• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥ Kitap Severlerin Geleneksel Kitap Günü Etkinliği ♥

• Konu Sahibi Konu Sahibi N-A-R
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kuzum hayırlı olsun günün, ben kitaplarımı seçtim ama daha sipariş veremedim.
Şimdi vereceğim inşallah. Babamın telefona gidiyor da şifre, almak için bekliyorum. :işsiz:

Verdim verdim. Sabah erkenden verdim ama temin süresi hiç iç açıcı değil :KK43:
Hangi kitap o ya 156765816 gün termin süresi olan, yurtdışından mı gelecek yeniden mi yazılacak nedir yani :mad::mad:

Unutma bu lafını:KK70:

Ajandama not alacağım hepinizi tek tek, sonra gün intikam günü olacak :KK53:
Kuzum hayırlı olsun günün, ben kitaplarımı seçtim ama daha sipariş veremedim.
Şimdi vereceğim inşallah. Babamın telefona gidiyor da şifre, almak için bekliyorum. :işsiz:

Senin canın saolsun Giz'im, geçerli bi sebebin varmış sana N-A-R N-A-R a çektirdiğim kadar çok çektirmeyeceğim demek ki :p:p

Buyurun benden herkese ayılabilmek ve günü keyifli geçirmek için sıcak bir kahve :KK50:
filtr-kahve.jpg

Günaydınlar gün arkadaşlarım
xyzt-5544 xyzt-5544 hayırlı olsun günün canım bende dün iki toplantı arası siparişimi verdim benim çok severek okuduğum kitaplar umarım sende beğenirsin.
kahve için teşekkürler keşke karşılıklı hep beraber içebilsek :KK50:

Günaydınlar gün arkadaşlarım
xyzt-5544 xyzt-5544 hayırlı olsun günün canım bende dün iki toplantı arası siparişimi verdim benim çok severek okuduğum kitaplar umarım sende beğenirsin.
kahve için teşekkürler keşke karşılıklı hep beraber içebilsek :KK50:

Merakla bekliyorum canım :-)
Gerçekten ya, keşke bir gün kocaman bir gün yapıp hep beraber toplanabilsek ne güzel olurdu :KK51:

filtre kahve en sevdiğim :KK200:
benim beybiler de daha hazırlanıyor gözüküyo
bakalım 5415054 gün sonra mı gidecek:işsiz:

Senin canın saolsun Giz'im, geçerli bi sebebin varmış sana N-A-R N-A-R a çektirdiğim kadar çok çektirmeyeceğim demek ki :p:p

Sağ ol canım benim. :KK200:
Dün siparişimi verdim, tek bir kitap sıkıntılı temin süresi 2 gün diyor ama bakalım ne kadar sözünde duracak ?
Umarım sıkıntı yaşatmadan gelir. Bekliyorum. Çok güzel kitapların olacak, hepsini ben çok sevdim. @_amelia_ 'nın aldığı bende de var, hep birlikte okuyabiliriz. :KK28:

Günaydınnnnn.
Çok yoğunum gelemedim bugün buralara.:kahve:

Sen gelme, kitapların gelse de olur :KK53:

Sağ ol canım benim. :KK200:
Dün siparişimi verdim, tek bir kitap sıkıntılı temin süresi 2 gün diyor ama bakalım ne kadar sözünde duracak ?
Umarım sıkıntı yaşatmadan gelir. Bekliyorum. Çok güzel kitapların olacak, hepsini ben çok sevdim. @_amelia_ 'nın aldığı bende de var, hep birlikte okuyabiliriz. :KK28:

Olleyy bir ortak okuma kitabı daha geliyor :KK73::KK73:
Geçen sene aldıkların çok güzeldi, bu konuda sana güveniyorum :KK37: Üsttekine güvenmiyorum pek, o bu sene 4561856856 gün termin falan diyor :KK14:

Olleyy bir ortak okuma kitabı daha geliyor :KK73::KK73:
Geçen sene aldıkların çok güzeldi, bu konuda sana güveniyorum :KK37: Üsttekine güvenmiyorum pek, o bu sene 4561856856 gün termin falan diyor :KK14:

DonukPudra DonukPudra 'nınkini de ortak okuma yaparız, sana bol bol eşlik edecek kitaplar alınıyor. Sen sakin sakin bekle kitaplarını. :KK60: Sen N-A-R N-A-R 'ın söylediklerine takılma, o ters köşe yapıyor, bana kaşla göz arasında hediye alıp havalara uçurtmuştu. :KK37:

DonukPudra DonukPudra 'nınkini de ortak okuma yaparız, sana bol bol eşlik edecek kitaplar alınıyor. Sen sakin sakin bekle kitaplarını. :KK60: Sen N-A-R N-A-R 'ın söylediklerine takılma, o ters köşe yapıyor, bana kaşla göz arasında hediye alıp havalara uçurtmuştu. :KK37:

Ayy çok heyecanlııı :KK73::KK73::KK73:
Tamam güvenmiyorum ben N-A-R N-A-R a o zaman :KK12::KK53::KK53:

Back