıyorum valla :rolleyes:

5 hediyem geldi, 10 hediyem daha olacak :KK37::KK37:

Kiskanmadim:lülülü:

sabah çayım nerde ev sahibi :KK53::KK53::KK53:

Buyur tatlım:KK15:
uzumlu-kurabiye-tarifi.jpg

Back