♥ Kitap Severlerin Geleneksel Kitap Günü Etkinliği ♥

• Konu Sahibi Konu Sahibi N-A-R
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kuzum hayırlı olsun günün, ben kitaplarımı seçtim ama daha sipariş veremedim.
Şimdi vereceğim inşallah. Babamın telefona gidiyor da şifre, almak için bekliyorum.

Verdim verdim. Sabah erkenden verdim ama temin süresi hiç iç açıcı değil
Hangi kitap o ya 156765816 gün termin süresi olan, yurtdışından mı gelecek yeniden mi yazılacak nedir yani

Unutma bu lafını

Ajandama not alacağım hepinizi tek tek, sonra gün intikam günü olacak
Kuzum hayırlı olsun günün, ben kitaplarımı seçtim ama daha sipariş veremedim.
Şimdi vereceğim inşallah. Babamın telefona gidiyor da şifre, almak için bekliyorum.

Senin canın saolsun Giz'im, geçerli bi sebebin varmış sana N-A-R a çektirdiğim kadar çok çektirmeyeceğim demek ki

Günaydınlar gün arkadaşlarım
xyzt-5544 hayırlı olsun günün canım bende dün iki toplantı arası siparişimi verdim benim çok severek okuduğum kitaplar umarım sende beğenirsin.
kahve için teşekkürler keşke karşılıklı hep beraber içebilsek

Merakla bekliyorum canım
Gerçekten ya, keşke bir gün kocaman bir gün yapıp hep beraber toplanabilsek ne güzel olurdu

filtre kahve en sevdiğim
benim beybiler de daha hazırlanıyor gözüküyo
bakalım 5415054 gün sonra mı gidecek

Senin canın saolsun Giz'im, geçerli bi sebebin varmış sana N-A-R a çektirdiğim kadar çok çektirmeyeceğim demek ki

Sağ ol canım benim.
Dün siparişimi verdim, tek bir kitap sıkıntılı temin süresi 2 gün diyor ama bakalım ne kadar sözünde duracak ?
Umarım sıkıntı yaşatmadan gelir. Bekliyorum. Çok güzel kitapların olacak, hepsini ben çok sevdim. @_amelia_ 'nın aldığı bende de var, hep birlikte okuyabiliriz.

Günaydınnnnn.
Çok yoğunum gelemedim bugün buralara.

Sen gelme, kitapların gelse de olur

Olleyy bir ortak okuma kitabı daha geliyor
Geçen sene aldıkların çok güzeldi, bu konuda sana güveniyorum Üsttekine güvenmiyorum pek, o bu sene 4561856856 gün termin falan diyor

Olleyy bir ortak okuma kitabı daha geliyor
Geçen sene aldıkların çok güzeldi, bu konuda sana güveniyorum Üsttekine güvenmiyorum pek, o bu sene 4561856856 gün termin falan diyor

DonukPudra 'nınkini de ortak okuma yaparız, sana bol bol eşlik edecek kitaplar alınıyor. Sen sakin sakin bekle kitaplarını. Sen N-A-R 'ın söylediklerine takılma, o ters köşe yapıyor, bana kaşla göz arasında hediye alıp havalara uçurtmuştu.

Ayy çok heyecanlııı
Tamam güvenmiyorum ben N-A-R a o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…